Přišel mi anonym - manžel mi byl nevěrný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
19.12.11 14:03

Gino píšeš, že by ti vadilo, kdyby se k tobě choval neuctivě - mě by teda přišlo tohle jeho extempore dost neuctivý, když si vezmu, že fotky kolují po celé firmě a já jsem ta ztrapněná manželka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.12.11 14:06
paola white píše:
Zuzamka píše: … vy se tady snažíte zakladatelce nakukat, že je to vlastně v pořádku a že je to vlastně úplně normální, že chlap, který má doma ženu s miminkem (a i kdyby bez miminka!) si prostě může na večírku vocicmávat kdejakou pipku a sahat jí na kozy ?! a že je to vlastně normální a to se stává atd atd..

to jsou na tom ženy už tak mizerně, že si lžou samy sobě do kapsy? že sami sebe přesvědčují, že to, že si s nimi chlap vytírá p_del je vlastně běžné a musí to nějak přejít?

Nevím jestli se mám smát nebo plakat.

Nevěrný muž si své ženy neváží. Nechová k ní úctu a respekt. A že to dělá na večírku, kam spolu běžně spolu chodili - to je přímo jako by se jí vysmíval do obličeje.

Je mi z Vás ženy zle. A vy zakladatelko, nenechte si nakukat, že je to něco, co máte přejít a neřešit. Nenechte si s_át na hlavu a dělat ze sebe blbku. Jediný kozy, na který může ten váš chlap sahat, jsou ty vaše :!

naprosto souhlasím!!! nestačím zírat že tady spousta holek považuje líbání s cizí holkou za normální a omlouvá to alkoholem! slušný člověk se přece ani pod vlivem nechová tak aby se po vystřízlivění za sebe musel stydět!

samozřejmě se to může stát každé z nás, ale to neznamená že je to norma chování!!!!! :poblion:

Normální to není z hlediska toho, že by se mi to líbilo, bohužel normální to je z hlediska toho, že se to běžně děje :nevim:
Alkohol odbourává zábrany, to víme všechny. Takových slušných lidí jsem viděla pod vlivem selhat, velké vánoční večírky jsou líhní pro tohle :nevim: Letos jak manžel na večírku nepil, tak se vrátil s očima navrch hlavy, co se tam všechno dělo. Kolega, do kterého by to nikdy neřekl, že prý půjde kolegyni vyprovodit a pak se jí cpal do bytu. Ona ho vyprovodila, protože on má doma mimino, ale zase je fakt, že prý byla střízlivá, kdoví jak by to dopadlo, kdyby byla opilá (dlouho bez chlapa, třeba by ty zábrany taky ztratila) :nevim:

Jsem velká žárlivka, ale rozvést se s mým skvělým chlapem jen kvůli líbačce, to bych neudělala. Když mám světlou chvilku, tak si říkám, že kdyby selhal a byl mi jednorázově nevěrný, že by mi stálo za to, mu to odpustit - je fakt moc fajn, ale tohle přesvědčení mi většinou moc dlouho nevydrží :mrgreen: Bojím se, že bych byla tolik zraněná, že bych to neustála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.11 14:12

Pokud jsou fotky na stránkách firmy, udělala bych to tak,že bych mu řekla, „co na večírku, máte fotky na netu, nemrknem na ně společně? Uvidíš jeho reakci,zda se bude chtít dívat a co ti k tomu řekne,až na ně "náhodou“ narazíte.

No, na druhou stranu, pokud on ví,že tam ty fotky jsou (jako že asi jo,snad není úplně blbý) a nepodniká nic,aby se stáhly (což by neměl být problém), možná je to fakt jen dost blbý úlet.

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
19.12.11 14:13

Ahoj,necetla jsem vsechny prispevky,ale prvni co me napadlo,co je to za fakt dobrou osubku,co ti poslala! Je tu urcite nejaka mrcha, ktera proste musi pred vanocema ( a i kdyby nebyly), delat problemy,urcite se nudi a ma radost z druheho nestesti…kez by takovyhle lidi prisli k rozumu…

• Citovat
  • Upravit
957
19.12.11 14:16
wacinka píše:
Jsem asi staromodní, nebo nevím, ale nepřipadá mi vůbec normální, že by se na firemním večírku stávaly takové věci.ASpoň ani na našem ani na manželově večírku jsem nikdy nic takového nezaznamenala. Nehledě na to, dle mého omluva jako alkohol dělá své, mi přijde úplně ujetá. Pokud neumí pít a neumí se ovládat, nemá pít. Pro tohle nemám soucit. A myslím, že i kdyby mu chybělo něco ve vztahhu tak to má řešit nejprve s manželkou a ne s kolegyní. Prostě já bych tohle odpustit neuměla.

