Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
7.3.14 21:57

@Gabulle „Jsem teď těhu, a asi trochu paranoidní a nakousnutá z těch všech diskusí tady, a taky ty hormony… ale intuice je intuice…“

Dcery jsem si pro změnu nevšimla já. :oops:

EDIT: Omlouvám se, jsem debil, reaguji na úplně původní příspěvek, ne na aktuální téma. :roll:

Příspěvek upraven 07.03.14 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
7.3.14 21:58

Prostě jsou tady i méně důvěřivé.

až přijde domů, tak bych se snažila hodit max. do klidu, a pak se zeptala co dělal celý den. jak se měl a tak. no a pak co na šipkách. a nějak to zaobalit do konverzace aby jsi to na něj nebafla hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
7.3.14 21:59

@berry4 byly časy, kdy by se můj chlap tohle nedovážil říct, protože bych dělala děsné scény :oops: Teď už by to snad řekl :cert: :mrgreen: ale já jsem si skoro jistá, že by s bývalkama už nic neměl. To bych se spíš bála nějaké nové, nepoznané hustokobry :twisted: ale věřím mu. Co jiného mi taky zbývá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.3.14 22:01

@Any83 tak…plno věcí je o důvěře. Vynutej mobil už je přes čáru. Budem si něco namlouvat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
7.3.14 22:02
@berry4 píše:
@Any83 tak…plno věcí je o důvěře. Vynutej mobil už je přes čáru. Budem si něco namlouvat? ;)

Nebudeme, my už to jaksi tušíme, ne-li víme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.14 22:03
@Kate00 píše:
Prostě jsou tady i méně důvěřivé.až přijde domů, tak bych se snažila hodit max. do klidu, a pak se zeptala co dělal celý den. jak se měl a tak. no a pak co na šipkách. a nějak to zaobalit do konverzace aby jsi to na něj nebafla hned.

Ano tak to udelam. Bojim se teda jako cert ale nic jineho mi nezbyva.Pres slzy nevidim. A omlouvam se, ze kazim patecni vecer svou naladou :|

• Citovat
  • Upravit
6230
7.3.14 22:04

@berry4 no jo, je to smutné. Zvlášť když mají pěkný vztah. Bejvalka je teda pěkná svině :cert: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
7.3.14 22:05
@Anonymní píše:
Ano tak to udelam. Bojim se teda jako cert ale nic jineho mi nezbyva.Pres slzy nevidim. A omlouvam se, ze kazim patecni vecer svou naladou :|

Jsme s tebou, dle mě si každá žena toto zažije. Takže si dej vínko, pěkně počkej, až se mužíček vrátí a se ho pak zeptej, kde byl a jaký měl den.

• Citovat
  • Upravit
17521
7.3.14 22:07

Tak asi takhle, za prve muj bejvalej nesnasel vsechny 3 moje kamaradky, vsechny byly blby a neschopny a vsechy je ojel :-)
Za dalsi plno zenskym bych pravdu nerekla ani ja, protoze to jsou pomateny hysterky
A za treti Vanocni vecirky byvaji vesele:-)
A za ctvrty, neni to dulezity, ty jsi jeho manzelka a budouci matka druheho ditete, tak strc holku babicce a udelejte si peknej vecer. Kdyz bude v pohode, tak to nic neni. Pokud se z toho bude chtit vykroutit, tak bych teprve zacala byt ostrazita… Hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
7.3.14 22:08

Chápu tě… drž se. ikdyž to teď bude těžké. :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 22:12

Nalila jsem si víno, trosku si popiju a snad usnu.Nebo neusnu. Dam vedet jak to kdyztak dopadlo, pokud to bude tutlat tak nevim co mam delat mame nadherny vztah a nicit ho nechci a nemuzu ale co mu na to mam rict ja nejsem typicka hysterka co by doma cekala s valeckem v ruce.

• Citovat
  • Upravit
49159
7.3.14 22:13
@Anonymní píše:
Ano tak to udelam. Bojim se teda jako cert ale nic jineho mi nezbyva.Pres slzy nevidim. A omlouvam se, ze kazim patecni vecer svou naladou :|

drž se..není snadné být v pohodě když seš takto rozhozená..
tuto situaci - kdy jsem volala kamarádovi kvůli vypnutýmu mobilu znám důvěrně a u nás to tedy dobře nedopadlo no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130

Holky, ono se to plete, jsou to dva příspěvky po sobe, tady ten poslední jestli chápu tak paní není těhotná, ale píše, že mají pětiletou dceru.

to anonymní:je mi to moc líto :hug: To že ji naložil a svezl by se dalo ještě nějak vysvětlit, ale to že ti takhle trapně lhal a vypnul si mobil to už je moc. Zkus to co nejvíc vydýchat a ať ti to vyvětlí…p. s. taky jsem měla pohodový vztah, dělala první poslední a stejně si našel jinou a dělal ze mě blbku opravdu se to může stát kdykoli komukoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
@Anonymní píše:
Nalila jsem si víno, trosku si popiju a snad usnu.Nebo neusnu. Dam vedet jak to kdyztak dopadlo, pokud to bude tutlat tak nevim co mam delat mame nadherny vztah a nicit ho nechci a nemuzu ale co mu na to mam rict ja nejsem typicka hysterka co by doma cekala s valeckem v ruce.

určitě dej vědět, držím palce ať to není tak jak to vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
7.3.14 22:14

Dle mě neusneš, pořád si to budeš přehrávat v hlavě.
V kolik se tak normálně chlap vrací domů?
Asi nemáte nádherný vztah, když si chlap chodí šuknout jinam! Bejvalka má děti?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky