Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Beruška-Boubelka píše:
Nj, to je sice hezký, ale on jí řekl, že se s ní neschází často, což znamená ale, že schází OPAKOVANĚ a to je ten hnus.Ne, že jednou uletěl, ale že opakovaně ji podvádí, lže a pak jí napíše jak jí miluje…
Nevím, já bych si s ním promluvila, ale jak píšeš, důvěra by byla už pošlapaná
Ten muj trumbera si predstav udelal me uplne to same..
Tedy ze mi zahybal se svou ex..cili OPAKOVANE..stalo se to pred rokem a pul..po nekolika mesicich omluv a vseho mozneho jsem mu tu sanci dala..
Duvera byla v tahu, vazne to bylo desny, ale oba jsme se snazili, aby to fungovalo..a funguje to..nevim sice, co bude v budoucnu, muze to udelat zase, ale zkratka jsem to nakonec chtela zkusit..
Jsem si jista, ze pokud mi to jeste nekdy udela, nebudu uz schopna v tom pokracovat, nebudu uz chtit zazivat to, co jsem zazivala..a on to vi..
takze uvidime.. ![]()
Zakladatelko, je mi to moc moc lito..drz se!
Cas to vsechno zahoji..klise, ja vim, ale je to tak..
@willandraify ale jistotu, že ti ten druhý nikdy nezahne nebo že nezahneš ty nemáš nikdy.
Ale chápu tě. I u tebe je vidět, že to není tak jednoduché, utnout a šmytec. často ti dva mají spolu majetek, děti a to není tak jednoduché se jen tak rozejít. zrovna zakladatelka má malé dítě, dům je jeho, tak co by taky asi sakra měla dělat?
@Selfi nevidím až takový rozdíl mezi tebou a Radkou. Obě jste se nechaly nabíjet ženáčem. Ale jak jsi sama napsala a jsi příkladem, boží mlýny melou.
Pokud by mi nějaké Radka nebo Selfi odvedla mého manžela, bylo by mi to moc líto, protože ho mám opravdu ráda a taky ho i miluju
ale co bych nadělala? Nic. To rozhodnutí by totiž učinil on.
… šanci bych dala… jednu.. víc ne…
pokud se přiznal a bojuje, znamená to, že prostě toho lituje..
ale opravdu jen jeden pokus… já dala 3 a pokaždé jsem se pekelně spálila..
čas vše otupí, přebolí, důvěra se bude asi těžko hledat, ale jinou možnost stejně nemáš, na odchod připravená nejsi, protože by sis vyčítala, žes mu nedala šanci…¨
držím palce!
@cheekymonkey píše:
Jo, a za bývalou bych nechodila, ublíží to jen tobě.
Přesně, uděláš jen ze sebe chudinku, které vadí, že jí chlap lozí za bývalkou. Ona se ti akorát vysměje, že si neumíš udržet chlapa doma.
@cheekymonkey Jistotu nema nikdy nikdo..Nikdy nemuzes vedet, co se v budoucnu prihodi..trochu nechapu zensky, ktere prisahaji, ze ten jejich by to nikdy neudelal..vzdycky se u toho pousmeju, v dnesni dobe je to tak snadny a clovek nemusi byt ani nespokojeny ve vztahu a stejne to udela…viz milenka Radka..
Takze jistota, nejistota.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvam se …
To mě moc mrzí
musíš si to rozhodnout sama. Opakovaná nevěra je ale trochu tvrdší oříšek, než např. jednorázový úlet v náladě. Je schopný vést dva vztahy najednou a chovat se zcela normálně a bez provinění. Je dost možné, že se to časem stane s jinou ženou
ale nemusí to tak být. Přiznal ti vše na rovinu, je v něm nějaká čestnost a charakter.
Doporučuju manželskou poradnu (i když nejste manželé), opravdu. Může to velice pomoct. Držím palce, aby jste zůstali šťastnou a spokojenou rodinou.
@Any83 Tak rozhodně mě, prosím, nesrovnávej s Radkou… to si opravdu vyprošuji…
jak jsem psala, tenkrát mi bylo 18let a spala jsem s ním jednou!!! Neměla jsem s ním žádný vztah, prostě to byla veliká mladičká nerozvážnost a ukončila velice brzy, dřív, než bychom napáchali více škody… a to hlavně proto, že byl ženatý.. /děti něměl/… ale táhnout to s ženáčem, co má doma děti a přitom být sama vdaná a hrát doma divadlo, že je vše v pohodě… tak to rozhodně je diametrálně něco jiného než to, co jsem prožila já… to snad doufám uznáš…
@Selfi
menší nebo větší zlo, pořád je to zlo. Manželce by to ublížilo tak jako tak.
Na podvádění není nic dobrýho! Chybovat je lidské, odpouštět božské. Ale víckrát jak jednou bych taky neodpustila. Vůbec si nedovedu představit, že by mi manžel začal běhat za svojí exmanželkou/expřítelkyní a vím, že za tu dobu co s ním jsem se o to už pár bývalek snažilo. ![]()
Nevim, třeba je to jenom můj pocit, ale zajímalo by mě, co je na těch ženatých chlapech víc přitažlivějšího než na těch svobodných ![]()
Ahoj zakladatelko,
je mi to líto, ale to ti prd pomůže viď. Jen to povím svůj názor.
Miluješ ho, miluje on tebe, nechlastá, není gabler, nefetuje? a máte malou. Dost na to abys odpustila. Nech ho chvíli vydusit, pak nastav jasná pravidla za jakých ho pustíž zpět. Nikdy nezapomeneš, ale přebolí to. Jen jak už tu zaznělo, vždy se musíme chovat tak, aby si chlap nemyslel, že se bez něj neobejdem, nebo že nás má jiste. Neboj ono ti to teď a už vždy po této zkušenosti půjde samo. Je to asi reflex. Žádnej chlap nikdy nebude lepší, věř mi. Mohla by jsi dopadnout hůř. Nebo stejně, bohužel.
Drž se holka.
![]()
@willandraify To maj ty ženský potom jako lepší pocit, že si urvou ženatýho chlapa jo…
Mě by teda ani ve snu nenapadlo ničit někomu manželství jen pro svůj dobrej pocit, že si něco dokážu. Spíš by mi potom bylo ještě hůř! ![]()
@misasimkova ale ony neresi manzelku a deti a moralku..ony resi, ze ho proste chteji a on preci podvadi, ne ta milenka, ta ma „stit cistej“.. ![]()
Jinak znam i takovou, ktera si vybira jen zadane nebo zenate..dava ji to nejaky pocit totalni dobyvatelnosti nebo jak to rict…bere to vzdy jako vyzvu, na nasledky se vubec neohlizi.. ![]()
@willandraify Tak takovýhle holky musejí být sobecký, úplně bez morálky, bez srdce, bez rozumu a nevim co ještě. ![]()