Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko drž se! ![]()
Já bych ho teďka pořádně vydusila a jak píšou holky, 1× bych mu odpustila, vícekrát určitě ne. Bude to teď nějakou dobu dost těžké, ale když jsi psala, že vztah máte jinak hezký, tak věřím, že se vám to podaří zase dát do kupy a časem bude všechno jako dřív. ![]()
@misasimkova píše:
@willandraify Tak takovýhle holky musejí být sobecký, úplně bez morálky, bez srdce, bez rozumu a nevim co ještě.
Vsechno to co pises, to ona presne je…nejhorsi je, ze vzdy koho si zamanula, toho dostala..a bylo uplne jedno, ze ma on doma super vztah nebo super rodinu..nekdy si rikam, jestli ona na nich neprovadi nejakou magii, protoze to fakt neni normalni…kazdy ji podlehne…kazdeho uzene.. ![]()
Chlap muze byt sebevic charakter, pro ni je aspon vetsi vyzva… ![]()
@willandraify Chlap, kterej má fungující vztah a je v něm spokojenej, přece neutíká za jinýma… ![]()
@Any83 fajn, pokud to považuješ za srovnatelné, nechám ti tvoupravdu… ![]()
@misasimkova píše:
@willandraify Chlap, kterej má fungující vztah a je v něm spokojenej, přece neutíká za jinýma…
No taky tomu nerozumim… ![]()
@misasimkova Hodně naivní názor
… nemyslím to ale vůbec zle.
Mám kolem sebe spoustu příkladů…
@Selfi píše:
@Any83 fajn, pokud to považuješ za srovnatelné, nechám ti tvoupravdu…
Já bych řekla, že to je dost nesrovnatelný! Přece jenom dospělá normálně uvažující ženská k životu už přistupuje trochu jinak než 18ti letá holka. A pokud uklouzne jen jednou takhle mladá, myslím, že se z toho dokáže líp ponaučit. Radku v tom nic neponaučilo, naopak jí to tak evidentně vyhovuje. Čemuž teda vážně taky nerozumím.
Ale začínat s tím, abych to zjistila vážně nehodlám. ![]()
@willandraify píše:
Vsechno to co pises, to ona presne je…nejhorsi je, ze vzdy koho si zamanula, toho dostala..a bylo uplne jedno, ze ma on doma super vztah nebo super rodinu..nekdy si rikam, jestli ona na nich neprovadi nejakou magii, protoze to fakt neni normalni…kazdy ji podlehne…kazdeho uzene..
Chlap muze byt sebevic charakter, pro ni je aspon vetsi vyzva…
hele, tadyty pohádky o tom, jak chlap má super vztah a stejně ho někdo užene, tomu fakt věříš jo? ![]()
Pokud má někdo výborný vztah a nic mu nechybí, tak nikoho jiného nehledá (s vyjímkou nějakých typických kurevníků, ale o těch nemluvíš). Pokud si někdo myslí opak, tak nechápu, že je někdo tak naivní. Jasně určitě ta magie ![]()
@Petramatka píše:
hele, tadyty pohádky o tom, jak chlap má super vztah a stejně ho někdo užene, tomu fakt věříš jo?Pokud má někdo výborný vztah a nic mu nechybí, tak nikoho jiného nehledá (s vyjímkou nějakých typických kurevníků, ale o těch nemluvíš). Pokud si někdo myslí opak, tak nechápu, že je někdo tak naivní. Jasně určitě ta magie
Přesně tak. ![]()
@Jannnča Já jsem teda ještě nic takovýho nezažila a upřímně doufám, že i když to je naivní názor, tak že mě můj muž nikdy podvádět nezačne.
@misasimkova děkuji za zastání… mně je momentálně 34let a opravdu si myslím, že srovnávat jednorázový úlet v mých 18ti letech s někým, kdo vědomě podvádí manžela a přeje si, aby milenec trávil více času s ní než se svou rodinou, tak to je úplně jiné kafe.. navíc, já už i v těch 18ti měla brzdu a velice brzy jsem pochopila, že s takovým balvanem žít nechci..abych někomu bortila manželství…
neříkám, že člověk je svatý, každému se to může stát… ale je na každém, jak s tím naloží…
@Petramatka tak ta magie, to byla samozrejme ironie..;) naopak, ja prave na pohadky neverim..a nerikam, ze nekdo nekoho hleda, proste se to muze stat…
@willandraify píše:
@Petramatka tak ta magie, to byla samozrejme ironie..;) naopak, ja prave na pohadky neverim..a nerikam, ze nekdo nekoho hleda, proste se to muze stat…
ano, může se stát…může se stát, že jeden z partnerů nevidí, že druhý partner nepovažuje jejich vztah za super a ideální, často se to stává třeba z důvodu toho, že partnerka je zaměřená pouze na péči o potomstvo a upozadí partnera. V jakési své spokojenosti s takovou situací, protože jí to vyhovuje, si vytvoří mylnou představu, že i ten partner je tak vlastně spokojený, že má stejnou představu o partnerském soužití. Proto nejspíš vzniká ta představa, že BUM a to dokonalé manželství, partnerství se náhle „zničehonic“ ocitne v troskách. Tak to ale opravdu nechodí, to že si ten druhý najde někoho s kým zažívá okouzlení a lásku, je už jen důsledek toho, že to v původním svazku už necítil.
@Petramatka Vidim to stejne
Nejdulezitejsi je komunikace..ale jak to tedy bylo u zakladatelky? Psala, ze meli vztah v poradku a bylo to pro ni to BUM…muze to byt tak jak rikas, potom ale nechapu proc se partner nesveri, ze se neciti ve vztahu spokojene… ![]()
@Petramatka píše:
hele, tadyty pohádky o tom, jak chlap má super vztah a stejně ho někdo užene, tomu fakt věříš jo?Pokud má někdo výborný vztah a nic mu nechybí, tak nikoho jiného nehledá (s vyjímkou nějakých typických kurevníků, ale o těch nemluvíš). Pokud si někdo myslí opak, tak nechápu, že je někdo tak naivní. Jasně určitě ta magie
No já bych tu ještě viděla možnost, že vztah byl opravdu v pořádku a on se prostě nudil. Nuda a stereotyp udělají své plus si dotyčný myslí, že si jen tak povyrazí a že se to přece nikdo nedozví.