Tak on třeba možná právě poprvé zjistil, že takhle moc pít nemůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
19.12.11 14:17
Jo, to musí bejt mrcha, radost bych ji neudělala… Není to ta kolgyně?
Lenka76 píše:
Ahoj,necetla jsem vsechny prispevky,ale prvni co me napadlo,co je to za fakt dobrou osubku,co ti poslala! Je tu urcite nejaka mrcha, ktera proste musi pred vanocema ( a i kdyby nebyly), delat problemy,urcite se nudi a ma radost z druheho nestesti…kez by takovyhle lidi prisli k rozumu…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.11 14:19

Mám v té firmě ještě jednoho našeho kamaráda, tak mě napadlo se s ním spojit přes e-mail a vše mu napsat.Odepsal, že to opravdu ví celá firma, fotky se hned začaly posílat po firemním e-mailu.Ve firmě pracuje 50 lidí v kanceláři a všichni prý fotky dostali - taky od anonyma.
Ta osoba se kterou se líbá je prý někdo cizí, u nich ve firmě nepracuje, nikdo ji nezná, ani můj manžel prý ne, prý jí viděl prvně a ted usiluje v kanceláři IT o smazání.

• Citovat
  • Upravit
12743
19.12.11 14:21
Gina108 píše:
Anonymní, ano máme do jisté míry volný vztah, protože já po partnerovi nechci nemožné. :mrgreen: Já chápu, že nějaká ta 100% věrnost není pro každého, ani pro mě ne :oops: Taky jsem na večírcích tančila v ehm těsnějším objetí s kolegy a co jako, kdyby se kvůli tomu měl se mnou rozcházet partner, tak bych si klepala na čelo. Já to tady píšu proto, že mám oproti vám asi život jednodušší, tak jestli by to nestálo za inspiraci :mrgreen: :nevim: ale jako nějaký dvojí život partnera bych taky neskousla, jako ty případy, kdy má dítě s jinou a žije ve dvou rodinách a neskousla bych, kdyby se mnou fakt zametal, tzn choval se ke mně hnusně a neuctivě, nějak mne týral, ponižoval, chlastal, fetoval, nesnažil se vydělávat atd.

no nevím jestli máš život o tolik spokojenější :nevim: ale já bych ve vztahu jaký ty tady popisuješ šťastná nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.12.11 14:22
xangel87 píše:
Gino píšeš, že by ti vadilo, kdyby se k tobě choval neuctivě - mě by teda přišlo tohle jeho extempore dost neuctivý, když si vezmu, že fotky kolují po celé firmě a já jsem ta ztrapněná manželka…

Je fakt, že by mě spíš rozhodilo to, že s manželem dělá nějaká svině, která mu chce evidentně ublížit, když to posílá anonymně. To bych to spíš pořádně osolila tomu anonymovi. Jinak netuším, co je na tom neuctivýho vůči manželce :nevim: To se pak můžem smát manželce každýho druhýho, že má doma debila a to se onen debil ani nemusí olizovat s kolegyní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.12.11 14:23
Anonymní píše:
Já jen dodám, že to, co jsem napsala, je pod tlakem známé, která něco podobného právě prožívá. Její muž má bokovku, kterou nepřiznal a ona našla „důkaz“ a bez rozmyslu to na něj vybalila. Čekala, že vše popře, aférku ukončí, bude se omlouvat a kdesi cosi. On místo toho řekl, že s paní chce žít a změnil chování ke všem v rodině (i k dětem). Známá na to nebyla nachystaná z manželství odcházet nechce a teď babo raď. Sama říká, že kdyby byla schopná tuto „lavinu“ domyslet, byla by z ticha. Čekala by se a trápila tak jako tak a děti by měli „svého“ tátu. Jasně že je to hnusné a pro tu ženu těžké (a dlouhodobě to k žití není). Jen by neměl člověk předvídat, co ten druhý udělá a podle toho jednat, protože předvídat se dá taky blbě a vzít zpět se nedá nic.
Tím hříšné muže sebeméně neomlouvám, jen že mi ta známá lehce otevřela oči.
Klára

A je si známá jistá, že by s nimi i přesto zůstal? :think: Já myslím, že tenhle už byl zamilovaný až po uši a doma setrvával jen proto, že třeba neměl kam jít. Když by to vyřešil, nebo kdyby slečna zatlačila, tak by třeba stejně odešel sám :nevim:
Zase pokud by vánoční večírek jeden či druhý brali jako počátek nečeho ???, tak brajgl doma by mohl pomoci k tomu, že si to manžel v hlavě srovná zjistí, že by mohl přijít o milovanou rodinu a dá si pozor, aby se podobná situace nikdy neopakovala. Tak jsem to aspoň měla já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
19.12.11 14:24
Lenka76 píše:

Souhlasím,taky si myslím to samé,tohle udělá,jen člověk,který má,sám se sebou problém :evil: je to zákeřný.Třeba to bylo vše jen ve srandě,nevím,ale kdyby chtěl mít milenku nebo podvádět,tak to nedělá před celou firmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
19.12.11 14:36

Gino 108

Jako ochmatávat se s někým, když jsem zadaný je k druhému neuctivé dost, no ale když tobě to neva a s chlapem máte podobné zálety, tak není o čem diskutovat. Zakladatelka to má hozeno jinak.

• Citovat
  • Upravit
682
19.12.11 14:44

Gino108
Tak to potom teda nechápu proč spolu jste.Nebylo by vám líp single?? O věku to není. Už sem něco zažila a s manželem jsme spolu pár roků. Než sem manžela poznala taky sem si říkala že bych odpustila. V tvém případě mi jednoduše příjde, že nevíš co je to " Milovat"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.11 14:45

Kedri, to samozřejmě nejsem si jistá, každopádně to bylo asi o tom, že on byl rozpolcený a taky bylo únavný to „odskakování“ z domu, tak bylo pro něj úlevný to doma vyklopit, když byla příležitost… ať se tejrá někdo jinej, než panáček, ne? Řekl pak, že zatím neví, jak vážný to je, tak doma nic neříkal. Prej si to chtěl do velkých prázdnin rozmyslet a v červenci buď zůstat s rodinou nebo se odstěhovat. Takhle to ta známá ví tak jako tak a von je navíc protivnej a odchází méně „elegantně“… asi „usilovně přemýšlet“.
Pokud to byl od anonymního manžela jednorázový úlet, myslím, že je mu to teď líto a kouká dotyčnou nepotkat. Pokud myslí na počátek něčeho, tak ho scénka akorát tak ujistí v tom, jakou megeru si vzal, a že si změnou může jedině polepšit… Ale zas na tak sofistikované řešení, jako aby anonymní dělala, že nic neví a svého muže velice teď lechtala na egu a říkala mu, jak je ráda, že ho má, a že je skvělej… by měl žaludek asi málokdo… to je právě o těch citech.
Mám to nastavený jako většina holek tady (věřím, že můj muž by mi to neudělal)… jen mi tahle „příhoda“ ukázala, že realita může být mnohdy jinde, než moje víra, a že jednat v návalu těch prvních zhrzených, ublížených a šokujících pocitů nemusí být nejšťastnější.

Klára

• Citovat
  • Upravit
697
19.12.11 14:51

tyjo tak já jsem velká žárlivka, ale aby si všichni po firmě posílali tento email, bavili se nad ním a čekali senzaci…potažmo zajímali se co já na to, tak bych se najust postavila za manžela a vzala to s „předvánočním“ nadhledem (tedy zejména za předpokladu, že je to fajn chlap, co ojediněle škobrtnul)..něco ve smyslu..vím o tom, bylo to tam trochu divočejší, co už…navenek tomu trochu utnout hroty a zavřít všem klapačky. Skoro si myslím, že pak ani nebude potřeba moc řešit dál, manžel bude takhle malinký a vděčný jak ses zachovala..(a rozhovor mezi vámi a „trest“ dle uvážení)

tady zjevně bylo cílem ublížit a hodně. ovšem tuším, že ne ze strany manžela, věřím že trpce lituje už teď.

radím pevné nervy a pokusit se o velkorysost, mohlo by to mít větší účinky než cokoliv jiného, třeba zachráníte i ty vánoce! držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí