Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem přesvědčená, že trvalejší poměr žena u svého muže pozná. (Teda pokud se nejedná o zatvrzelou žárlivku, co vidí milenku za každou blbostí.) Ty si hlavně velice pečlivě a s chladnou hlavou zvaž, jestli to chceš OPRAVDU vědět, co budeš dělat v případě, že má chlap milenku a jak to budeš řešit. Předem varuju že hysterie chlapa spolehlivě odpudí a utvrdí ho v tom, že má doma děsnou ženskou a milenku si tedy „zaslouží“. Držím palce. ![]()
Třeba chodí nakupovat dárky že má zpoždění… a odskočil si rychle někde na WC za stromeček, tam ho poškrábala větev, zakopl a sekretářka ho při tom načapala
.
Zuzylka píše:
Třeba chodí nakupovat dárky že má zpoždění… a odskočil si rychle někde na WC za stromeček, tam ho poškrábala větev, zakopl a sekretářka ho při tom načapala.
Jaká náhodička
![]()
Zdravím zakladatelku,nezbývá ti nic jen čekat,pokud ti tvůj manžel zahýbá,dřív nbo později se to provalí,al samozřejmě ti to ne
.přeji.
Já jsem taky kdysi měla měla divnou intuici,manžel se choval odměřeně,nikam s námi nechtěl chodit,jezdit,pořád byl pryč(vymlouval se na práci,je podnikatel),no pak jsem to nevydržela,koukla mu do mobilu a bylo to jasné
.
V té době jsem měla tehdá 6 měs.staré mimčo a 3letého syna,no už je to pryč,ale můžu ti říct,že intuice zafungovala na 100% a od té doby je taky moje důvěra vůči manželovi(i přesto,že jsme spolu zůstali) v háji.
Když si vzpomenu,jak mi lhal
,přeji ti,aby se nic nepotvrdilo.
No, já vlastně vím, že nic nevím
Jen to jsou prostě takové štípky, detaily, co mi v hlavě zapínají alarm… Já nežárlím, ani tohle není žárlivost jako taková, jen mi to přijde zvláštní a tak jsem chtěla vědět, co si o tom myslí ostatní, jestli jsem paranoidní, nebo by to mohla být milenka…
Vysvětluju si to tak - poškrábat se mohl sám, modřinu tak podobně (ale proč reaguje zrudnutím a otázkou „fakt? ukaž… to ani nevím“), knoflíček se třeba otevřel sám (ačkoli si to neumím představit, v posteli se mi rozepíná celkem hůř). A ta Petra… třeba se fakt nesnáší… ale celé mi to přijde prostě divné…
A pozdě možná fakt chodí kvůli dárkům atd., ale jak říkám, něco ve mně mi říká, že možná jinou mít může.
No, pátrat asi nebudu. Spíš pozorovat, zjišťovat… odmítám se snížit na úroveň koukání do mailů a mobilu, tak uvidím… podle chování atd., jak se to bude vyvíjet… jeden úlet v opilosti bych asi přešla. Ale paralelní vztah, to bych asi neustála… a pokud, tak s hooodně velkým bengálem.
No je to tezke. Zenska intuice zjevne funguje
mne lhal do lci 3 mesice a 2 tydny po porodu se odstehoval k milence ![]()
Doufam ze to ma jine vysvetleni! Drzim palce!
Anonymní píše:
Ahoj holky, jak tu neustále pročítám samé diskuse o nevěrách, poslední dobou jsem si začala všímat, že můj muž še chová jinak… chodí později z práce… sice o cca 30 min, ale nikdy to nedělal. Navíc včera jsem zjistila, že je poškrábaný na stehně (ano, to si mohl udělat sám, a nic si prý nepamatuje), pak měl zase modřinu… neustále „nadává“ na svojí asistentku Petru… a kdykoli o ní mluví, významně mi kouká do očí, jako co já na to… to nikdy jindy nedělá. A dneska přišel a měl rozepnuté knoflíčky na trenýrkách…A když jsem mu teď četla vedlejší diskusi o fotkách z vánočního večírku manžela s jinou ženou, tak pořádně zrudnul a pak řekl - „doufám, že ty jsi žádné fotky nedostala“ a já se zeptala, jestli bych měla. On zrudnul a začal se divně vykrucovat…Jsem teď těhu, a asi trochu paranoidní a nakousnutá z těch všech diskusí tady, a taky ty hormony… ale intuice je intuice…
Já bych ty Vánoc nezavrhovala.. můj měl takhle strašnej týden, 14 dní kdy jsem mu už málem zbalila kufry… za tajnůstkářství, zdržoval se někde, někdo mu volal… nechtěl o tom mluvit.. kryl počítač když jsem šla okolo.. no prostě děs…
no finále bylo takový, že na konci tohoto úmoru mě moc krásně požádal o ruku… měl stáhlou mou oblíbenou hudbu, přes net kupoval zásnubák, přijel PPL… kytice růží… a tak dál… a člověk uplně v slzách, že určitě někoho má.. intuice je supr věc … ale ve většině případů má naprosto mylnej směr ![]()
tvá intuice ti naznačuje změnu, co první ženskou napadne je nevěra… ta by ale po x letém vztahu, manželství měla být až na místě posledním ![]()
Zuzylka píše:
Třeba chodí nakupovat dárky že má zpoždění… a odskočil si rychle někde na WC za stromeček, tam ho poškrábala větev, zakopl a sekretářka ho při tom načapala.
