Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To není o tom že bychom chtěly tady nějakou senzaci…jen mi připadá že z ní dělá naivku a pitomce. podle mě by to teda musela být opravdu velká náhoda. jo kdyby ji potkal bývalku náhodou a šel s ní na kafčo a přijel domů na večeři a neřekl to, pač by to pro něj nic neznamenalo ale takhle? přijde si ve tři ráno a jako by nic? nevím no já bych s takovým být nemohla, doma si hraje na slušnýho manželka a vzorného tátu a přitom každý pátek či sobotu podvádí
![]()
Presne ja tu pise misulinka.. ja s nim taky nechci byt jestli me podvadi ale ted se mi nesmejte miluju ho. A nejsem naivka
a uz vubec ne hysterka
Jak odpo. odvezeme malou, zeptam se primo. Pujdu na nej pomalu ![]()
A ted jinak:byla jednou jedna holcicka, ktere rikaly cervena karkulka… snad to bude taky jen neuveritelná pohadka a né realita ![]()
Nechapu ty mrchy ktery spi s chlapama jinejch presto ze vedi ze on ma doma pritelkyni, a jeste k tomu díte
chlap je jednoduchy tvor no.. jak vidi prilezitost vetsinou se neudrzi ![]()
@Anonymní píše:
Presne ja tu pise misulinka.. ja s nim taky nechci byt jestli me podvadi ale ted se mi nesmejte miluju ho. A nejsem naivkaa uz vubec ne hysterka
Jak odpo. odvezeme malou, zeptam se primo. Pujdu na nej pomalu
A ted jinak:byla jednou jedna holcicka, ktere rikaly cervena karkulka… snad to bude taky jen neuveritelná pohadka a né realita
tak držím palečky ![]()
@Anonymní píše:
Presne ja tu pise misulinka.. ja s nim taky nechci byt jestli me podvadi ale ted se mi nesmejte miluju ho. A nejsem naivkaa uz vubec ne hysterka
A ted jinak:byla jednou jedna holcicka, ktere rikaly cervena karkulka… snad to bude taky jen neuveritelná pohadka a né realita
ale nedej se jen tak rychle oblbnout, určitě se bude vymlouvat a když jo, tak bych mu narovinu řekla, že jsem je viděla spolu
@Anonymní píše:
já jsem nečetla tvůj úvodní příspěvek…
takže pokud je to tak, jak píšeš, tak tak nějak asi jo, asi na něj udeř, s největší pravděpodobností máš asi intuici dobrou…
![]()
@zizalkaaa píše:
Nechapu ty mrchy ktery spi s chlapama jinejch presto ze vedi ze on ma doma pritelkyni, a jeste k tomu dítechlap je jednoduchy tvor no.. jak vidi prilezitost vetsinou se neudrzi
Hele, a je to moje kamarádka. A ona má k tomu svůj odstup. Prý, kdyby se kvůli ní chtěl rozvést a vzít si jí, že by se s ním okamžitě rozešla. To je vám taková potvůrka obecná, že jí tankuje právě ten fakt, že perevařízašíváponožky manželka, ona ho má jen na to hezký. Dokonce po ní nechce ani dítě. Opět kdyby chtěl, má padáka. A jinak je to normální chytrá holka, fakt. (Jen z principu nechce být vdaná a dětná.)
@Emilie píše:
Hele, a je to moje kamarádka. A ona má k tomu svůj odstup. Prý, kdyby se kvůli ní chtěl rozvést a vzít si jí, že by se s ním okamžitě rozešla. To je vám taková potvůrka obecná, že jí tankuje právě ten fakt, že perevařízašíváponožky manželka, ona ho má jen na to hezký. Dokonce po ní nechce ani dítě. Opět kdyby chtěl, má padáka. A jinak je to normální chytrá holka, fakt. (Jen z principu nechce být vdaná a dětná.)
Tak to je ale úplně pochopitelné. Kdybych nechtěla rodinu a děti, tak proč se o někoho starat a mít ho doma, když bych mohla mít svůj klid a z toho vztahu jen to příjemné a čerpat jen ty výhody. Náhodou…pokud nechce děti, tak to dělá dobře, chytrá holka.
Zakladtelko jsme s manželem 7let a nikdy jsem nebyla žádná hysterka ani podezíravá, mám 2 krásné zdravé holčičky 1 a 3 roky, když jsem byla podruhé těhotná všimla jsem si už asi ve 4.měsíci na manželovi divného chování a zvláštní péče o sebe, nechávala jsem to být a říkala si že jenom blázním, jenomže moje intuice mi nedala a tak jsem po dvou měsících když jsem byla asi v 6.měsíci mu řekla ať mi řekne co se děje, že to vidím… čekala jsem že bude mít nějaký problém v práci a on na mě vybafl nejdřív už že mě nemiluje a pak že si s někým píše a po týdnu jsem zjistila že má milenku… nikdy to nepřeji nikomu zažít když jste těhotné a kdybych to mohla vrátit zpátky nezeptala bych se a nechtěla bych to vědět a lituji dne kdy jsem se to dozvěděla
![]()
Zůstala jsem s ním a myslela že ho narození druhé dcery změní, nezměnilo a opustil mě a nechal mě na všechno samotnou pak se zase vrátil a teĎ zase od nás odchází k milence… ale už s tím že má dveře definitivně zavřené a budeme se rozvádět, miluji ho pořád ale žít v tom nechci…
Přeji ti ať tě čeká jiný a lepší osud než mě ![]()
a pokud se chceš zeptat, zeptej se nejdřív sama sebe jestli tu pravdu chceš znát a jseš schopná ji přijmout
Tak já - ač vdaná a dětná, tak nejsem hloupá a dobře umím rozlišit, že ten kdo podvádí a lže je ten chlap a ne ta ženská, která to nedělá někomu naschvál, jak si často podvedené ženské myslí. To že mají doma hajzlíka a špatný vztah, to bych viděla jako problém. Ta milenka výše uvedená by ho doma rozhodně nechtěla.
Já mám taky kamarádku, která nechce děti a tak jí vyhovuje udržovat dlouholetý vztah s ženatým mužem. Dokonce jí i tak trochu závidím. Ten muž jí platí nájem - kde ona si žije sama dost v luxusu a má těžkou pohodu. A protože mu nikdy nedává tu jistotu, tak on se sakra snaží, aby byla spokojená, takže když ona potřebuje, tak on i kdyby byl někde s manželkou a dětma, tak se vymluví a přijede. Na dovolené jezdí spolu do Karibiku a on pak jede na 14 dní s rodinou do Chorvatska s odůvodněním, že se musí šetřit. Ten pán dostává v práci velké bonusy za udělané obchody, které si nechává posílat na jiný účet než výplatu, takže manželka nemá tušení, že vydělává tak obrovské částky, za které platí milence vysoký nadstandard.
Já nevidím nějaké pochybení na straně té své kamarádky - upřímně - komu by se takový život nelíbil?? Ale rozhodně mám své mínění o tom chlapovi a nevěřím, že ta manželka nepozná co za charaktera má doma, jestli si o něm jako myslí, že je čistý jako lilie?
Zajímalo by mě, kolik takových chlapů chodí mezi námi, kdo ví.
Zakladatelko já radím objasnit si mezi Vámi co a jak a to co nejdříve. Asi by bylo jednodušší přejít to, ale opravdu chceš žít v neustálém strachu, obavách? Já přišla nedávno partnerovi také na nevěru-žhavá komunikace s bývalkama + fyzická nevěra s jednou jeho,,kamarádkou,,. řeknu ti, krve by se ve mě nedořezal. a to nemáme děti! Řešila jsem to radikálně i přes jeho nesouhlas..spojila jsem se telefonicky s bývalkama i s dotyčnou slečnou a oznámila jim, že má přítelkyni. Ony o ničem netušily..prostě lhal kde mohl..dostal nůž na krk..nyní se snaží seč může, veškerý volný čas věnuje jen mě..uvidíme jak to bude pokračovat. Z naivity jsem už vyrostla a ač jej miluji už mne nic nemůže položit..držím palečky ![]()
omlouvám se za anonymitu..ale z jistých důvodů se nechci zveřejnovat
A o jeho nevěře jsem se dověděla skrz telefon. Jinak žádné příznaky nebyly..žádná změna v chování, prostě nic. Vím, že do tel. se lézt nemá, ale intuice mi nedala ![]()
Myslím si, že by byl hlupák, kdyby si nechával něco v telefonu. A zrovna tak si myslím, že pokud se zakladatelka přizná, že je viděla, vymyslí si nějakou málo pravděpodobnou lež a zakladatelka je tam, kde je.
Nejdříve zvaž, zda opravdu chceš vědět pravdu a pokud ano, řekla bych mu klidně a věcně, že vím o něm a o bývalce a jak se k tomu hodlá postavit. Neprozradíš-li zdroj, odkud to víš, on nebude vědět, co vše můžeš vědět a myslím si, že máš mnohem větší šanci se dozvědět pravdu, než když mu dáš najevo, že jsi je viděla a nic víc nevíš. V tom případě se nepřizná ani náhodou, také bych to neudělala…