Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.3.14 21:46
@Anonymní píše:
ano, vim kam chodívá. Aspon to tvrdí.
Šla bych.
Jednpu jsem taky měla intuici, no měla… No MĚLA. Přišlo to samo od sebe a bylo to silnější.
Přes okno jsem ho viděla, -v trenkách, na sedačce. Ona mi ho zapřela. Jí jsem vyrazila dva zuby, s ním jsem skončila.
  • Citovat
  • Upravit
1135
7.3.14 21:47

Klid, není vůbec řečeno, že s ní musí něco mít, třeba se chtěli jenom sejít, pokecat, probrat, co je nového…taky bych někdy ráda viděla mého ex, ale není to reálné, bydlí moc daleko, manželovi bych se určitě nesvěřovala, udělal by virvál, měla bych to ještě dobu na talíři a úplně zbytečně. Koneckonců, z nějakého důvodu je to bývalka a současná seš ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
7.3.14 21:48

No možná by to chtělo nějaký důkaz než na něj uhodíš. poslala bych taky do hospody segru. sama bych nešla. aby jsi toho měla víc, kdyby náhodou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
7.3.14 21:49

@ruzovasrnka :palec:

Anonymní - hustý :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 21:49

Holky, kaslu na to. Volala jsem jeho kamosovi rekla jsem mu ze chci mluvit s Patrikem(pritel) ze ma asi vybitej mobil a nemuzu se mu dovolat a on mi rekl ze s nima v hospode není a ani nebyl. Takze jsem se ztrapnila, ponizila a vsechno stoji za hov. o!! Nikdy jsem nebyla silena hysterka ale ted mam ze sebe takovej pocit :?

• Citovat
  • Upravit
637
7.3.14 21:51
:,( :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.3.14 21:52

Teda, čtu diskuzi a furt přemýšlím, jestli to myslíte ironicky nebo jsem takový flegmouš. :lol: Třeba si chtěl jenom s bývalou pokecat co je nového nebo se jí s něčím svěřit (jeho pocity z toho že bude táta apod.) - přece jenom je to ženská, která ho zná… A Tobě nic neřekl, abys doma nevyváděla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
7.3.14 21:52
@Anonymní píše:
Holky, kaslu na to. Volala jsem jeho kamosovi rekla jsem mu ze chci mluvit s Patrikem(pritel) ze ma asi vybitej mobil a nemuzu se mu dovolat a on mi rekl ze s nima v hospode není a ani nebyl. Takze jsem se ztrapnila, ponizila a vsechno stoji za hov. o!! Nikdy jsem nebyla silena hysterka ale ted mam ze sebe takovej pocit :?

Nejsi hysterka, je to prostě hrozná situace :( Zachovala bych se stejně.

• Citovat
  • Upravit
29577
7.3.14 21:53
@Anonymní píše:
Holky, kaslu na to. Volala jsem jeho kamosovi rekla jsem mu ze chci mluvit s Patrikem(pritel) ze ma asi vybitej mobil a nemuzu se mu dovolat a on mi rekl ze s nima v hospode není a ani nebyl. Takze jsem se ztrapnila, ponizila a vsechno stoji za hov. o!! Nikdy jsem nebyla silena hysterka ale ted mam ze sebe takovej pocit :?

Hysterka nejsi. On se ztrapnil. Ty ne. Ty jsi potřebovala VĚDĚT. Je mi to moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice

Ses měla rovnou kámoše zeptat, jestli byl s nimi i minulý a předminulý týden.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@carrie84 píše:
Teda, čtu diskuzi a furt přemýšlím, jestli to myslíte ironicky nebo jsem takový flegmouš. :lol: Třeba si chtěl jenom s bývalou pokecat co je nového nebo se jí s něčím svěřit (jeho pocity z toho že bude táta apod.) - přece jenom je to ženská, která ho zná… A Tobě nic neřekl, abys doma nevyváděla. :nevim:

No určitě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6230
@Anonymní píše:

Neztrapnila ses. Kámoš nemůže vědět, že nevoláš třeba kvůli horečky malé nebo tak… teď víš, že přítel něco tají a lže o večerním programu. To už zní docela blbě :( kdyby to byla jednorázová záležitost, tak by to mohlo být fakt nevinné, zašli si pokecat… ale jestli s kámoši nechodí pravidelně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
7.3.14 21:55
@Anonymní píše:
No určitě :mrgreen:

A všichni tomu chceme věřit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29577
7.3.14 21:55

@Any83 chlap,co má čistý svědomí nebude tajit nic. Ani schůzku s bývalkou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
7.3.14 21:56
@carrie84 píše:
Teda, čtu diskuzi a furt přemýšlím, jestli to myslíte ironicky nebo jsem takový flegmouš. :lol: Třeba si chtěl jenom s bývalou pokecat co je nového nebo se jí s něčím svěřit (jeho pocity z toho že bude táta apod.) - přece jenom je to ženská, která ho zná… A Tobě nic neřekl, abys doma nevyváděla. :nevim:

Zakladatelka je tehotna? To jsem nejak prehlidla, ja myslela ze maji davno dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí