Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Selfi píše:
asi jsem taky z jiné planety…a co takhle se jednou z rána podívat sobě do zrcadla do očí… vše pohodě??? žádný problém??
sama jsi napsala, že jsi spala se ženáči, tak kde bereš tu odvahu tady moralizovat
to že sis uvědomila, jak hrozně se chováš až po tom, co to někdo udělal tobě z tebe nedělá svatou ![]()
@radkaf já tě chápu, jsi romantik. Neschvaluju to, ale rozumím tomu, co píšeš. Bohužel z toho bývají zlámaná srdce.
@Any83 já nemoralizuji za to, že spí s ženáči, zlato, ale za to, že podvádí manžela a je v pohodě…v tomto cítím problém… a mimochodem… já jsem spala s jedním ženáčem… a to v době, kdy jsem neměla partnera ani manžela.. byla jsem svobodná a hlavně náctiletá… takže to je dost podstatný rozdíl..
když jsem psala o zrcadle, myslela jsem tím, ve vztahu vzhledem k manželovi… né vůči manželce svého milence…
@Any83 jsem zvědavá, až ti taková Radka odvede manžela třeba, až tvé dítě bude mít 5,6 měsíců…
… opravdu jsem zvědavá, jestli pak napíšeš : " JÁ TĚ CHÁPU, NECHVALUJI, ALE CHÁPU…"..
@radkaf píše:
Cítím, že bych mu to asi dokázala dopřát a přitom s ním dál žít náš hezký normální život.
Tak potom nechápu, proc mu zahybas a nevadilo by ti kdyby i on zahybal - „s nim žit dal nas hezký normální zivot“
A mam nápad, nechtěla bys mu dnes u odpolední kavicky říct miláčku mám milence ale bud v pohodě je ženatý a ja se ti už tolik měsíců vždy vrátím domu… a pak nám napiš jak to dopadlo jestli byl rád a v pohode
Ahoj holky, omlouvam se mohlo me napadnout ze budete zvedavé
Vcera jsem nechala malou u babicky pres noc a byla s kamoskou v baru.Pila jsem a ted me bolí hlava ![]()
Tak jsem se ho normalne v klidu zeptala jestli se vida s bejvalou ze jsem je v patek videla.Ani nezapiral
Pry me miluje a nevi co ho to popadlo.Sel ted na par dni k rodicum a ja proste nevim co mam delat.Boli me z toho srdce, oci mam opuchlé… ptala jsem se jak dlouho se s ni schazi a jestli s ni i spi.Rekl ze se s ni neschazi casto, ale ten blbec mi priznal ze s ni neco i mel ![]()
Ja si nedovedu predstavit byt bez nej, nedokazu to.
Pise mi smsky omlouva se.. ale jak mam vedet jestli to neudela znovu? Mam si promluvit s tou bejvalou?(jo v tom obchodaku pry pracuje jako prodavacka v levnych knihach)..
Poradte, ja mam v hlave vymeteno. Vecer jedu pro malou, musim se trochu vzpamatovat.
Jo a na dotaz proc se s ex. rozesel tak to nevím. Nikdy jsem se ho neptala.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvam se mohlo me napadnout ze budete zvedavéVcera jsem nechala malou u babicky pres noc a byla s kamoskou v baru.Pila jsem a ted me bolí hlava
Tak jsem se ho normalne v klidu zeptala jestli se vida s bejvalou ze jsem je v patek videla.Ani nezapiralPry me miluje a nevi co ho to popadlo.Sel ted na par dni k rodicum a ja proste nevim co mam delat.Boli me z toho srdce, oci mam opuchlé… ptala jsem se jak dlouho se s ni schazi a jestli s ni i spi.Rekl ze se s ni neschazi casto, ale ten blbec mi priznal ze s ni neco i mel
Pise mi smsky omlouva se.. ale jak mam vedet jestli to neudela znovu? Mam si promluvit s tou bejvalou?(jo v tom obchodaku pry pracuje jako prodavacka v levnych knihach)..
Poradte, ja mam v hlave vymeteno. Vecer jedu pro malou, musim se trochu vzpamatovat.
Je mi to líto, ale hlavu vzhůru. Miluješ ho, on miluje tebe, s tou jeho ex to je pravděpodobně něco na posílení ega. Podle mě si musíte promluvit a vyřešit to, nastavit mantinely. Nebude to lehké, časem odpustíš, ale pravděpodobně nezapomeneš nikdy. Zklamal tvou důvěru a ta se těžko získává zpět. Nicméně nejsi první ani poslední, komu se tohleto stalo. Jestli budete oba chtít, tak to přečkáte.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvam se mohlo me napadnout ze budete zvedavéVcera jsem nechala malou u babicky pres noc a byla s kamoskou v baru.Pila jsem a ted me bolí hlava
Tak jsem se ho normalne v klidu zeptala jestli se vida s bejvalou ze jsem je v patek videla.Ani nezapiralPry me miluje a nevi co ho to popadlo.Sel ted na par dni k rodicum a ja proste nevim co mam delat.Boli me z toho srdce, oci mam opuchlé… ptala jsem se jak dlouho se s ni schazi a jestli s ni i spi.Rekl ze se s ni neschazi casto, ale ten blbec mi priznal ze s ni neco i mel
Asi me ukamenujete za muj nazor..ale ja vzdycky rikam, ze chyby dela kazdy a clovek by mel odpoustet, protoze nikdy nevi, kdy bude potrebovat odpusteni on..
Takze ja bych sanci asi dala, ale jen 1X!! Neni pravidlem, ze kdo podvede, udela to zase ( i kdyz je to dost pravdepodobny
, zase uplna naivka taky nejsem)
Navic mate dite..proste bych tu sanci dala..akorat je pak tezky znovu ziskat duveru, clovek se pak meni v podezrivavyho buldoka - vlastni zkusenost..ale kdyz se oba snazi pracovat na rozbitym vztahu, casem se ta duvera zase obnovi..
To muzu potvrdit..
Jinak já zažila obě strany barikády a nesoudím nikoho, stát se může cokoliv. Nikdo z nás není dokonalý. Včera jsem se s mužem na toto téma bavili a on uvažoval, co by dělal, kdybych si „odskočila“ za ex. Pak mi řekl, že by se to snažil nějak rozdýchat. Znám ho dobře a „rozdýchání“ by nebylo jednoduché, ale já to mám stejně, kdyby mi někde zahnul, tak to 1/ nechci vědět 2/ to není pro mě důvod k rozchodu. I když mu teda říkám, že jestli mi bude nevěrný, tak mu zčernají a upadnou koule
Prostě to nevidím tak černobíle, lidé se podváděli vždycky a ne všichni šli od sebe. Ale možná to je i mým věkem. ![]()
@willandraify píše:
Asi me ukamenujete za muj nazor..ale ja vzdycky rikam, ze chyby dela kazdy a clovek by mel odpoustet, protoze nikdy nevi, kdy bude potrebovat odpusteni on..Takze ja bych sanci asi dala, ale jen 1X!! Neni pravidlem, ze kdo podvede, udela to zase ( i kdyz je to dost pravdepodobny, zase uplna naivka taky nejsem)
Navic mate dite..proste bych tu sanci dala..akorat je pak tezky znovu ziskat duveru, clovek se pak meni v podezrivavyho buldoka - vlastni zkusenost..ale kdyz se oba snazi pracovat na rozbitym vztahu, casem se ta duvera zase obnovi..To muzu potvrdit..
Nj, to je sice hezký, ale on jí řekl, že se s ní neschází často, což znamená ale, že schází OPAKOVANĚ a to je ten hnus.
Ne, že jednou uletěl, ale že opakovaně ji podvádí, lže a pak jí napíše jak jí miluje…
Nevím, já bych si s ním promluvila, ale jak píšeš, důvěra by byla už pošlapaná ![]()