Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5088
9.3.14 18:29

@chebskamaminka :) jj… četla jsem tebe a chtěla jsem ještě podpořit tvůj názor a tak jsem tě omylem odklikla :)… držím palce i tobě :)… je dobře činit tak, abyste si pak zpětně mohly říct, že jsme udělaly maximum… já se také rozváděla kvůli nevěry a vím, že jsem udělala maximum… manžel prostě nebyl zralý /byli jsme spolu téměř deset let/… pravděpodobně již teď dozrál… o 8let později /v téměř 4Oti letech:)/…ale pro mě by to už bylo strašně pozdě :).. to bych už byla šedivá..holt se naše životy na čas střetly, předali jsme si to, co jsme si měli předat a pak se naše osudy zase rozpojily.. /ale jen částečně– máme společnou dceru, takže již navždy bude s mým životem spojený…/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
9.3.14 18:31
@Anonymní píše:
Holky dekuju, dam si od nej ted chvilku pauzu a uvidim jestli ho budu chtit zpatky…
Ted to bude znit divne nevera jako nevera ale byla bych radeji kdyby to byla naka jiná… ne zrovna bejvalka, takhle nevim jak na tom jsem.
Jsem rada ze tvrdi ze me miluje a po celou dobu vztahu je ke me pozorny, nekrici na me, nekourí, nechlasta, vypada dobre, stara se o sebe o me i o dceru, neni lakomej atd atd…ale proste me podvedl. Neslo by jen o sex ale jeste i :hug: o to, jak vubec mohl?
Neodpustim mu to nikdy, ale miluju ho a asi nechci byt bez nej.Dam mu mozna sanci, jestli ano, dam mu to teda pekne sezrat :cert:
Ale ta pochybnost bude nade mnou asi uz porad :|
Jen se nikdy nechci stat a ani snad nestanu zenou ktera si chlapa hlídá, kontroluje, podezrivá atd..atd..nebo nakou hysterkou :|
Tak uvidím, od vcerejska uz se na to divam trosku jinak to ale neznamena ze bych chtela aby to udelal znovu.
Byla jsem si pro dceru a ta mi v aute rekla ze tatinek odpoledne plakal 8o
Holky jsem rada ze vas tu mam protoze v nevim co bych jinak v tom prvnim afektu udelala :hug:

Zakladatelko, určitě vás má moc rád…držím moc palce… a zkus prostě získat nějaký čas… sama uvidíš s odstupem času věci jinak…

drž se :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.3.14 18:32
@Anonymní píše:
Holky dekuju, dam si od nej ted chvilku pauzu a uvidim jestli ho budu chtit zpatky…
Ted to bude znit divne nevera jako nevera ale byla bych radeji kdyby to byla naka jiná… ne zrovna bejvalka, takhle nevim jak na tom jsem.
Jsem rada ze tvrdi ze me miluje a po celou dobu vztahu je ke me pozorny, nekrici na me, nekourí, nechlasta, vypada dobre, stara se o sebe o me i o dceru, neni lakomej atd atd…ale proste me podvedl. Neslo by jen o sex ale jeste i :hug: o to, jak vubec mohl?
Neodpustim mu to nikdy, ale miluju ho a asi nechci byt bez nej.Dam mu mozna sanci, jestli ano, dam mu to teda pekne sezrat :cert:
Jen se nikdy nechci stat a ani snad nestanu zenou ktera si chlapa hlídá, kontroluje, podezrivá atd..atd..nebo nakou hysterkou :|
Tak uvidím, od vcerejska uz se na to divam trosku jinak to ale neznamena ze bych chtela aby to udelal znovu.
Holky jsem rada ze vas tu mam protoze v nevim co bych jinak v tom prvnim afektu udelala :hug:

to neděkuj, každá která si tím prošla ví, že je to moc a moc těžké a pomůže byť třeba jen pár písmenkama po netu ráda

máš k tomu rozumný přístup, to je moc dobře, ono proč právě ona, víš co není nevěra jako nevěra, ale taky jsem si říkala, přoč to nebyl jen ten sex, proč se to opakovalo než to prasklo, těch proč je spousta, ale jestli jsem si něčím hodně ublížila, bylo to tím, že jsem chtěla vědět až moc informací, proto abysme měli čistý stůl, dnes to vím, ale i po těch měsících to moc bolí a ty chvíle kdy člověk touží vypnout hlavu a nejde to jsou strašné… :( ale řekla jsem i to co ty, nepije, neublížil mi nikdy fyzicky, nehraje, nebere drogy o syna se vždy staral, atd. jsou věci které se řeší daleko hůře…

držím palce, kdyby jsi chtěla klidně mi napiš do SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
9.3.14 18:46
@Anonymní píše:

Jsi evidentně velmi rozumná a fajn ženská a o to víc je deb*l ten, který tě podvedl :cert: Tak nějak vím, že jsi od začátku rozhodnutá, že mu šanci dáš, ale jak říkáš, dej mu to pěkně sežrat. Tady nejde o nějakou pomstu, ale o to aby si uvědomil, že tě nemá jistou a musí se sakra snažit, aby to odčinil… Já ho nechci omlouvat, ale znám hodně chlapů, co tohle udělali a ani nedomýšleli, co všechno by se mohlo stát a až se stalo, tak z toho byli absolutně v šoku a dali by vše pro to, aby to mohli vrátit. Jak říkám, nejhorší na tom je to, jak strašně to je jednoduchý, ale lež má většinou krátký nohy…

• Citovat
  • Upravit
6388
9.3.14 19:45

Držím ti zakladatelko mooooc palce, at to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.3.14 21:27

Zakladatelko, je mi to moc líto a držím ti palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.3.14 06:06

No, jen aby spal fakt u rodičů… :?

Zakladatelko :hug:
Jsi rozhodnutá odpustit a zůstat, až čas ukáže, zda to byla dobrá volba či nikoli. Přeji ti, aby byla.
Je zvláštní, že nevíš, proč se ti dva rozešli, my si to normálně s partnerem říkáme, jsme oba zvědaví. Jinak mně by trošku nesedělo, že ti to řekl, nechal tě ve sračkách a sám se zdekoval k rodičům. Psát může co chce, to ho nic nestojí. Myslím si, že tě momentálně nemiluje. Člověk, který miluje, tak nevyhledává jiné protějšky. Připouštím, že milujícímu člověku se může za určitých okolností přihodit úlet (či úletů několik, pokud je to rozený „kurevník“), ale nevěřím, že milující člověk by provozoval dlouhodobější paralelní vztah. A navíc s bývalkou…
Tím ale v žádném případě nechci říci, že tě milovat zase nemůže začít. Pokud tu situaci zvládneš „takticky“ dobře, je to samozřejmě možné.
Ale zatím nevím. On se ani nijak nesnaží žehlit, nechá tě v tom a sám se zdekuje, to by se mi moc nelíbilo. Ty píšeš, že bez něj nedokážeš být a on to ví. Je si tebou jistý, čeká, až se doma vyřveš a až bude mít pocit, že jsi relativně v klidu, abys ho tím nějak neobtěžovala, tak se vrátí. Prostě ano, říká a píše, jak tě miluje, ale ty činy mi zatím k tomu nesedí.

Přeji moc sil a chladnou hlavu. Ať se rozhodneš jakkoli (ale ty se v podstatě nerozhoduješ), tak hlavně, ať to vyjde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
62
10.3.14 07:49
@misasimkova píše:
@willandraify Chlap, kterej má fungující vztah a je v něm spokojenej, přece neutíká za jinýma… 8o

Bohužel se velmi mýlíš. Chlap je prostě od přírody rozsévač semene a i když bude mít sebespokojenější vztah, tak tyhle pudy v něm budou a to mu stačí k tomu, aby hledal dobrodružství jinde. A může doma sebevíc tvrdit, že on by nikdy, že on je jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.3.14 07:57

Jak jsem psala výše, ano je rozsévač a jako takový může při spokojeném vztahu občas vyhledat nějaký ten úlet, ale při opravdové lásce k partnerce nebude pěstovat a udržovat dlouhodobý paralelní vztah s jinou (zvlášť bývalkou)…

• Citovat
  • Upravit
1224
10.3.14 07:59
@radkaf píše:
Bohužel se velmi mýlíš. Chlap je prostě od přírody rozsévač semene a i když bude mít sebespokojenější vztah, tak tyhle pudy v něm budou a to mu stačí k tomu, aby hledal dobrodružství jinde. A může doma sebevíc tvrdit, že on by nikdy, že on je jiný…

to chceš říct, že podvádí každej chlap? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
10.3.14 08:19
@radkaf píše:
Bohužel se velmi mýlíš. Chlap je prostě od přírody rozsévač semene a i když bude mít sebespokojenější vztah, tak tyhle pudy v něm budou a to mu stačí k tomu, aby hledal dobrodružství jinde. A může doma sebevíc tvrdit, že on by nikdy, že on je jiný…

Promiň, neber to jako napadání, ale napíšu to jak mě to přišlo na jazyk. To je nebetyčná blbost.
Druhá polovina téhle rádoby teorie (nebo jak to nazvat) zní: „a žena strážkyně domácího krbu“.
Každej chlap je jinej. Jsou tací co honí každou sukni a často se jim odkrví mozek, ale jsou i takoví, co myslí hlavou a vědí co mají doma a nechtějí o to přijít.
Jakej je manžel zakladatelky, to je těžko říct. To si musí zakladatelka posoudit sama. Já osobně bych ho poslal kam ho srdce táhne. Vlastně rozkrok. Dnes se někteří rozcházejí pro hlouposti a jiní se zas drží vztahu i když jim přináší hlavně trápení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
10.3.14 08:21

@takymanžel Taky nesnáším tyhle teorie :roll: bych si oči vykroutila…Je to o morálce a né o tom, že chlap je divá zvěř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
10.3.14 08:21
@amazon píše:
@takymanžel Taky nesnáším tyhle teorie :roll: bych si oči vykroutila…Je to o morálce a né o tom, že chlap je divá zvěř
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.3.14 08:25
@amazon píše:
@takymanžel Taky nesnáším tyhle teorie :roll: bych si oči vykroutila…Je to o morálce a né o tom, že chlap je divá zvěř

souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
10.3.14 08:38

Já chlapy neházím do jednoho pytle. Faktem ale je, že ujet může každý..zkrátka stát se to může jak chlapovi, tak ženě..přijde slabá chvíle, popřípadě vliv alkoholu, nedomýšlení v tu danou chvíli důsledků. Důležité je ale nepokračovat v tom..pokud udržuje druhý paralelní vztah asi něco v pořádku není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí