Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petramatka píše:
Tak já - ač vdaná a dětná, tak nejsem hloupá a dobře umím rozlišit, že ten kdo podvádí a lže je ten chlap a ne ta ženská, která to nedělá někomu naschvál, jak si často podvedené ženské myslí. To že mají doma hajzlíka a špatný vztah, to bych viděla jako problém. Ta milenka výše uvedená by ho doma rozhodně nechtěla.Já mám taky kamarádku, která nechce děti a tak jí vyhovuje udržovat dlouholetý vztah s ženatým mužem. Dokonce jí i tak trochu závidím. Ten muž jí platí nájem - kde ona si žije sama dost v luxusu a má těžkou pohodu. A protože mu nikdy nedává tu jistotu, tak on se sakra snaží, aby byla spokojená, takže když ona potřebuje, tak on i kdyby byl někde s manželkou a dětma, tak se vymluví a přijede. Na dovolené jezdí spolu do Karibiku a on pak jede na 14 dní s rodinou do Chorvatska s odůvodněním, že se musí šetřit. Ten pán dostává v práci velké bonusy za udělané obchody, které si nechává posílat na jiný účet než výplatu, takže manželka nemá tušení, že vydělává tak obrovské částky, za které platí milence vysoký nadstandard.
Zajímalo by mě, kolik takových chlapů chodí mezi námi, kdo ví.
Já nevidím nějaké pochybení na straně té své kamarádky - upřímně - komu by se takový život nelíbil?? Ale rozhodně mám své mínění o tom chlapovi a nevěřím, že ta manželka nepozná co za charaktera má doma, jestli si o něm jako myslí, že je čistý jako lilie?
škoda, že tu jsou blokované sprosté slova, ale on si ho život najde sám
![]()
@chebskamaminka jo, někdy chlapi opravdu překvapí… kámarádky manžel se taky choval divně a prostě se ho zeptala a on jí odpověděl, že se zamiloval a odchází.. /měli v té době jedno dítě/, no, za 3 týdny se vrátil, měli spolu usmiřovací druhé a je to přesně půl roku co odešel znova… ale "prý"" nikoho nemá,,.,, haha..
u mě to bylo jiné– manžel zapíral do poslední chvíle… dokonce jsem je spolu potkala, když jeli ze společného víkendu a on ten večer přijel domů a tvrdil mi, že se tam potkali
a tlačil se mi do ložnice… prostě blázen
!
![]()
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi![]()
Ahoj ženy, predem se omlouvam za anonym.
Dnes jsem jela po praci nevim proc na druhy konec Brna do jednoho obchodniho centra ze nakoupim jeste nake malickosti do bytu. Prochazm se, nakupuji a zahlednu byvalou sveho pritele. Nevidela me a ja si ji ani Nevsimam, nakupuji dal a cestou se jeste nekde zastavim a pak uz jdu k autu. Nalozim veci do kufru a sedam si. Najednou vidim do podzemky vjizdet auto meho pritele(poznam podle napisu na aute a nasledne i zaslechnu cdcko ktere v aute poslouchava.Tak uz uz jsem mu chtela jit s usmevem vstric co tam dela kdyz se najednou vynorila ta byvalka, mavla na nej. nastoupila a odjely.
Strasne me to zabolelo a nevim co mam delat?? at uz rekne cokoli bojim se ze od nas odejdeje to takove zklamani jak z blbyho filmu
mame spolu 5letou dceru.
Ahoj zakladatelko, pročítala jsem diskusi a musím říct, že určité věci prostě jsou hodně podezřelé, no a ikdyž se nám můžou zdát divné přesto to nemusí znamenat nevěru. Víš ono pokud bude chtít zatloukat, zatluče cokoliv dokud by jsi neměla opravdu pádný důkaz, záleží jen na povaze tvého partnera, zda ti řekne pravdu, když se ho zeptáš jak to tedy doopravdy je.
Nic ani naše rady a názory tu to za vás dva nevyřeší, vy si musíte sednout a mluvit, ale když nebude chtít mluvit, neřekne ti nic a další věc jsou ty důsledky kdy to praskne, koukala jsem, že jsi se od včera nezvala jak jste na tom, držím ti palce, doufám, že to je celé jen omyl (což jsem si přála asi každá z nás, která to zažila),ale je pravdou, že někdy ikdyž se to může jevit jako nevěra, to nevěra být nemusí, ale ženy většinou vede 6.smysl
![]()
@Selfi já třeba vnímala, že se děje něco ve vztahu, taková ta krize ze stresu, ale tohle jsem samozřejmě nečekala, neuvěřitelně jsem mu co se týká nevěry věřila, protože to nikdy nemohl odpustit svému otci, že to udělal, ale jak se říká odříkaného chleba největší krajíc
druhé dítě to je něco z čeho mám taky obavy, ikdyž mi paní v poradně řekla 100×, že jsme abnormální pár, že manžel se chová úplně jinak, než jiní muži co podváděli, pořád to druhé dítě je něco z čeho mám po nevěře strach, přesto, že bysme si miminko přáli všichni včetně synka
@chebskamaminka to musíš vědět sama, ale pokud to není notorický záletník, tak je to asi trošku něco jiného… ten můj i kamarádky prostě byli oba takoví ti dobyvači srdcí…
@Malvajs píše:
A uz se zakladatelka ozvala?? Jak dopadl rozhovor s nim vcera odpoledne?? Taky mi zakladatelka neodpovedela na dotaz, proc se s ex rozesli.
