Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karfice
8.3.14 00:04
@Zuzanice011 píše:
@karfice @kolmenka Nebo přijel manžel domů :nevim:

Tak to je to, co mě vůbec nenapadlo. Ale je to možné. Možná jej to v hospodě už nebavilo a přijel střízlivý bez zápachu cigaret domů :-)

• Citovat
  • Upravit
karfice
8.3.14 00:10

Asi fakt přijel. Zakladatelka sama psala, že stejně po tom víně neusne. Tak až ráno vstanu, snad tady bude info, jak dopadla.

• Citovat
  • Upravit
káťa
8.3.14 05:12

To je teda kovbojka. Zakladatelko :hug:
To svezení bývalky by mě trochu rozhodilo, ale rozhodně bych automaticky nemyslela na nevěru, zvlášť když bychom měli hezký vztah.
Ta kombinace svezení bývalky s vymyšlenými šipkami a vypnutým mobilem už je ale jiná. :( Já bych se asi sjela podívat před dům bývalky, zda tam nemá auto (nezvonila bych), abych to měla stopro. Na to už je teď ale pozdě.

Myslím si, že chlap už bude mít po příchodu připravenou nějakou historku a výmluvu, protože už byl určitě upozorněn kamarádem, že se po něm „stará“ sháněla a že má asi průser.

Proto bych vynechala dotazy, jak bylo na šipkách atd., na to už bude připraven. Spíše bych vsadila na jednu kart a sice bych na něj vybalila, že VÍM, že to táhne s bývalkou (o tom, že jsem je viděla bych mlčela), prostě - zdroj ti neprozradím, ale oznamuji ti, že vím, že to táhneš s bývalkou a jak s tím hodláš naložit - a uvidíš reakci… (když nebude vědět, odkud to víš, nebude vědět, co vše víš a mohl by kápnou božskou). Jak s tím naložíte, bude už jen na vás.

• Citovat
  • Upravit
6578
8.3.14 07:49

@káťa Přesně takhle bych to udělala i já. :nevim:

Zakladatelko diskusi jsem celou četla už včera a nebylo už co napsat, holky všechno, co mě taky napadlo, napsaly. Nezbývá mi, než ti popřát hodně sil, myslím, že je teď budeš potřebovat. Držím palce a dej vědět, jak to dopadlo a s čím přišel. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
8.3.14 09:35

Zakladatelko, jak to dopadlo? Jsem čekala do půlnoci a nic.

• Citovat
  • Upravit
6230
8.3.14 10:17

Jsem taky napnutá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
8.3.14 10:43

Taky cekam, jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
8.3.14 10:43

:?: :?: :?: jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
8.3.14 10:45

Taky čekám jak blbec…snad se zakl.ozve

• Citovat
  • Upravit
20518
8.3.14 10:53

Taky jsem jak kšandy v průvanu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
8.3.14 10:56

No buď to řeší v klidu nebo se spíš hádají, nebo zakladatelka dělá blbou a na nic se neptá…ach jo to je situace… teď taky záleží jestli zakladatelka má kam jí, aby ji nevyrazil z bytu / domu on… jestli se k němu přistěhovala. jestli mají hypotéku. nebo byt společný…to bych mu asi sbalila rovnou kufry ať si jde k bývalce :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 11:01

Holky je to asi blby. Prisel ve 3:15 ptam se ho jak bylo na sipkach a jestli ma vybity mobil ze jsem se ho chtela na neco zeptat.Rekl mi at se nezlobim ze si ho zapomel dat do nabijecky a na sipkach pry nebyl ze pry byl s nakym kolegou z prace v baru.Tak nevim jestli mu dal echo ten znamej. Jenze to by ten mobil nesmel byt vybitej ne? nenapadne jsem očuchala jeho oblecení a zadny hospodsky smrad necitim ani naznak (je nekurak).Ted rano jsem mu dokonce rekla vcera odpo.jsem byla tam a tam (v tom obchodaku) a ukazovala jsem mu co vsechno jsem koupila. Zarazil se ale pak rekl ze veci jsou pekne a zacal si planovat kam pojedeme dnes na vylet ze ma byt pekne a ted řádí s dcerou na zahradě. je mi to strasne lito a mozna si myslite ze jsem blba ale ja nevim jak se ho mam zeptat nechci to nak podelat :| nebo se ptat nemam? poradte ja fakt nevim myslela jsem si ze JÁ tohle resit nikdy nebudu :|

• Citovat
  • Upravit
6230
8.3.14 11:05

:hug: Pokud se ho nezeptáš přímo, budeš se tím trápit pořád :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
8.3.14 11:06
@Anonymní píše:
Holky je to asi blby. Prisel ve 3:15 ptam se ho jak bylo na sipkach a jestli ma vybity mobil ze jsem se ho chtela na neco zeptat.Rekl mi at se nezlobim ze si ho zapomel dat do nabijecky a na sipkach pry nebyl ze pry byl s nakym kolegou z prace v baru.Tak nevim jestli mu dal echo ten znamej. Jenze to by ten mobil nesmel byt vybitej ne? nenapadne jsem očuchala jeho oblecení a zadny hospodsky smrad necitim ani naznak (je nekurak).Ted rano jsem mu dokonce rekla vcera odpo.jsem byla tam a tam (v tom obchodaku) a ukazovala jsem mu co vsechno jsem koupila. Zarazil se ale pak rekl ze veci jsou pekne a zacal si planovat kam pojedeme dnes na vylet ze ma byt pekne a ted řádí s dcerou na zahradě. je mi to strasne lito a mozna si myslite ze jsem blba ale ja nevim jak se ho mam zeptat nechci to nak podelat :| nebo se ptat nemam? poradte ja fakt nevim myslela jsem si ze JÁ tohle resit nikdy nebudu :|

Já myslím, že rad už tady bylo spoustu, ale jestli si myslíš, že se dokážeš chovat neustále jako že se nic neděje, tak to určitě ne. Dříve nebo později pozná, že jsi jiná (resp. začneš mu být protivná, neustále smutná, zatímco milenka je usměvavá a příjemná), takže za mě to rozhodně řeš hned. Naopak ho třeba překvapí, že nejsi žádná hysterka a s jakým nadhledem jsi mu to dokázala naservírovat. Ale jak říkám…Názorů tady máš už milion, je to jen na tobě! Třeba je pro to opravdu „normální“ vysvětlení…

• Citovat
  • Upravit
3755
8.3.14 11:11

Mohl si zapnout mobil a tam sms od kámoše že si mu volala…tak si našel jinou výmluvu- jako jestli ti řekl že byl v baru a nesmrdí mu oblečení? tak to je teda divný ne? možná bych čekala na další důkaz a pak se ho zeptala narovinu…jinak někdo mě asi ukamenuje ale já bych mu asi i prohlídla mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí