Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyskrabala bych ji oči a ho zkopala do kulata
a pak bych se v klidu zeptala, co tam delal
@Anonymní píše:
Není doma chodi vetsinou s klukama v patek nebo v sobotu na pivo a na šipky. Pry je s nima. Napsal mi jen smsku jako vzdy ze se zdrzi.Kde opravdu je, to netusim. Kdybych nemela doma spici dite sla bych se snad i podívatStrasne me to bolí. Sedim tu a cekam jak blbka.
Nečekej! Zeptáš se zítra, jak se říká ráno moudřejší večera.
Sem si myslela, ze me se to nikdy nestane.Ale mame strasne krasny vztah.Ne jako kamaradi, citim ze me mam rad, nekasle na me, nezapomina na me tak co to dnes melo znamenat? Svet je fakt hodne malej ![]()
@kolmenka píše:
Nečekej! Zeptáš se zítra, jak se říká ráno moudřejší večera.
Proč má čekat? Mu může poslat smsku a zeptat se jej rovnou hned. Nebo mu měla volat hned jak jej viděla s bývalkou.
@Anonymní píše:
Sem si myslela, ze me se to nikdy nestane.Ale mame strasne krasny vztah.Ne jako kamaradi, citim ze me mam rad, nekasle na me, nezapomina na me tak co to dnes melo znamenat? Svet je fakt hodne malej
Jo tak takový pocit jsem měla už několikrát v životě. Krásný vztah, ale co z toho, když si chlap byl dávno někde jinde. Uměl to dobře hrát.
@karfice píše:
A ty sis vyrazila naposled kdy s kamarádkama v pátek či sobotu večer na vínko?
Minimalne jednou mesicne urcite nekam zajdu.Jemu to nevadí, vzdy se domluvime. Proto to nechapu.Sem si tak rikala ze ja krá. a ho nekam poustim, no ale zase nemuzu ho drzet doma za vlasy kdyz ja muzu jit taky v pohode ven.. ![]()
@karfice Hele má. Ač se teď za to hrozně moc stydím byla jsem v pozici kdy já podváděla manžela. Teď jsem šťastná že bojoval a nenechal mě odejít. Pokud ho má tazatelka ráda a stojí o něj měla by bojovat.Ono rozvést se a jít od sebe je dneska hrozně jednoduché ale odpustit a překonat je někdy mnohem víc!
@Anonymní píše:
Minimalne jednou mesicne urcite nekam zajdu.Jemu to nevadí, vzdy se domluvime. Proto to nechapu.Sem si tak rikala ze ja krá. a ho nekam poustim, no ale zase nemuzu ho drzet doma za vlasy kdyz ja muzu jit taky v pohode ven..
A má ti kdo hlídat dítě? Pokud on pravidelně chodívá v pátky či soboty ven, tak trav také s holkama či kamarádkama každý týden někde ve vinárně.
@karfice píše:
A má ti kdo hlídat dítě? Pokud on pravidelně chodívá v pátky či soboty ven, tak trav také s holkama či kamarádkama každý týden někde ve vinárně.
kdyz jdu ven ja, zustava s malou doma on.
Ahoj, je mi to moc líto.
já bych to asi nesla hodně špatně a asi bych se ho zeptala narovinu. pripravila bych se i na to nejhorší. ![]()
Holky, zatím není důkaz, že je jeho milenka. A vsadím se, když se zakladatelka zeptá na přímo, že jí to zapře. A bude tam, kde byla. Neví nic, bude za blbku a oči si vypláče. Nevíme, co se stalo.
Třeba nic. Jsem optimista. ![]()
@Emilie píše:
Holky, zatím není důkaz, že je jeho milenka. A vsadím se, když se zakladatelka zeptá na přímo, že jí to zapře. A bude tam, kde byla. Neví nic, bude za blbku a oči si vypláče. Nevíme, co se stalo.Třeba nic. Jsem optimista.
Se ho může zeptat, „kde jsi včera odpoledne byl?“ pokud jasně řekně, že v centru a neřekně, že odvážel bývalku, je to jasné.
Ted ma pro zmenu vyplej mobil
Nejadeji bych zavolala segre at mi pohlida malou a jela za nim.Ale co bych mu rekla? nikdy jsem za nim nejezdila… me napadlo jit to aspon nenapadne ocihnout
sem hrozna ale do rana nevydrzim.
@Emilie Přesně tak, třeba bude on mít dost rozumné vysvětlení.
Taky jsem spíše optimista.
@Anonymní píše:
Ted ma pro zmenu vyplej mobilNejadeji bych zavolala segre at mi pohlida malou a jela za nim.Ale co bych mu rekla? nikdy jsem za nim nejezdila… me napadlo jit to aspon nenapadne ocihnout
![]()
sem hrozna ale do rana nevydrzim.
Ani se ti nedivum, ja bych mu volala hned jak bych videla vyzvedavat byvalku…