Procitam uz od vcerejska, padaji ti dalsi a dalsi hruzostrasne pribehy, ale zakladatelku jsem nezaregistrovala
neozvala se, taky na to netrpělivě čekám..
@Selfi nevěra byla opakovaná 2× s asi 1,5 -letým rozestupem s tou samou osobou, takže sice mi v poradně paní řekla, že to není sukničkář a záletník, ale zase opakovanost
![]()
já vím nikdo nikdy nevíme co nám život do cesty postaví a jak to bude, holt nevěra pro mě byla zkušenost, která změnila nejen můj život, ale mě samotnou… ale tak to vnímá každá co si tím prošla ![]()
Já si tu diskuzi přečetla až teď a jsem napnutá jak kšandy! Jsem zvědava jak to dopadlo…Některý chlapi fakt nakopat do pr…! ![]()
Znám jednoho výtečníka, který poté co manželka udeřila, kde je celé večery a kam mizí rodinné finance, jí odvětil, že do jeho soukromého života jí nic není
a ta paní s ním je stále a rozvod neplánuje, je to přesně ten případ, kdy manželka ze všeho viní milenku…kdyby mi toto manžel řekl, tak poslední koho viním je milenka, nechápu to ![]()
@Petramatka píše:
Znám jednoho výtečníka, který poté co manželka udeřila, kde je celé večery a kam mizí rodinné finance, jí odvětil, že do jeho soukromého života jí nic není![]()
a ta paní s ním je stále a rozvod neplánuje, je to přesně ten případ, kdy manželka ze všeho viní milenku…kdyby mi toto manžel řekl, tak poslední koho viním je milenka, nechápu to
@Petramatka píše:
Znám jednoho výtečníka, který poté co manželka udeřila, kde je celé večery a kam mizí rodinné finance, jí odvětil, že do jeho soukromého života jí nic není![]()
a ta paní s ním je stále a rozvod neplánuje, je to přesně ten případ, kdy manželka ze všeho viní milenku…kdyby mi toto manžel řekl, tak poslední koho viním je milenka, nechápu to
třeba jim vyhovuje volný vztah, já teda nejsem zastánce toho, ale jsou páry které to mají tak, spi si s kým chceš, ale vracej se domů
![]()
vinit milenku
jo to je fáze, taky jsem ze začátku měla vztek na ní, ale člověk se odstupem času musí probojovat k tomu správnému názoru, co je mi do ní, jak moc ho sváděla a čím… můj partner byl ten kdo mi ublížil a ten kdo se rozhodl to dělat, ale myslím, že takové to počáteční, kdy žena obrátí vztek proti té druhé je prostě „genetická výbava žen“
… ale později si člověk uvědomí, že právě partner je ten kdo nejvíc ublížil, do té druhé ženské mi nic není
@Any83 no, člověče, já bych řekla, že u mého exmanžela to slovo dobývačisrdcídocela i sedí… po pravdě, co jsem mluvila se dvěma jeho milenkami / bohužel jsem ten typ, co chce prostě vše vědět, aby měl jasno a mohl celou věc s klidným svědomím uzavřít/,tak mi obě nezávisle na sobě řekly, že v podstatě spolu až tak nespaly, že je spíše bral na výlety a na večeře a potřeboval se s nimi prezentovat /a to si myslím, že já v té době rozhodně nebyla žádná škaredka, vždycky jsem byla typ takové té táborové miss
– no, ale to bylo před deseti lety a 20kily
- dokonce těm milenkám ukazoval moje fotky a chlubil se, jak má krásnou manželku. no prostě pako! pako na entou.. někdy mi přišlo, že měl prostě problém se sebevědomím a potřeboval si něco dokazovat… a nebo to souviselo s tím, že od mala hrál hokej, kterým se i pak živil a potřeboval asi neustálý obdiv
..
@chebskamaminka píše:
třeba jim vyhovuje volný vztah, já teda nejsem zastánce toho, ale jsou páry které to mají tak, spi si s kým chceš, ale vracej se domů![]()
![]()
![]()
řekla bych, že to není tento případ vzhledem k tomu, že ta paní neustále atakuje tu milenku, volá jí do práce a píše „anonymní“dopisy atd.
ale jemu takový volný vztah určitě vyhovuje, to ano
jen mi přijde na hlavu postavené, té paní evidentně někdo poradil tu super radu, že má být krásná, milá usměvavá na manžela. Takže manžel si klidně užívá jinde, investuje do toho čas a peníze a ona je na něj za to ještě hodná a dělá zvýšenou domácí pohodu? Není něco špatně? A je jasné, že mu to tak vyhovuje, komu by to nevyhovovalo ![]()
@Petramatka pokud o něj nechce přijít, tak je to asi jediná varianta
kdybych si volila mezi dvěma muži, půjdu za tím, s kterým je mi lépe. Což by bylo určitě s milým a příjemným a ne s permanentně naštvaným ![]()