Partner lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
16.11.14 10:27

Kdyby jsi se změnila, tak se nebudeš ptát na ty kolegyně. Chceš ho mít pod kontrolou a zjistila jsi, že když budeš vyšilovat, tak se nedozvíš vůbec nic a tak se to snažíš potlačit. Já být tebou, tak se ho na to vůbec neptám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.14 10:36

@lassa docetla jsem to cele a dekuji ti za to. Taky se musim priznat ze jsem mu sem tam vlezla do tel apod. a byla to chyba vzdycky to byli zbytecny ja hlavne kdyz neci najdu tak tj nedokazu v sobe dusit ani den takze to na sebe vzdycky hned prasknu a taky se vzdycky hned dozvim ze jsem paranodidni :roll: uz ti nedelam zbytecne si pak myslim nesmysli i kdyz v tom absolutne nemusim nic hledat a hlavne vjm ze se to nedela..driv to bylk naopak no kdyz jsme spolu byli ze zacatku tak me by ani nenapadlo mu vlizt do tel a on me to delal pravidelne coz prokecl az po doceka dlouhe dobe..:-D no nic hlavni je ze jsem si uvedomila i sve chyby a budu se vazne snazit nemluvit o urcitych tematech a necham ho oroste zit a i sebe. Me to tajy desne ubiji vse moc resim..proste se vzdy jen vklidu nadechnu a bude to ;-) proste klidek :-) jeste jednou moc diky a preji hodne stesti i vam :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.14 10:43

@šmoulinka71 uz jsem to vysvetlovala na predchozi strance jenice. Neptam se ho na to a vysvetlila jsem ji tam jak jsme se k ty kolegini dostali nebyla to zadna zamerna otazka proste rozhovor o necem co se tykalo ji…znovu ti to psat nebudu nezlob se kazdopadne i kdyz nedavam primo ty otazky jak to tady nejspis vyznelo, tak ale se bavime o tech tematech treba..takze jak uz jsem psala, budu predchazet urcitym tematum u kterych vim, ze by nemusel rict uplne veci po pravde..sama budu te lzi proste předcházet. A budem oba konecne spokojeni. Ja budu spokojena ze mi nebude lhat (snad :-D, ale jinak mi nelze takze asi vazne nebude) a on bude spokojenej ze nevyvadim kvuli tomu ze mi lze. A budem konecne oba stastni ;-) proste uz jsem neco pochopila a uz je to vyresene.. a bude to jen lepsi ale diky za nazor

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
16.11.14 10:44
@Anonymní píše:
@šmoulinka71 uz jsem to vysvetlovala na predchozi strance jenice. Neptam se ho na to a vysvetlila jsem ji tam jak jsme se k ty kolegini dostali nebyla to zadna zamerna otazka proste rozhovor o necem co se tykalo ji…znovu ti to psat nebudu nezlob se kazdopadne i kdyz nedavam primo ty otazky jak to tady nejspis vyznelo, tak ale se bavime o tech tematech treba..takze jak uz jsem psala, budu predchazet urcitym tematum u kterych vim, ze by nemusel rict uplne veci po pravde..sama budu te lzi proste předcházet. A budem oba konecne spokojeni. Ja budu spokojena ze mi nebude lhat (snad :-D, ale jinak mi nelze takze asi vazne nebude) a on bude spokojenej ze nevyvadim kvuli tomu ze mi lze. A budem konecne oba stastni ;-) proste uz jsem neco pochopila a uz je to vyresene.. a bude to jen lepsi ale diky za nazor

Víš opravdu je lepší nevědět. Stejně ti to bude ubližovat. A kdyby s ní něco měl, tak tito stejně zatají.

• Citovat
  • Upravit
232
16.11.14 10:54
@Anonymní píše:
@lassa docetla jsem to cele a dekuji ti za to. Taky se musim priznat ze jsem mu sem tam vlezla do tel apod. a byla to chyba vzdycky to byli zbytecny ja hlavne kdyz neci najdu tak tj nedokazu v sobe dusit ani den takze to na sebe vzdycky hned prasknu a taky se vzdycky hned dozvim ze jsem paranodidni :roll: uz ti nedelam zbytecne si pak myslim nesmysli i kdyz v tom absolutne nemusim nic hledat a hlavne vjm ze se to nedela..driv to bylk naopak no kdyz jsme spolu byli ze zacatku tak me by ani nenapadlo mu vlizt do tel a on me to delal pravidelne coz prokecl az po doceka dlouhe dobe..:-D no nic hlavni je ze jsem si uvedomila i sve chyby a budu se vazne snazit nemluvit o urcitych tematech a necham ho oroste zit a i sebe. Me to tajy desne ubiji vse moc resim..proste se vzdy jen vklidu nadechnu a bude to ;-) proste klidek :-) jeste jednou moc diky a preji hodne stesti i vam :kytka:

