Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1853
9.3.14 16:05
@Anonymní píše:
sel dnes rodicum pomahat se strechou. Dcera je tam taky. Vecer si jedu pro malou a mi rekl ze tam asi prespí jestli ho prý ted nechci PÁR DNÍ videt :zed:
Boji se asi toho ze ho uz nebudu chtit videt nikdy… No, protoze fakt ze s ni byl nekolikrat je horsi nez kdyby jen tak ulítl :|
A me to proste strasne bolí. Ta predstava ze se dotykal jine, je to hnus.

Nechala bych ho řádně vydusit. Na jedné straně zjistíš, jestli mu jeho snaha vydrží a taky sama zjistíš, jestli s ním vlastně chceš dále být. Podle mého si prostě myslel, že se občas pobaví jinde, že se na to nepřijde a ono přišlo. Jak sem psala, znám pána, co mu tohle jedno poučení stačilo na celej život, ale manželka ho v tom taky řádně vykoupala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.14 16:06
@willandraify píše:
Tak ji je to ocividne jedno..A co on? Jak se k tomu vsemu postavi?
A jak ses ptala, jak mas vedet ze to neudela znovu - to nijak vedet nemuzes no..to je prave ten risk, pokud mu das jeste jednu sanci…

Prave mam pocit ze si myslí ze mu odpustím.. nevim tak me to napadlo asi me ma moc jistou, presto ze nejsem zadná putka domaci! proste asi jsem nekde udelala chybu, nebo si potreboval neco dokazat.. nevím :|

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.14 16:09
@Maden píše:
No to jsem se taky docela podivila. On takhle zbaběle uteče? To si to ulehčil chlapec. Měl naklusat v předklonu a s omluvou. Zakladatelko jeho rodiče to vědí?

ano, utekl hodilo se mu do kramu ze zrovna musi k rodicum.Asi.Volá mi, píse mi…
ja s nim ted nejsem schopna mluvit. Rodicum se predpokladam urcite nesveril, protoze to by teda videl, má hodne rázné rodice..

• Citovat
  • Upravit
karfice
9.3.14 16:10

Má tě jistou. Proč bys ty měla někde dělat chybu? Nevztahuj si to na sebe. On si chtěl pošpásovat a myslel si, že mu to bude procházet. S bývalkou se beztak schází přes půl roku, zašukal si fajn. Ať si pokračuje, ale bez tebe. Přeci nebudeš za ním dolízat!
Vem dnes malou, ať si jej maminka doma nechá. Ty takového chlapa nepotřebuješ.

• Citovat
  • Upravit
karfice
9.3.14 16:11
@Anonymní píše:
ano, utekl hodilo se mu do kramu ze zrovna musi k rodicum.Asi.Volá mi, píse mi…
ja s nim ted nejsem schopna mluvit. Rodicum se predpokladam urcite nesveril, protoze to by teda videl, má hodne rázné rodice..

Zavolej jeho rodičům, a řekni jim, že se dnes k nim stavovat na kafe nebudeš, budeš ráda, když ti předají malou a tím to haslo. Oni už se jej zeptají, proč bude muset přespávat u maminky.

• Citovat
  • Upravit
49159
9.3.14 16:13
@karfice píše:
Tak můžeš zavelet taky: Vážený muži, vím, že spíš s bývalou, fajn. V tom případě si sbal svých 5 švestek a nastěhuj se k ní. Takového přelétavého tatínka děti nepotřebujou. Kdy se ten tvůj chlap míní vrátit od rodičů domů?

proč do toho plést děti? 8o
Dětem je houbypo tom s kým tatínek spí, hlavně když funguje..
Tady jde o to vyčlenit sebe co já chci… chci s ním být nebo ne? Prosté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
9.3.14 16:13
@Anonymní píše:
Prave mam pocit ze si myslí ze mu odpustím.. nevim tak me to napadlo asi me ma moc jistou, presto ze nejsem zadná putka domaci! proste asi jsem nekde udelala chybu, nebo si potreboval neco dokazat.. nevím :|

Prosim?? :evil: V tom pripade je potreba ho v tom pekne vymachat! Ten muj v tom byl „machanej“ nekolik mesicu, kdy se o me snazil a neustale se omlouval..potom jsem mu to jeste minimalne pul roku davala sezrat..
Ovsem zadnou sanci by nedostal, pokud bych nevidela snahu..to si ten tvuj snad dela srandu.. 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.14 16:14
@karfice píše:
Tak rovnou řekni tchýni, proč muže necháváš u ní přespat. Ať ví, jaký je synáček parchant. Malou si vem.
Prosímtě, byt či dům je napsán na tebe, na něj? On tam má trvalé bydliště?

dum je jeho, dostal ho od babicky pred par lety tak si ho zrekonstruoval.Ano ma tu trvale bydliste. Malou si vezmu.Taky by me zajimalo co rodicum rekl ze tam ted par dni bude protoze tam nikdy nespává.. ale sam si zavaril a zdrhnul.

• Citovat
  • Upravit
49159
9.3.14 16:15
@karfice píše:
Tak rovnou řekni tchýni, proč muže necháváš u ní přespat. Ať ví, jaký je synáček parchant. Malou si vem.
Prosímtě, byt či dům je napsán na tebe, na něj? On tam má trvalé bydliště?

8o 8o 8o proč? Proč to má tchýně vědět?
Podle mě dokud nemá zakladatelka sama jasno co chce a jestli ho chce zpět tak je nesmysl do toho tahat rodiče…zavřela by si tím cestu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
9.3.14 16:16
@jdukolem píše:
proč do toho plést děti? 8o
Dětem je houbypo tom s kým tatínek spí, hlavně když funguje..
Tady jde o to vyčlenit sebe co já chci… chci s ním být nebo ne? Prosté…

Dětem je houby po tom, jestli tatínek šuká, kdykoliv, kdekoliv, s kýmkoliv? A bude to těm dětem jedno, až budou větší a budou to vědět?
Narovinu, vím, jaké to je, když můj otec šukal jinou děvku a k nám se chodil jen vyspat. Jsi měla vidět tu šílenou domácnost.
Nejde jen o matku ale i to děti! Vím o čem mluvím.

• Citovat
  • Upravit
49159
9.3.14 16:16
@Anonymní píše:
Prave mam pocit ze si myslí ze mu odpustím.. nevim tak me to napadlo asi me ma moc jistou, presto ze nejsem zadná putka domaci! proste asi jsem nekde udelala chybu, nebo si potreboval neco dokazat.. nevím :|

do ničeho se nenut ani do odpuštění a ni do rozhodnutí a odchodů… dej si čas.. zkus se nějak odreagovat..máš nějakou kamarádku s kterou se můžeš vykecat popít skleničku vína třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.3.14 16:19
@karfice píše:
Dětem je houby po tom, jestli tatínek šuká, kdykoliv, kdekoliv, s kýmkoliv? A bude to těm dětem jedno, až budou větší a budou to vědět?
Narovinu, vím, jaké to je, když můj otec šukal jinou děvku a k nám se chodil jen vyspat. Jsi měla vidět tu šílenou domácnost.
Nejde jen o matku ale i to děti! Vím o čem mluvím.

Ano dětem je po tom houby.. to že otec opustí ženu neznamená že musí nutně opustit děti
No já to vím taky.. bohužel z vlastní zkušenosti..
víš u vás nebyla chyba v tom že otec šukal jinou ale v tom že ho mami nezvládla bud vyhodit nebo když už dovolila at se vrací, tak to neunesla a vy jako děti jste to cítily..
já svého ex požádala o odstěhování ve chvíli kdy jsem jeho dvojí život přestala zvládat a mělo to dopad na děti… ted žije s ní dětem se věnuje pravidelně a já ho nemám na očích čili jsem v klidu a žiju si po svém..

Příspěvek upraven 09.03.14 v 16:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985

@karfice Promin, ale prijdes mi hrozne razna a snad vic vytocena nez sama zakladatelka.. 8o Tohle prece neni tak jednoduchy, je lepsi jednat s chladnou hlavou..maji spolu dite a dum..tohle by se nemelo uspechat…
Zakladatelko dej si cas na rozmyslenou a mozna je i lepsi, ze ho ted nebudes mit doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Anonymní píše:

Tak ho ale nech vydusit, ty aspon budeš mít čas si to srovnat pořádně v hlavě. Uvědom si, že pokud odpustíš, tak musíš uplně a jenom ty víš, jestli to dokážeš. Přeji ti hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@jdukolem píše:
do ničeho se nenut ani do odpuštění a ni do rozhodnutí a odchodů… dej si čas.. zkus se nějak odreagovat..máš nějakou kamarádku s kterou se můžeš vykecat popít skleničku vína třeba?

ano, vcera jsem pila.Az moc. Vykecala jsem se, kamoska je skvela vrba..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky