Partner lže

Anonymní
18.12.11 14:58

Partner lze

Dobry den..zrovna vcera vecer se stalo neco…co mi potvrdilo me dlouhodobe tuseni..jak se rika zensky instinkt..s partnerem jsem rok,navic ted tehotna,nevim proc, ale po nejakych mensich lzich ,ktere se objevily asi tak po pul roce..bohuzel partnerovi uplne neverim a hloda cervicek hloda.no nic popisi vcerejsi situaci..partner me prisel navstivit v 9hod.vecer,povidaly jsme si,resily ruzne veci i sexik byl..proste hezky vecer.. :) nevimproc ale vyjimecne jsem nebyla unavena a kolem pul jedenacte jsem rekla,ze by jsme mohly jit zatancovat do mistniho klubu kam bezne chodime..najednou se zacal vymlouvat,ze se mu tam minule nelibilo.a ze jde dnes do prace(podotykam odpoledne)no uz to mi prislo divne.tuhle diskarnu miluje!No nic kolem pul dvanacte ze uz jde domu spat..mozna se pry stavi nekde na jedno.. :) Byla jsem celkem v klidu ani ne moc nastvana..jeste jsem se divala na film ..v 1hod.mi ovsem neco rikalo zavolej mu!!Tak se stalo ..zvedl a rika ze je jeste v hospode,ale ze uz budou zavirat a pujde domu..tahle hospoda ovsem takhle pozde nezavira,to vim a ja mam tel.cislo na ni..(kamarad tam pracuje)tak volam,volam..ale nikdo nebere samozrejme..proc??Protoze je zavrena..tak pisu sms drahemu,ze nemusi lhat a to uz jsem pekne nastvana!!Ten ovsem zapira a snazi se vykloudit nejake pribehy,no ted uz i blbec by vedel,ze lze..kde byl a skym to nevim..odle me,ale to uz davno vdel jak byl u me ,ze nekam jde a jeste mi lze..nevim,lzi nesnasim a myslim ,ze za kazdou lzi je nejaky nekaly duvod..jsem z toho spatna a hlavne z toho ,ze ztraci moji duveru..myslim,ze tady je to celkem jasne..jen jsem se potrebovala vypsat..budu vdecna za vsechny prispevky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.12.11 15:03

lez

Jeste bych chtela podotknout,ze jinak je partner hodny,stara se,na miminko se tesi,pomaha mi..jsem spokojena,vim a citim ze nas ma rad,jen nechapu proc lze??

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
18.12.11 15:05

nepřipravuje nějaký vánoční dárek? překvapení :think:

• Citovat
  • Upravit
8935
18.12.11 15:18

Vy čekáte miminko a nebydlíte spolu?Bydlíš u rodičů a on také?Jak to plánujete dál-nebylo by bývalo lepší bydlet spolu,sžít se a potom si teprve pořídit mimčo?Tskto to vypadá,že jste oba mladí,nezralí…mě by nenapadlo jako těhotná jít si zatancovat někam do klubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
18.12.11 15:24
lasička1 píše:
Vy čekáte miminko a nebydlíte spolu?Bydlíš u rodičů a on také?Jak to plánujete dál-nebylo by bývalo lepší bydlet spolu,sžít se a potom si teprve pořídit mimčo?Tskto to vypadá,že jste oba mladí,nezralí…mě by nenapadlo jako těhotná jít si zatancovat někam do klubu.

Tak už je těhotná, s tím už nic neudělá.A proč by nemohla jít tancovat do klubu? já když čekala první tak jsem taky chodila, a asi ve 4 měsíci jsem byla zvolena miss diskotéky, a dostala jsem kazetu od DJ :lol:

• Citovat
  • Upravit
9879
18.12.11 16:01

Jakmile ti takhle lže po roce tak jak můžeš říct že je hodnej. My jsme s manželem 5 let a to spolu bydlíme a jsme spolu každej den a nikam beze mě nechodí . Měli jsme dost rádi noční život a tanec takže ti rozumim.Máme ted ale dvouletáka a já jsem ve 3 měsíci. M :mavam: anžel je štastnej a těší se na mimčo a nikam se mu ani nechce . Kdyžtak nám mamka hlídá a jdem spolu.To víš dobrej Hausik občas chybí :mrgreen: Ty pak teda budeš doma s dítětem a on bude lítat po diskotékách nebo jak to bude? To teda nevidim moc dobře tu vaší budoucnost. Všude jsou ženský co lověj tak bych ho ani nepouštěla.Chlap se napije a průser je na světě ikdyž třeba nechtěl. Kor na diskotékách.Nevím odkud jsi ale my chodili v Praze a tam to teda dost žije .Kolikrát jsem viděla jak souložili přímo na záchodě v kabince. Když mu nemůžeš věřit to je blbí to budeš mít pořád nervy že neni tam kde ti řekl ale že je někde jinde. Se z toho zblázníš. Ted bys měla bejt v klidu. Taskovej byl můj ex _ ulhanej tak že to svět neviděl. Málem mě utrápil ale pak jsem sebrala sílu a rozvedla se a dnes mám hodnýho chlapa kterej si mě váží a dělá mě štastnou.Každýmu to holt napoprvý nevyjde. Držim ti palce aby ho to přešlo . Třeba až se mimi narodí tak ho to změní. Snad.Přeju ti hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
18.12.11 16:17
Hodaka píše:
lasička1 píše:
Vy čekáte miminko a nebydlíte spolu?Bydlíš u rodičů a on také?Jak to plánujete dál-nebylo by bývalo lepší bydlet spolu,sžít se a potom si teprve pořídit mimčo?Tskto to vypadá,že jste oba mladí,nezralí…mě by nenapadlo jako těhotná jít si zatancovat někam do klubu.
Tak už je těhotná, s tím už nic neudělá.A proč by nemohla jít tancovat do klubu? já když čekala první tak jsem taky chodila, a asi ve 4 měsíci jsem byla zvolena miss diskotéky, a dostala jsem kazetu od DJ :lol:
:palec: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1937
18.12.11 16:29

