Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6230
7.3.14 21:31

@Emilie já si taky myslím, že spolu nemusí nic mít. Občas se sejdu s bývalým a svému muži o tom neříkám. Ale ne že bych to tajila, prostě se nezmíním neúmyslně, beru to stejně, jako vidět se s jiným kamarádem :nevim:
Doma bych řekla, že jsem ho viděla s bývalou a pozorně sledovala, jak na to zareaguje. Nicméně znervóznět může i když bude úplně nevinný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
7.3.14 21:32
@Anonymní píše:
Ted ma pro zmenu vyplej mobil :zed: Nejadeji bych zavolala segre at mi pohlida malou a jela za nim.Ale co bych mu rekla? nikdy jsem za nim nejezdila… me napadlo jit to aspon nenapadne ocihnout :oops: :oops: sem hrozna ale do rana nevydrzim.

Jenom budeš za hysterku. Vím že to je těžké ale snaž se být v klidu. A připravit si co mu řekneš a na co se ho přesně zeptáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
7.3.14 21:34

Hmm, ale vypnutý telefon je podezřelý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76

Ja bych zavilala segre a jela se podivat.taky bych to nevydrzela.

• Citovat
  • Upravit
Jessie8951

Ahoj nedivím se, taky bych to nevydržela.. Ty víš kam za ním jet??

• Citovat
  • Upravit
3149
7.3.14 21:35

@Any83 Třeba se mu vybila baterka. Mě se to děje ob den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
7.3.14 21:35
@Anonymní píše:
Ted ma pro zmenu vyplej mobil :zed: Nejadeji bych zavolala segre at mi pohlida malou a jela za nim.Ale co bych mu rekla? nikdy jsem za nim nejezdila… me napadlo jit to aspon nenapadne ocihnout :oops: :oops: sem hrozna ale do rana nevydrzim.

Taky bych to nevydržela :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
7.3.14 21:36
@kolmenka píše:
@Any83 Třeba se mu vybila baterka. Mě se to děje ob den.

Dneska jako na potvoru vyzvedával bejvalku a ještě na větší potvoru se mi vybil mobil? To už je fakt moc.

• Citovat
  • Upravit
3149

Nebo pošli segru aby se tam podívala. Bude to méně nápadné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ale ona ta mrcha se ani nejak nerozhlizela vysla z tech oteviracich dveri do podzemky a mavla na nej jak kdyby uz to mela nacvicene, veci si hned hodila dozadu, pak sedla k nemu dopredu a odjely. Jinak jak tu pisete ja jsem mu chtela ihned volat ale neslo to mela jsem knedlík v krku. Řvala jsem pul hodiny v aute a pak teprve jela domu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.14 21:38
@Jessie8951 píše:
Ahoj nedivím se, taky bych to nevydržela.. Ty víš kam za ním jet??

ano, vim kam chodívá. Aspon to tvrdí.

• Citovat
  • Upravit
Jessie8951
7.3.14 21:39
@Anonymní píše:
Ale ona ta mrcha se ani nejak nerozhlizela vysla z tech oteviracich dveri do podzemky a mavla na nej jak kdyby uz to mela nacvicene, veci si hned hodila dozadu, pak sedla k nemu dopredu a odjely. Jinak jak tu pisete ja jsem mu chtela ihned volat ale neslo to mela jsem knedlík v krku. Řvala jsem pul hodiny v aute a pak teprve jela domu.

Tak to je jasné, že to spolu zřejmě táhnou delší dobu…Promiň

• Citovat
  • Upravit
1768
7.3.14 21:40

To je situace. uplne je mi z toho zle.jen ta predstava :zed: ja doufam ze se to nejak vysvetli ale nebudu lhat kdyz reknu ze tomu moc neverim :? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
7.3.14 21:41

Já jsem v tomhle pesimista. kdybych šla já někam s bývalým tak by se to mému manželovi určitě nelíbilo a to není žárlivej vůbec. kdyby šel on s bejvalou někam a já o tom nevěděla a přišla na to, tak bych se na to taky asi moc optimisticky nedívala. ale je to asi taky o tom jak to mezi sebou máte. my si fakt říkáme všechno. když jedu z domu nebo on, nebo se zdrží v práci tak si voláme aby ten druhý neměl strach. takže u nás by mi řekl třeba že je dýl v práci a pak by to bylo jasný. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
7.3.14 21:43

@Jessie8951 já bych taky mávla a hodila si věci do zadu a to peču jen s manželem :) neviděla bych to ještě tak černě. Nasadila bych agenta na bývalku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí