Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
12.3.14 19:49
@radkaf píše:
Tak teď já ne té druhé straně–milenka ženatého muže tady sedím a už dvě hodiny brečím. Manželka x já milenka…a samozřejmě manželka vyhrává na plné čáře.

A už jsi to manželovi pověděla při té nedělní kavicce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
13.3.14 10:33

@Deniiisa Při čtení toho tvého textu se ve mě mísily pocity beznaděje, smutku, ale hlavně totálního na*rání!! :cert: Nejhorší je, že takových „milenek“ je všude plná řiť, které to vykvákají dál a chlubí se (vnitřně se mi perou dva názory, ale přesto to napíšu - kdyby šlo o jednorázový úlet s výčitkami a ta slépka si to držela v tajnosti - dá se k tomu přistupovat jinak, ale takto??). O tom, že se pouští do ženáčů od rodin, se nevyjadřuji. Nerada přeji někomu něco zlého, ale v tomto případě jim přeji, aby se jim v budoucnu, jak budou šťastné, vdané, zamilované stalo totéž a muže jim svedla nějaká flundra :cert:

Ještě jsem tu četla jednu šílenost /nevím, jestli v této diskusi/:
Názor, že ženáč je na milenecký vztah nejlepší (protože po milence nic nebude chtít a od rodiny neodejde) není adekvátní argument a hlavně je hloupý. Když si nabrnknu milence bez závazků, co nejhoršího se může stát? Nic. Buď s ním budu i nadále, nebo to s ním ukončím - ve výsledku trpí jen on, ale tím, že je bez závazků, si určitě najde jinou. Když se ale do milenky zamiluje ženatý muž, trpí tím nejen on, ale v budoucnu i jeho žena a děti. Odchod za milenkou a udržení tohoto vztahu, než zevšední, vydrží hrstce párů. A když se dotyčných milenek „ženáčů“ zeptám, co by dělaly na místě manželky, tak napíšou tu samou básničku - však ať si ten můj užije, pokud o tom nebudu vědět, neohrozí to naše děti… no důkaz lásky jak vyšitý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
13.3.14 21:47
@Maculinka píše:
@Deniiisa Při čtení toho tvého textu se ve mě mísily pocity beznaděje, smutku, ale hlavně totálního na*rání!! :cert: Nejhorší je, že takových „milenek“ je všude plná řiť, které to vykvákají dál a chlubí se (vnitřně se mi perou dva názory, ale přesto to napíšu - kdyby šlo o jednorázový úlet s výčitkami a ta slépka si to držela v tajnosti - dá se k tomu přistupovat jinak, ale takto??). O tom, že se pouští do ženáčů od rodin, se nevyjadřuji. Nerada přeji někomu něco zlého, ale v tomto případě jim přeji, aby se jim v budoucnu, jak budou šťastné, vdané, zamilované stalo totéž a muže jim svedla nějaká flundra :cert:Ještě jsem tu četla jednu šílenost /nevím, jestli v této diskusi/:
Názor, že ženáč je na milenecký vztah nejlepší (protože po milence nic nebude chtít a od rodiny neodejde) není adekvátní argument a hlavně je hloupý. Když si nabrnknu milence bez závazků, co nejhoršího se může stát? Nic. Buď s ním budu i nadále, nebo to s ním ukončím - ve výsledku trpí jen on, ale tím, že je bez závazků, si určitě najde jinou. Když se ale do milenky zamiluje ženatý muž, trpí tím nejen on, ale v budoucnu i jeho žena a děti. Odchod za milenkou a udržení tohoto vztahu, než zevšední, vydrží hrstce párů. A když se dotyčných milenek „ženáčů“ zeptám, co by dělaly na místě manželky, tak napíšou tu samou básničku - však ať si ten můj užije, pokud o tom nebudu vědět, neohrozí to naše děti… no důkaz lásky jak vyšitý. :nevim:

Moje řeč, ta čůza je vdaná a neklape jim to tak jako v minulém manželství a přeju ji to samé :palec: a těším se na to až ju potkám :think: opravdu mi je blujno z takový k…v :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
14.3.14 12:33

@radkka
Zažila jsem úplně to samé, je to pěknej hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
15.3.14 19:01

Tak opravdu mi byl nevěrný :,( v tom roce 2011 nevydržela jsem to a vybalila to na něj prvně to popíral a pak se přeřekl nevěru neomlouvám ale nevím asi bych mu odpustila když to bylo jednou a navíc v ožralosti :think: Jedinný co mě štve a to hodně moc je že se ani neomluvil prostě se chová jak kdyby se nic nestalo mě je stále od žaludku zle prostě mě to trápí protože bych něčeho takového nebyla schopna možná taky v opilosti ano ale rozhodně by mě to užíralo a musel abych se přiznat a litovala bych toho ale on nic prostě jakoby nezájem. Ráda bych to dořešila ale… nevím jak začít. Jak by jste se zachovaly vy? Jinak máme spolu 3 malé děti takže vztah určitě nechci zahodit ale bolí mě to a užírá mě to, on je strašná flegma na vše a vidím že i tady na toto. Ale dořešíme to určitě, zeptám se ho co by dělal kdybych mu byla nevěrná a dozvěděl by se to a podle toho co řekne tak se rozhodnu co dál. Budu ráda za Vaše zkušenosti. A Ženské držte se vy co máte takové trable :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
15.3.14 19:04

@Deniiisa
Ty sama nejlíp víš, jak to doma u vás vypadá, jaký máte vztah. Co bylo, bylo a pokud se jedná o uklouznutí v opilosti, nechala bych být. Ale nežiju s vámi, nevím jak to u vás je :nevim:

Dá se to překonat a třeba i vztah posílit, ale musí chtít oba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
15.3.14 19:20
@Katchus píše:
@Deniiisa
Ty sama nejlíp víš, jak to doma u vás vypadá, jaký máte vztah. Co bylo, bylo a pokud se jedná o uklouznutí v opilosti, nechala bych být. Ale nežiju s vámi, nevím jak to u vás je :nevim:Dá se to překonat a třeba i vztah posílit, ale musí chtít oba :kytka:

Děkuji za podporu :hug: jako nebudu lhát hádky jsou i u nás ale to není důležitý to je minimum ještě to pořeším jen tak to nenechám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.3.14 11:27

@Deniiisa držím palce, ať se to vyřeší k obrazu tvému. U toho tvého muže bych očekávala vysvětlení situace s omluvou, ale to asi neudělá sám od sebe. Často se stává, že o jejich selhání nechtějí vůbec mluvit. Určitě bych si s ním v klidu o problému promluvila při nějaké dobré kávě nebo vínu a řekla bych, co bys od něj chtěla slyšet, jak by sis to prostě představovala a co bude dál. Pokud toto proberete, udělala bych za tím tlustou čáru a už bych se k tomu nevracela.
Což je tedy často hodně těžký a chce to pevné nervy ;). Nepřipomínat, nerejpat, na to chce mít opravdu silnou náturu, bohužel, ale pak to jde ustát.
Druhá věc je pak důvěra, ta je pryč a někdy trvá roky, než se získá zpět, někdy vůbec. Pak stačí málo, pro někoho nepatrná změna v něčem a je člověk opět tam, kde byl. :think:
Držím palce, aby tento úlet byl opravdu jediný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
11.6.15 17:05
@Anonymní píše:
Mohu zjistit komu a kdy Váš manžel píše SMS, případně volá. V případě zájmu: telefonnicisla@gmail.com
:mrgreen: :mrgreen: se mu mrknu do mobilu, ne? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 22:32

Podvadi mne ?

Ahoj zeny, predem se omlouvam za anonym. Ale kdyby nahodou :)
Muj dotaz zni takto:
Mam pritele, jsme spolu asi 10 mesicu. Potkali jsme se pri praci(sezonni) a ihned preskocil jiskra. Je tedy o dost starsi nez ja, ale nam to nevadi. Je to fesak, plny optimismu a zivota. Po par mesicich stravenych spolu, jsme skoncili u nej v byte a ja tam napul bydlela. Bydli pres celou CR ode mne. Byli jsme spolu kazdy den, nelezli jsme si na nervy, vse ok. ALE!! Od zacatku mu neustale pipal mobil zpravy od kamaradek apod… Nevenovala jsem tomu pozornost, ale uziralo mne to. Postupem casu si vic a vic hlidal telefon. Jeste musim dodat, ze se kolem nej motalo a mota hodne zen. A on ma rad ten obdiv, ze i na svuj vek o nej maji mlade holky zajem a uziva si to. Rad flirtuje… Od zacatku vztahu ihned zacal planovat budoucnost, dokonce mne i pozadal o ruku :lol: ze srandy.. Ale vzit si mne pry chce. I miminko by rad. Jedno dite uz ma, 7 leteho syna… No, prestehovali jsme se spolu do jineho mesta. Oba hledali novou praci a ja ji nasla skoro ihned, on az po nekolika mesicich. Byl sice v depresich, ale ja se ho smazila podporit… No, pak zacal jezdit sam do rodneho mesta, jen tak na vikend. Kdyz jsem byla v praci. Kolikrat se mi nekolik hodin neozval. Vozil na spolu jizdu aby mel levnejsi naftu, jen mlade holky a studentky. To mne zacli uzirat hrozne. Pak treba kdyz jsem byˇa v praci, se treba 4 hodiny neozval a pak mi psal, ze byl nekde na vylete, nebo se projet a tak.. Zacal si hlidat telefon, vypinat zvuky, zahesloval si pc, chodil navoneny, vystajlovany… No se mnou tak extremne se nikdy nestrojil. Zacal hubnout, cvicit. Vzdy o sebe pecoval, ale zacina to prehanet. Navic jsem si vsimla, ze si pise s jednou holkou. Mam pocit, ze vim kdo to je. Bydli ve stejnem meste, kam on jezdi na vylety… Vim, ze se mu libila a je pekna… Ale do mobilu mu nelezu a do pc se nedostanu a ani do toho telefonu. Jinak ja ztratila bohuzel praci, ale hledam novou. On mi to neustale zacal vycitat, i to, ze jsem pribrala asi dve kila ( pritom jsem hubena), mam asi 52 kg :lol:, ze bych se mela vic malovat atd. Pritom jeste nedavno se mu libila jen rasenka a prirozenost.. Ted odjel sam zpet do rodneho mesta a me nechal doma… Jsem napul nemocna, ale prece jet snnim jsem mohla.. Nechtel mne.. Nejak se z toho vykroutil a ze si vezme synka na vikend a ze maji nejakou rodinou oslavu.. A ted se mi neozyva a kdyz uz tak je strohy a odmereny.. Driv mi psal srdicka a pusinky atd _ a ted nic. A slecna ma fb fotky nove, jak dostala kytky apod.. A ze je to od NEJ, nejakeho zahadneho chlapa apod.. Tak ja nevim holky, mam se bat ze ma jinou? Omlouvam se, za takovyto roman.. Ale potrebuju sd nekde vypsat… A taky mi navrhl, ze by rad nekoho v sexu do trojky, nejlepe zenu. To by ho vzrusovalo. A ze by rad ma swingers… Safra. Po 10 mesich vztahu a uz by chtel v posteli jinou? :nevim: :,(

• Citovat
  • Upravit
18405
4.3.16 22:41

Sama to cítíš jak to je
Podle mne je to ten typ muže, který potřebuje k životu neustále milenky, dokazovat si jak je skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.3.16 22:47

Tak ja si myslím, že je to naprosto jasný…
To musi vidět i skepec, ze nekoho má. Je to smutny, ze te po tak kratky znamosti taha za nos a dela z tebe blbku :(
Ja bych na neho uhodila a uvidis co z neho vypadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 23:10

Ted jsem si vzpomnela, ze par dni zper jsem sla na jeden pohovor. Prednim jsem sla do sprchy a nachystat se. Kdyz jsem vylezla, prisel do koupelny a rekl mi jestli si tu (pardon za vyraz) kundu umyvam pro ty chlapy co tam budou se mnou.. Ze sd nekde ohnu jen abych dostala praci. Taky jsme sd pohadali… Myslite ze sd tim snazi zakryt vinu? A posledni dobou je mezi nami napeti, hadky.. Neustale se tvari zamyslene, ublizene a vadi mu i to, kdyz se otocim na druhy bol kdyz usinam… :think:

• Citovat
  • Upravit
14642
5.3.16 07:19

Sorry, ale s takovým buranem bych nebyla ani minutu. K čemu ti takový chlap je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40783
5.3.16 07:52

Prchala bych, jen by se za mnou prášilo… :roll:
K čemu takový chlap???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...