Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ja jsem asi blazen, ale pokud bych vedela, kde bejvala bydli, tak bych se jela ppdivat. otazka je l cemu by mi to bylo.
@Alepoudaki píše:
No ja jsem asi blazen, ale pokud bych vedela, kde bejvala bydli, tak bych se jela ppdivat. otazka je l cemu by mi to bylo.
Pošli ségru na vyzvědy.
@Alepoudaki Přesně chápu jak se cítíš, člověk v takovou chvíli nemá trpělivost čekat, ale hned jet za bejvalkou to nic nevyřeší. Zbývá už jen chvíle a ten tvůj bude doma, s tím je potřeba to řešit. Před bejvalkou se v takové situaci jde jedině ztrapnit.
@Aragua ja nejsem zakladatelka.ja jen pisu.co by se mi honilo v hlave.
@Alepoudaki píše:
@Aragua ja nejsem zakladatelka.ja jen pisu.co by se mi honilo v hlave.
Jo sorry, ono to tak znělo. ![]()
@Alepoudaki Taky bych měla nutkání tam jed, ale jak píšeš, bylo by to k ničemu a akorát by se zakladatelka ztrapnila.. Ale i tak bych tam asi jela
![]()
Pokud bych měla hlídání, jela bych se podívat k baráku bývalky. Pokud tam uvidím auto, je to jasné.
@Alepoudaki píše:
Situace na prd. a jeste mu da kamos echo.
Právě, jen co si zapne mobil, tak mu příjde sms, s tím, že mu volala ta jeho. Možná je vše ale úplně jinak! Třeba je u nemocné babičky
a zrovna se mu vybil mobil
![]()
Půlnoc a zaklatelka buď odpadla anebo jela autem k domu bejvalky.
@kolmenka píše:
@karfice Snad to první. To druhé není šťastný nápad.
Není, ale jak píšu, jen se podívat a potvrdit si pravdu. Nemusí rovnou na ně zvonit. Pak bych se ptala ráno, jak by vstanul, jak se mu včera hrály šipky a jestli třeba nevyhrál? Pokud se bude vymlouvat, je to jasné.