Ahojky, netvrdím, že se tě to týká, ale schválně mrkni na tuhle diskuzi https://www.emimino.cz/…vosti-86546/ Zajímavý příspěvek je někde na konci od Kamika, kde píše, jak jeho manželka lhala a on to ze začátku neviděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LenunkaDori
16.10.12 16:48

Ahojky holky, najde se někdo s podobným problémem jako mám ja? Potřebuji se spíše vypovídat. Můj problém je takový:
s partnerem jsme spolu 14 let!!! Máme roční nádhernou a úžasnou dcerku, je to asi půl roku co se začal přítel chovat divně a jakoby chladně, ale byla jsem tak zaměstnaná dcerkou že jsem to neřešilla. Potom najednou přišel s tím, že by se chtěl rozejít, že s ním nikdy nebudu šťastná a že náš vztah je chladný atd.
Byl to pro mě takový šok, že jsem se málem zbláznila. Nicméně se tím odstartoval kolotoč, který mi navždy změnil život. Měnil názory zze dne na den, chtěl se rozejít, pak zase nechtěl a pořád dokola. Nevydržela jsem to a odjela i s malou k rodičům, kde jsme byly asi 1 měsíc. Mezitím jsem se dozvěděla že přítel v práci velice kamarádí s nějaku paní, on samozřejmě zapírá, ža je to jen kamarádka…
Nevěřím mu.
U rodičů jsem nemohla dýl zůstat tak jsem se musela vrátit domů. Domluvili jsme se, že to ještě zkusíme a bylo to fajn. Přítel se opravdu snažil, ale asi po týdnu mi začal zase lhát, řekl že jde ke kamarádovi a přitom byl uplně jinde. Proč to dělá?
Nedokážu od něho odejít, nevim jestli kvůli malý, nebo proto že spolu máme postavený dům, nebo pro tu spoustu let co jsme spolu byli, nevim proč, ale prostě to nedokážu.
Jestli někomu bude můj problém stát za odpověď budu ráda, že na to nejsem sama.

• Citovat
  • Upravit
9219
16.10.12 16:58

V tom tedy je nastopro zenska, ze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
16.10.12 17:07

Taky mi přijde, že je v tom jiná ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
16.10.12 17:18

Taky bohužel tipuji na jinou ženskou s tím, že si není jistý co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.12 17:24

Pokudje v tom jiná, jakože to tak opravdu vypadá a ty nechceš hodit manželství za hlavu, tak bych se na tvým místě zachovala momentálně tak, že bych se začala víc soustředit na sebe, na svoje zájmy a jeho bych si „nevšímala“. Pokud má jinou, buď se časem „chytne za nos“ a skončí to, anebo to rozhrábne a půjde za ní. Dost často se muži v těchto situacích chovají tak (řekla bych zbaběle), že čekají, až to za ně vyřeší jedna z těch dvou. Ono vždycky záleží na povaze všech zúčastněných a taky na jejich situaci a chtění. Když má chlap milenku, která dělá všechno proto, aby jej získala, dost často se jí to nakonec povede, pokud je to jenom „bokovka“ (třeba sama zadaná), a nikdo z nich od toho paralelního vztahu nečeká nic víc, je šance, že je to časem přejde. Udělej, co sama cítíš, ale zkus zůstat aspoň zkraje nad věcí, to se vždycky nakonec ukáže nejlepším řešením, protože co se má stát stane se a ty, pokud by tě nakonec kvůli ní opravdu opustil, bude v pozici toho, kdo ublížil tobě, nikoliv ty jemu (myslím v jeho očích - např. nějaký výlevy, výčitky apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LenunkaDori
16.10.12 19:57

Děkuji za příspěvky. Připadám si strašně zrazená :,(.Všichni okolo mi říkají ať odejdu, ale já to nedokážu, chci aby to bylo zase dobré, aby jsme byli zase rodina.
Jsem asi divná, ale je mi líto to všechno zahodit

• Citovat
  • Upravit
378
23.7.13 14:24

Ahoj holky, tak vidím, že to prostě nemáme jednoduché.
Přítel mi též tvrdí, jak moc mě miluje, jenomže jsem přišla na to, že své bývalce psal v květnu, že nejsem ta pravá. Taky mi řekl, že se s kamarádkama neschází, ale v pondělí byl s jednou půl dne. Napsala jsem jeho kamarádovi, se kterým měl být, pozvala jsem ho na dnešek, ať se staví a jen tak mimochodem se ho zeptám, copak dělal včera v takovém horku a bude to venku.
Je mi z toho úplně na nic :,(
Co by jste dělali na mém místě? Věřili mu, že už nechce nikoho jiného?
Děkuji za jakýkoliv názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria