Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
8.3.14 19:24

Je mi děsně líto zakladatelky, doufám, že se to nějak rozumně vysvětlí, ikdyž to nevypadá vůbec dobře :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.3.14 19:27

Taky je mi ji líto a to ještě o to víc, že vlastně do včerejška netušila vůbec nic a přítel se doma tváří, jak je všechno v pohodě. 8o Taky pořád doufám v nějaké rozumné a uvěřitelné vysvětlení, ale moc optimisticky to bohužel nevidím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
8.3.14 19:30

Ale stejně to je náhoda, že zrovna jela do obchodu, kam normálně nejezdí a že zrovna je viděla. kdyby odjela o 5min dříve, nic by netušila. prostě to tak osud chtěl, teď je na ní jak to vyřeší. já bych s ním být nemohla nevědět jestli ji podvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
8.3.14 19:42
@misulinka27 píše:
Ale stejně to je náhoda, že zrovna jela do obchodu, kam normálně nejezdí a že zrovna je viděla. kdyby odjela o 5min dříve, nic by netušila. prostě to tak osud chtěl, teď je na ní jak to vyřeší. já bych s ním být nemohla nevědět jestli ji podvádí.

já si čoveče nejsem vůbec jistá, jak bych se zachovala. S manželem jsme spolu celkem 14 let, troufám si říct, že by to neudělal, ikdyž jak je vidět, člověk nikdy neví. Pokud by se mi stalo to stejné, klidná bych nebyla, jsem impulzivní. Otázka je, zda bych odpustila nebo opustila… Ale rozhodně bych chtěla znát pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.3.14 19:49

Já si myslím, že téměř každý podváděný či podvedený by až do potvrzení nevěry byl přesvědčen, že by to zrovna jeho partner neudělal. A dělá to většina, bohužel… :,(
Všichni to víme, a všichni máme za to, že zrovna náš je ta výjimka…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.3.14 19:57
@Selfi píše:
@Sonarka jen tak přemýšlím, kterému bývalému bych zavolala, jestli mě nehodí domů… silně pochybuji, že tohle někdo standartně udělá… ano, jedině v případě, že jsou v pravidelném kontaktu, ale jinak silně pochybuji..

Tak nemusí to tak být. Ale nevíme jaký má vztah k bývalé, třeba mají dobré vztahy, je plno lidí, kteří mají s bývalím partnerem dobrý vztah a jsou v kontaktu jako přátelé. Asi většina důkazů ukazuje proti němu, ale může to být shoda náhod a zatím to jsou jen spekulace. Být zakladatelkou tak se ho prostě zeptám :think:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.3.14 20:03
@káťa píše:
Já si myslím, že téměř každý podváděný či podvedený by až do potvrzení nevěry byl přesvědčen, že by to zrovna jeho partner neudělal. A dělá to většina, bohužel… :,(
Všichni to víme, a všichni máme za to, že zrovna náš je ta výjimka…

V jednom dokumentu říkali, že člověk není monogamní tvor a za život potká spoustu lidí, kteří ho mohou přitahovat, je jen na daném člověku, jaký ma charakter a vůli či důvod odolat..

• Citovat
  • Upravit
káťa
8.3.14 20:05

Pokud se ho zeptá, tak jí samozřejmě řekne, že jí nepodvádí.
Bez ohledu na to, jak to je ve skutečnosti.
A zakladatelka bude tam, kde je teď. :nevim:

Samozřejmě je tu varianta, že mu ty neuvěřitelné souhry náhod uvěří, protože hrozně moc bude chtít věřit. Vzpomněla jsem si na tu diskusi, kdy manžel řekl lékaři, že ho svědí pinď. our po náhodném styku a lékař mu to napsal do zprávy, kterou našla zakladatelka. Nakonec uvěřila manželově verzi, že doktor mu to do té zprávy napsal omylem :zed:

Těžko říct, jak se dozvědět pravdu, ono je i otázka, zda jichce zakladatelka vůbec znát.

• Citovat
  • Upravit
985
8.3.14 20:23

Pritel se se svou ex schazi zhruba kazdy pul rok, byli spolu 6 let a maji dobre vztahy..sice mi to neni prijemne, ale zakazovanim bych niceho nedocilila..vzdy mi rekne, kdyz se maji sejit..
Kazdopadne u zakladatelky se mi to jevi hodne pofiderne… :think:
Muzu se zeptat, jak se s ex rozesli? Jestli v dobrem nebo spatnem?
Preju pevne nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
8.3.14 20:40
@káťa píše:
Pokud se ho zeptá, tak jí samozřejmě řekne, že jí nepodvádí.
Bez ohledu na to, jak to je ve skutečnosti.
A zakladatelka bude tam, kde je teď. :nevim:

Samozřejmě je tu varianta, že mu ty neuvěřitelné souhry náhod uvěří, protože hrozně moc bude chtít věřit. Vzpomněla jsem si na tu diskusi, kdy manžel řekl lékaři, že ho svědí pinď. our po náhodném styku a lékař mu to napsal do zprávy, kterou našla zakladatelka. Nakonec uvěřila manželově verzi, že doktor mu to do té zprávy napsal omylem :zed:

Těžko říct, jak se dozvědět pravdu, ono je i otázka, zda jichce zakladatelka vůbec znát.

tu diskuzi jsem tehdy četla, ale ne až dokonce tak nevím že to dopadlo takto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
8.3.14 20:41
@willandraify píše:
Pritel se se svou ex schazi zhruba kazdy pul rok, byli spolu 6 let a maji dobre vztahy..sice mi to neni prijemne, ale zakazovanim bych niceho nedocilila..vzdy mi rekne, kdyz se maji sejit..
Preju pevne nervy :kytka:

tak aspoň že víš, že se schází, ale mě by to asi taky dost vadilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
8.3.14 21:00
@pupetka píše:
tak aspoň že víš, že se schází, ale mě by to asi taky dost vadilo :think:

No jo, co nadelam.. :? aspon, ze to neni kazdy tyden.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
9.3.14 06:59

Ahoj zakladatelko, tak jak to dopadlo? Myslím na tebe a posílám hodně sil! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.3.14 07:19
@willandraify píše:
Preju pevne nervy :kytka:

Můj přítel se se svými ex také vídá. Jednu má v Praze, takže když tam má jednou za čas cestu, ozve se jí, zda nechce pokecat na kafčo a pokud má i ona čas, jdou si sednout. S jinými se příležitostně také vídá. Normálně mi to ale řekne. Nevadí mi to. Stejně tak to mám i já, také jsem se nedávno viděla s jedním ex a normálně to příteli řekla.
U zakladatelky se mi to ale zdá jiné, když to tají a navíc je to v souvislosti s následnou „návštěvou baru“, kde se nekouří, vypnutým mobilem…Nežárlím a netvrdím, že to musí být nevěra, ale vše tomu nasvědčuje :think:

• Citovat
  • Upravit
4780
9.3.14 08:00
@káťa píše:
Holky, neblázněte, vy si opravdu myslíte, že pokud jí podvádí, že jí to řekne a dobrovolně se přizná??? :zed:
Kolik nevěrných by to udělalo, kdyby věděli, že partner pouze střílí od boku a nemá důkaz???,Proto já tvrdím. Pokud už mu chce něco říkat, tak jedině že VÍ o nich dvou a neprozrazovat odkud, od koho. Jedině strach o to, co vše by mohla vědět, by mu mohl rozvázat jazyk. A to ještě ne každému, ale pořád je to větší šance, než se ptát, že jsem je viděla a zda mi náhodou není nevěrný :zed: To by se nepřiznal nikdo…

budeš se asi divit, ale já se zeptala naprosto bez důvodu, řečnicky a dostalo se mi kladné odpovědi a přiznal se, v ruce jsem neměla ani jeden důkaz, protože jsem to jak měl manžel typické chování nevěrného partnera neviděla… až zpětně do sebe vše zapadlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí