Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6926
21.12.11 12:25

Tohle jsou tak nevyzpytatelný situace, že se nedá nic dopředu nikdy poznat… :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 21:04

videla jsem ho z byvalou :-(

Obnovuji diskuzi :mavam: :mavam:
Ahoj ženy, predem se omlouvam za anonym.
Dnes jsem jela po praci nevim proc na druhy konec Brna do jednoho obchodniho centra ze nakoupim jeste nake malickosti do bytu. Prochazm se, nakupuji a zahlednu byvalou sveho pritele. Nevidela me a ja si ji ani Nevsimam, nakupuji dal a cestou se jeste nekde zastavim a pak uz jdu k autu. Nalozim veci do kufru a sedam si. Najednou vidim do podzemky vjizdet auto meho pritele(poznam podle napisu na aute a nasledne i zaslechnu cdcko ktere v aute poslouchava.Tak uz uz jsem mu chtela jit s usmevem vstric co tam dela kdyz se najednou vynorila ta byvalka, mavla na nej. nastoupila a odjely.
Strasne me to zabolelo a nevim co mam delat?? at uz rekne cokoli bojim se ze od nas odejde :,( je to takove zklamani jak z blbyho filmu :,( mame spolu 5letou dceru.

• Citovat
  • Upravit
karfice
7.3.14 21:09

A předpokládám, že se oba usmívali :-)
Mám pocit, z toho, co píšeš, že už máš dávno chlapa někde jinde.

• Citovat
  • Upravit
3149
7.3.14 21:10
@Anonymní píše:
Dnes jsem jela po praci nevim proc na druhy konec Brna do jednoho obchodniho centra ze nakoupim jeste nake malickosti do bytu. Prochazm se, nakupuji a zahlednu byvalou sveho pritele. Nevidela me a ja si ji ani Nevsimam, nakupuji dal a cestou se jeste nekde zastavim a pak uz jdu k autu. Nalozim veci do kufru a sedam si. Najednou vidim do podzemky vjizdet auto meho pritele(poznam podle napisu na aute a nasledne i zaslechnu cdcko ktere v aute poslouchava.Tak uz uz jsem mu chtela jit s usmevem vstric co tam dela kdyz se najednou vynorila ta byvalka, mavla na nej. nastoupila a odjely.
Strasne me to zabolelo a nevim co mam delat?? at uz rekne cokoli bojim se ze od nas odejde :,( je to takove zklamani jak z blbyho filmu :,( mame spolu 5letou dceru.

Asi se ho budeš muset narovinu zeptat. :nevim: A asi bych čekala spíš horší než lepší zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.3.14 21:10

Předpokládám, že doma ještě není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
7.3.14 21:11

Já bych se zeptala, co dělal a tak a když to sám neřekne, řekla bych, že jsem ho zahlídla… Uvidíš co ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
7.3.14 21:12

Já to vidím nato, že to oba už přes 2 roky táhnou. Vše tají, s tebou je jen kvůli dítěti.

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
7.3.14 21:12

Pomalu bych začla balit… :think:

• Citovat
  • Upravit
karfice
7.3.14 21:13

Bych se ho narovinu zeptala, co dnes dělal v daném obchodě a proč k němu nastupovala bývalka? Jsem zvědavá na tu výmluvu.

• Citovat
  • Upravit
3149
7.3.14 21:15

Určitě bych nebalila ani jeho ani sobě. Proč by mměla nějaké bývalce vyklizet pole?! Pokud o něj stojíš bojuj pokud ne tak sama víš kam ho poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 21:16

Není doma chodi vetsinou s klukama v patek nebo v sobotu na pivo a na šipky. Pry je s nima. Napsal mi jen smsku jako vzdy ze se zdrzi.Kde opravdu je, to netusim. Kdybych nemela doma spici dite sla bych se snad i podívat :oops: Strasne me to bolí. Sedim tu a cekam jak blbka.

• Citovat
  • Upravit
karfice

@kolmenka Má smysl bojovat o chlapa, který bývalku vyzvedává z obchoďáku, odváží jí bůhví kam a doma se o tom nezmíní? :think:

• Citovat
  • Upravit
1224
@Anonymní píše:
Strasne me to zabolelo a nevim co mam delat?? at uz rekne cokoli bojim se ze od nas odejde :,( je to takove zklamani jak z blbyho filmu :,( mame spolu 5letou dceru.

hmm… tak to něčím zavání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Milá anonymní, to, co prožíváš, je opravdu velmi bolavé. Ale realita je taková, že pokud bude opravdu chtít odejít, tak odejde.

Já si dovolím v odstupu říct, že je možná ve fázi (možná), že je jeho milenka, a on ani odejít nechce. Vyhovuje mu tento stav. Je taky monžé, že je všechno v pořádku, a jde o nějaký projekt jeho ex (chlapi jsou většinou měkcí a tyhle léčky neprohlédnou, dokud nejsou pevně chyvení. Věří pevně tomu, že ex se chtěla třeba jen sejít, s něčím poradit… a nevidí, jak ona utahuje šrouby…) A je taky možné, že se k ní opravdu vrátit chce, ale třeba právě z důvodu rozpadu rodiny se k tomu nemůže rozhodnout.

Bu´d jak buď, jestli je o něčem rozhodnutý, tak použije metodu dr. Plzáka zapírat, zapírat, zapírat… a

No, zbývá tedy jen čekat a doufat a tvářit se, že o ničem nevíš (a nevíš vlastěn, co se děje)… a nebo se zeptat. A hrát vabank. Prootže jak říkám - jestli se do zamiloval, neudržíš ho doma ani párem koní. A pokud přeci - časem bys stejně uznala, že je to blbost. Když nechce - tak prostě nechce. To nemá smysl nutit kohokoli, kdo tě nemá rád, zůstávat s tebou. To vede akorát k problémům. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
7.3.14 21:17
@Anonymní píše:
Není doma chodi vetsinou s klukama v patek nebo v sobotu na pivo a na šipky. Pry je s nima. Napsal mi jen smsku jako vzdy ze se zdrzi.Kde opravdu je, to netusim. Kdybych nemela doma spici dite sla bych se snad i podívat :oops: Strasne me to bolí. Sedim tu a cekam jak blbka.

A ty sis vyrazila naposled kdy s kamarádkama v pátek či sobotu večer na vínko?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky