Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gabulle „Jsem teď těhu, a asi trochu paranoidní a nakousnutá z těch všech diskusí tady, a taky ty hormony… ale intuice je intuice…“
Dcery jsem si pro změnu nevšimla já. ![]()
EDIT: Omlouvám se, jsem debil, reaguji na úplně původní příspěvek, ne na aktuální téma. ![]()
Příspěvek upraven 07.03.14 v 22:00
Prostě jsou tady i méně důvěřivé.
až přijde domů, tak bych se snažila hodit max. do klidu, a pak se zeptala co dělal celý den. jak se měl a tak. no a pak co na šipkách. a nějak to zaobalit do konverzace aby jsi to na něj nebafla hned.
@berry4 byly časy, kdy by se můj chlap tohle nedovážil říct, protože bych dělala děsné scény
Teď už by to snad řekl
ale já jsem si skoro jistá, že by s bývalkama už nic neměl. To bych se spíš bála nějaké nové, nepoznané hustokobry
ale věřím mu. Co jiného mi taky zbývá ![]()
@Any83 tak…plno věcí je o důvěře. Vynutej mobil už je přes čáru. Budem si něco namlouvat? ![]()
@Kate00 píše:
Prostě jsou tady i méně důvěřivé.až přijde domů, tak bych se snažila hodit max. do klidu, a pak se zeptala co dělal celý den. jak se měl a tak. no a pak co na šipkách. a nějak to zaobalit do konverzace aby jsi to na něj nebafla hned.
Ano tak to udelam. Bojim se teda jako cert ale nic jineho mi nezbyva.Pres slzy nevidim. A omlouvam se, ze kazim patecni vecer svou naladou ![]()
@berry4 no jo, je to smutné. Zvlášť když mají pěkný vztah. Bejvalka je teda pěkná svině
![]()
@Anonymní píše:
Ano tak to udelam. Bojim se teda jako cert ale nic jineho mi nezbyva.Pres slzy nevidim. A omlouvam se, ze kazim patecni vecer svou naladou
Jsme s tebou, dle mě si každá žena toto zažije. Takže si dej vínko, pěkně počkej, až se mužíček vrátí a se ho pak zeptej, kde byl a jaký měl den.
Tak asi takhle, za prve muj bejvalej nesnasel vsechny 3 moje kamaradky, vsechny byly blby a neschopny a vsechy je ojel ![]()
Za dalsi plno zenskym bych pravdu nerekla ani ja, protoze to jsou pomateny hysterky
A za treti Vanocni vecirky byvaji vesele:-)
A za ctvrty, neni to dulezity, ty jsi jeho manzelka a budouci matka druheho ditete, tak strc holku babicce a udelejte si peknej vecer. Kdyz bude v pohode, tak to nic neni. Pokud se z toho bude chtit vykroutit, tak bych teprve zacala byt ostrazita… Hodne stesti
Nalila jsem si víno, trosku si popiju a snad usnu.Nebo neusnu. Dam vedet jak to kdyztak dopadlo, pokud to bude tutlat tak nevim co mam delat mame nadherny vztah a nicit ho nechci a nemuzu ale co mu na to mam rict ja nejsem typicka hysterka co by doma cekala s valeckem v ruce.
@Anonymní píše:
Ano tak to udelam. Bojim se teda jako cert ale nic jineho mi nezbyva.Pres slzy nevidim. A omlouvam se, ze kazim patecni vecer svou naladou
drž se..není snadné být v pohodě když seš takto rozhozená..
tuto situaci - kdy jsem volala kamarádovi kvůli vypnutýmu mobilu znám důvěrně a u nás to tedy dobře nedopadlo no
Holky, ono se to plete, jsou to dva příspěvky po sobe, tady ten poslední jestli chápu tak paní není těhotná, ale píše, že mají pětiletou dceru.
to anonymní:je mi to moc líto
To že ji naložil a svezl by se dalo ještě nějak vysvětlit, ale to že ti takhle trapně lhal a vypnul si mobil to už je moc. Zkus to co nejvíc vydýchat a ať ti to vyvětlí…p. s. taky jsem měla pohodový vztah, dělala první poslední a stejně si našel jinou a dělal ze mě blbku opravdu se to může stát kdykoli komukoli.
@Anonymní píše:
Nalila jsem si víno, trosku si popiju a snad usnu.Nebo neusnu. Dam vedet jak to kdyztak dopadlo, pokud to bude tutlat tak nevim co mam delat mame nadherny vztah a nicit ho nechci a nemuzu ale co mu na to mam rict ja nejsem typicka hysterka co by doma cekala s valeckem v ruce.
určitě dej vědět, držím palce ať to není tak jak to vypadá
Dle mě neusneš, pořád si to budeš přehrávat v hlavě.
V kolik se tak normálně chlap vrací domů?
Asi nemáte nádherný vztah, když si chlap chodí šuknout jinam! Bejvalka má děti?