Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
A to jestli nekoho ma uz jsem se ho narovinu zeptala, rekl mi, ze je to pekna blbost..a hned to zacal otacet na to, jestli ja nekoho nemam..
Ptát se?…a to si vážně myslíš, že by se přiznal? Ale no táááák.
Pokud s ním chceš být, tak se prostě snaž, abys byla lepší než potenciální dotyčná
… ale zároveň si dávej i penízky bokem, ať máš nějakou rezervu, kdyby náhodou nebyla potenciální, ale skutečná
.
To te zklamu, ja ziju v necem podobnem uz osm měsíců, neverim mu a jsem v nejistote, porad se tim trapim, nekdy min a nekdy vic, ale porad to tam mam. Zacal zamykat mobil a udelal si ruzne profily na twitteru a fb a tak dale. Nasla jsem mu i nejake psani obcas s nějakou, dukaz nevery to nebyl, ale stejne mi to na klidu nepridalo. Holt smejdeni se nevyplácí, cim vic toho vim tak se vic trapim a sleduji kazdou blbost, vse je podezrele. Taky jsem s nim mluvila telefonem a slysela jsem, jak si zapina bundu, pritom tvrdil, ze jde spat. Kdyz jsem se na to zeptala, tak prý ma otevrene okno a je mu zima
pak jsem mu schvalne volala asi za hodinu a to uz to nezvedl a neozval se az do druheho dne do odpoledne. Pry usnul (asi si vzal bundu a spal 20 hodin). A takových historek mam vic, taky uz nevim, co si mam myslet.
Provozuju penzion a nechci vam brat iluze ale 3/4 obchodaku co se mi tu prestyden ubytovavaji sem rozhodne nejezdi se svymi manzelkami