Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych ukvapený závěry tedy nedělala !!!! Obzvlášť pokud máte miminko.
Firemní akce to je vždy mela… příležitost dělá zloděje, jak se říká. A alkohol k tomu…to víš.
Hele, nevěra byla je a bude. Jen v dnešní době to díky technice, hlavně mobilům, častěji praská. Mám zkušenost, že v čr je veřejnost k nevěře více benevolentní, než v jiných zemích - např. Anglie a USA. Tam to odsuzují a kdo je nevěrný, tak se za to stydí. Nechlubí se tím, jako tady.
My jsme měli večírek v sobotu a byla tam tak ujetá atmosféra, že jsem se poprvé líbala i s kolegyní
, jako fakt bych na základě dvou blbých fotek ze vztahu neodcházela. Pokud manželovi věříš a ten řekl, že jí JEN líbal, tak bych mu věřila. Chápu, že tě to nepotěšilo
, ale mám malý miminko a pokud nemáte nějaké další problémy, hodila bych to za hlavu.
Hezké Vánoce ![]()
U nás na vánočním večírku se taky dějí věci, tím myslím, že chlap si rád sáhne, ale nic víc v tom není
Normálně bych se manžela zeptala co to má znamenat a aby mi to vysvětlil. Nechápu, že má někdo potřebu lidem posílat anonym ![]()
Já bych taky nedělala ukvapené závěry. Prober to s ním a uvidíš. Myslím, že dúležité je se dozvědět, zda to byl jen úlet pod vlivem alkoholu anebo se skutečně zamiloval do jiné…a to určitě poznáš. Horší je, že je nabouraná důvěra a že ho asi teď budeš víc podezřívat…těžko se v této situaci radí a je mi líto, že Tě to potkalo.
Jestli je nevěry víc, to netuším…ale asi bych souhlasila s Lumáťou, že se častěji provalí.
Díky.No on mi ještě nic neřekl, ale myslím si, že bude říkat, že se jen líbali.Ale třeba jo, budu mu věřit, ale dost mě to sklamalo.Kdyby mi radši nikdo nic neposílal ![]()
Dřív jen nebyly foťáky a e-maily
.
Manželovi taky věřím a určitě bych si s ním promluvila. Takové fotky mohou mít i „věrné“ vysvětlení (i když stupidní a chlapské
)… Zařídila bych si hlídání, aby rozhovor proběhl v klidu. Ale naprosto tě chápu, jak tě to muselo zhnusit
.
Jo, ten pád z absolutní důvěry je síla, dokad se partner nepřizná, nebo nedostaneš jasné důkazy, tak bys asi ani nevěřila, že?
Já jsem si vyslechla obvinění od mé blízké osoby. Napsala jsem mu to v sms, jen zkrátka co mi bylo řečeno, bez komentáře, zda věřím či ne (nevěřila jsem), když mi přišla odpověď, že je to pravda, tak mě to srazilo na kolena.
Pokud to na něj teď vybalíš, tak se snaž být věcná a mlžit o tom, co všechno víš. Pokud to bude vypadat, že ti informátor dal podrobnější informace a ne jen ty fotky, tak třeba bude mít pocit, že nemá smysl zapírat a vybalí pravdu.
A k té otázce, proč je toho teď tolik kolem, taky to nechápu, hlavně mi přijde, že se chlapi už snad ani neobtěžují s tím nějak skrývat, spíš naopak to stavějí na odiv, jaký jsou děsný borci…
Přeju hodně sil, ať to nějak uspokojivě rozlouskneš. Já mám skoro 5m po „velkém třesku“ (tak jsem si to v duchu pro sebe nazvala) a dá se zapomenout, dá se odpustit, jen to nějakou dobu trvá. Některé věci už otupěli, některé bohužel ještě ne a všechno se to ve mě vaří, když si vzpomenu, ale věřím, že to za čas přejde.
G.
Asi bych taky čekala jak se k tomu vyjádří on a pak dělala nějak závěry… Je fakt že přijít podobná fotka mě, asi bych se chovala úplně stejně a myslela na odchod. U nás tedy jiná situace u nás by se to opakovalo…
Přeju ti aby se to všechno srovnalo a vy byly štastná rodinka ![]()
A to jak ji sahá na prsa jsou svlečení a v soukromí? Pokud ne, a je to normálně v sále a ona je oblečená, tak mi přijde že akorát vyšiluješ. Když si vezmu jaké fotky občas vznikají na večírcích a nemusí za tím vůbec nic být…
Ahoj zakladatelko,
mě se před několika lety stalo něco podobného. Ikdyž jen s tím rozdílem, že dotyčná si na mě zjistila telefon a začala mě bombardovat sms o nevěře manžela, jak si to spolu užívali a jak to bylo super, jak mi je nevěrný. Psala klidně i během noci, pozdě večer. Pak psala i fiktivní emaily. No, řeknu ti, že jsem z toho byla dost vykolejená, vztah byl na bodu mrazu, protože to právě odnesla „důvěra“. Pak jsem to nevydržela a manželovi jsem fakt dělala dusno, ať mě ta jeho drahá laskavě vynechá a píše to někomu jinýmu. Časem jsem nějak rezignovala a říkala jsem si, že když mě bude chtít podvádět, tak si příležitost stejně najde. Časem jsem došla k tomu, že jeho drahá kolegyně to neměla v hlavě v pořádku a prostě zatoužila někomu ubližovat a jako obět si vybrala prostě mě. Jinak on nevěru popíral, nikdy se k ní nepřiznal. Pak jsem přestala pátrat a zjišťovat, snažila jsem to pustit z hlavy. Vztah tím byl dost dlouho poznamenán.
Přeji pevné nervy, promluvte si a je blbost hned utíkat.
Ahoj, naber hodně sil. Skoro každou to někdy potká, tohle je ještě „mírná forma“. Na firemních večírcích se to vždycky mele.. Je příležitost, spousta holek, co nemají zábrany a hezky se nabízí.. Vídám to každý rok.. Máte miminko, zachovej klid. Už jsi mu to řekla? Třeba by na IT mohli zjistit, která dobrá duše to poslala.. Pokud to šlo z pracovního počítače..
Kdysi jsem si zažila taky nevěru, ale „klasickou se vším všudy“. Napsala mi to sama slečna! No ale manžel se tak vytrestal, že to prý už nikdy neudělá
Měli jsme už taky miminko.. Asi se pro ty chlapy hodně změní miminkem..
Drž se a nekaz si vánoce ![]()
j.a.n.i1 píše:
A to jak ji sahá na prsa jsou svlečení a v soukromí? Pokud ne, a je to normálně v sále a ona je oblečená, tak mi přijde že akorát vyšiluješ. Když si vezmu jaké fotky občas vznikají na večírcích a nemusí za tím vůbec nic být…
Jsou v sále na parketu, normálně oblečený.
Já vím, že asi vyšiluju, ale jsem teda asi staromódní a přijde mi divný i to, že se s někým cizím líbá a sahá na prsa. Co má kde koho líbat a osahávat?Nevím, mně vadí i tohle ![]()
Anonymní píše:j.a.n.i1 píše:Jsou v sále na parketu, normálně oblečený.
Já vím, že asi vyšiluju, ale jsem teda asi staromódní a přijde mi divný i to, že se s někým cizím líbá a sahá na prsa. Co má kde koho líbat a osahávat?Nevím, mně vadí i tohle
Tak nevím, co se děje na firemních večírcích, každopádně já našla fotky z mužovi oslavy narozenin, tam se s paní jen objímali, já se tenkrát zajímala, zda je to jako normální, ale on všechno popřel samozřejmě, no nakonec se ukázalo, že tou dobou to spolu táhli už 4m. Před ostatními kolegy v práci se netajili. (nikdy nezapomenu na ty pohledy ve firmě, když jsem tam kvůli něčemu přišla, tehdy jsem nechápala, proč na mě každý tak blbě čumí, vysvětlovala jsem si to dítětem, břichem… no teď už vím, že každý koukal na tu blbku, co jí muž podvádí a ona nic nechápe)
Upřímně, já už na nějaké „jen jsme se líbali“ nevěřím. Když se dospělí lidé líbají a osahávají, tak na to za nejbližším rohem vlítnou a věřit že ne - naivita.
G.
Ahoj, přeji všem pěkný den.Omlouvám se, že budu otravovat s novým tématem, ale nevím co mám dělat, úplně se klepu.Ráno jsem otevřela e-mail a v něm byly 2 fotky od anonyma (e-mailová adresa anonym1234@…)mého manžela s cizí slečnou, jak se na firemním večírku líbají a osahávají.Na jedné fotce se při tanci líbají, na druhé on už jí sahá na prsa.Pod tím bylo napsáno, že fotky už kolují po celé firmě, všichni mají z toho ohromnou legraci.Tudíž myslím, že i můj manžel už to ví, že to prasklo, ale netuší, že nějaká „dobrá duše“ mi to hned poslala.Ani nevím, kde na mě vzali e-mail
Firemní večírek byl minulou sobotu a různé fotky z něj se objevily na stránkách firmy.Je jich tam několik a na dvou i tohle.Vůbec nevím co mám dělat, ted takhle před Vánoci mám úplně zkaženou náladu.Většinou jsem na večírek chodila s ním, mohou si totiž brát doprovod, ale tento rok máme miminko, tak jsem zůstala doma.NIKDY by mě nenapadlo, že se tohle může stát i mě.A to jsem zrovna několikrát pročítala diskuzi vedlejší (nevěra, proč jsou všichni moralisti)a říkala jsem, že bych nevěru NIKDY neodpustila a že mě se to stát nemůže.Manželovi věřím už od té doby co jsme spolu začali chodit, NIKDY jsem ho nepodezírala z nevěry a ted tohle.Vím, že bude tvrdit, že to bylo JEN líbání a k ničemu nedošlo, ale věřily byste mu?Já teda ted už nevěřím
A říkala jsem, že tohle prostě neodpustím, ale odejít ted před Vánoci?Holky co byste dělaly vy?Moc prosím o radu.A další otázka, která mi ted vrtá hlavou.Proč je ted tolik nevěry ve vztazích?Bylo to vždycky?Mně přijde že je to ted čím dál horší.Proč?
Děkuji