Tak tohle me dost pobavilo
![]()
Ale proc ne mohlo se to tak klidne stat..Nic bych v tom nehledala.Jsem take tehu a taky obcas podeziram pritele,ale to jsou jen hormony ![]()
Jo a jeste jsem zapomnela,ze mozna opravdu jsi ovlivnena diskusema o nevere.Ja to taky ctu a nekdy je to teda des
.
Ale v tomhle bych opravdu nic nehledala ![]()
Hlavu vzhuru ![]()
Zakladatelko, déj tomu čas a uvidíš sama… Určitě mu nic nevyčítéj, zbytečně se ho na to neptéj, nehysterči a neděléj ze sebe stíhačku… Na pozoru ale buď a bdi… No a časem uvidíš jak to vlastně je…
![]()
PS: To mluvení o tý Petře… No zřéjmě mu něčím uvízla v hlavě „a musí na ni pořád myslet“, pořád o ni mluvit, i když ve špatném, ale to je podle mě jen taková typická zástěrka…
![]()
Dala bych také na intuici. Držím se věty důvěřuj,ale prověřuj.Podle mě je lepší, když na to ženská přijde sama než, když jí to někdo řekne nebo na to náhodně přijde. Samozřejmě pokud to tak není, nemá cenu se v tom pořád šťourat, držím palečky ať to tak není
![]()
Díky všem za zprávy! ![]()
Etatinku, na nic jsem se ho neptala… dělám si z něj srandu, že Petra musela zapůsobit, když o ní poslouchám pětkrát denně… jenže mi včera večer řekl, že se ji rozhodl jeho šef vyhodit, protože je neschopná a protivná, a že se souhlasem mého muže, protože tak přijde i jemu. Že o ní mluví fakt jen proto, jak se chová. Prý se rozešla s přítelem a teď je na všechny protivná, když ji dá úkol, absolutně se s ním nebaví, nebo jen odsekává, uráží se, když má pro muže i jeho šéfa něco scanovat atd., a přitom je to její náplň práce.
No, prostě jsem se trochu uklidnila, nic moc neřeším. Spíš mám teď pozorovací období… a ono vyplyne časem, jak to je!
Ještě jednou všem moc díky! ![]()
Anonymní píše:
Díky všem za zprávy!![]()
Etatinku, na nic jsem se ho neptala… dělám si z něj srandu, že Petra musela zapůsobit, když o ní poslouchám pětkrát denně… jenže mi včera večer řekl, že se ji rozhodl jeho šef vyhodit, protože je neschopná a protivná, a že se souhlasem mého muže, protože tak přijde i jemu. Že o ní mluví fakt jen proto, jak se chová. Prý se rozešla s přítelem a teď je na všechny protivná, když ji dá úkol, absolutně se s ním nebaví, nebo jen odsekává, uráží se, když má pro muže i jeho šéfa něco scanovat atd., a přitom je to její náplň práce.
No, prostě jsem se trochu uklidnila, nic moc neřeším. Spíš mám teď pozorovací období… a ono vyplyne časem, jak to je!
Ještě jednou všem moc díky!
No časem určitě uvidíš jak to nakonec bude…
![]()
Ahoj holky, jak tu neustále pročítám samé diskuse o nevěrách, poslední dobou jsem si začala všímat, že můj muž še chová jinak… chodí později z práce… sice o cca 30 min, ale nikdy to nedělal. Navíc včera jsem zjistila, že je poškrábaný na stehně (ano, to si mohl udělat sám, a nic si prý nepamatuje), pak měl zase modřinu… neustále „nadává“ na svojí asistentku Petru… a kdykoli o ní mluví, významně mi kouká do očí, jako co já na to… to nikdy jindy nedělá. A dneska přišel a měl rozepnuté knoflíčky na trenýrkách…
A když jsem mu teď četla vedlejší diskusi o fotkách z vánočního večírku manžela s jinou ženou, tak pořádně zrudnul a pak řekl - „doufám, že ty jsi žádné fotky nedostala“ a já se zeptala, jestli bych měla. On zrudnul a začal se divně vykrucovat…
Jsem teď těhu, a asi trochu paranoidní a nakousnutá z těch všech diskusí tady, a taky ty hormony… ale intuice je intuice…