Jako kdybych to psala já 8o opravdu. Jsem člověk co musí mít ve všem jasno a nedokážu házet věci za hlavu, jde to dost těžko se přemoct a prostě držet hubu :?. Ale když se mi to podaří tak jsem na sebe pak možná i trošku hrdá :).Co jsi za znamení? Jestli se můžu zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.11.14 11:08

Ty se strašně vehementně snažíš přesvědčit sama sebe i jeho, že ses změnila, ale podle mého ses nezměnila vůbec. Jsi patologicky žárlivá stíhačka, promiň za upřímnost. Ačkoli se teď snažíš zřejmě hrát divadla, že nejseš a že jsi v pohodě.
Sama nesnáším lhaní, ale v tomhle se tvému partnerovi ani trochu nedivím. taky bych raději zalhala, než něco pořád rozebírat do mrtě. A na rovinu - já bych s tebou nebyla, neměla bych tohle zapotřebí, promiň.
Moje rada je - začni se sebou něco dělat, vyhledej odbornou pomoc, dokud ještě partner neodešel. Jak nesnáším lhaní, tak tady musím stát na straně chlapa.

• Citovat
  • Upravit
3503
16.11.14 14:46
@káťa píše:
Ty se strašně vehementně snažíš přesvědčit sama sebe i jeho, že ses změnila, ale podle mého ses nezměnila vůbec. Jsi patologicky žárlivá stíhačka, promiň za upřímnost. Ačkoli se teď snažíš zřejmě hrát divadla, že nejseš a že jsi v pohodě.
Sama nesnáším lhaní, ale v tomhle se tvému partnerovi ani trochu nedivím. taky bych raději zalhala, než něco pořád rozebírat do mrtě. A na rovinu - já bych s tebou nebyla, neměla bych tohle zapotřebí, promiň.
Moje rada je - začni se sebou něco dělat, vyhledej odbornou pomoc, dokud ještě partner neodešel. Jak nesnáším lhaní, tak tady musím stát na straně chlapa.

Přesně tak. A pokud anonymní cítí souznění s @lassa … Holky, myslím, že pokud se sebou něco skutečně neuděláte, tak vám oběma partner jednoho dne odkráčí. A lassa možná na sebe hrdá skutečně je, ale to, co je popisováno, to není dle mně partnerství, ale divadelní kroužek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
16.11.14 15:15

Jak to, že vždycky příjdeš na to, že lhal? Dneska ráno tvrdil, že nelže a Ty už odpoledne víš, že to zase byla lež??
Nějak tomu nerozumím, jak se ty věci k Tobě tak rychle donesou? Čeho se ty lži třeba týkají?? Jako že třeba řekne, že koupil chleba a ty pak žádný doma nenajdeš nebo o co jde?… hlava mi to nebere… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.11.14 15:32

@elpiska Máš taky bezstarostné manželství nebo partnerství? Zřejmě si nikdy nic takového nezažila, tohle jen tak nikdo nepochopí, kdo si něco podobného nezažil… Bez urážky ;). A takovým lidem je naprosto zbytečné to vysvětlovat, mluvím také z vlastní zkušenosti. Nevím proč sem vůbec lezou rýpalky a ženský co rozebírají jenom jak zjistila autorka že jí muž lže apod. To ona asi slyšet nepotřebuje. Potřebuje spíš podpořit a možná třeba poradit nebo slyšet zkušenost někoho jiného, což já jsem napsala ale jiní si tady plácají játra zbytečně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
16.11.14 15:42

@lassa souhlasím s tebou, už jsem to tu také psala, sice anonymně, ale je to přesně jak říkáš. Kdo to nezažil, nepochopí. je úplně zbytečné vysvětlovat zdejším, jak, kdy proč, co - oni mají názor hotový hned. a to jen proto, že to NEZAŽILY - a to si milé diskutující, co tak rychle odsuzujete velmi považujte.
Já nejsem žádná fúrie a ani semetrika. myslím si, že volnosti dávám ve svém téměř 18 letém vztahu více než dost, přesto mi partner také lhal a dělá to stále. Nejde o to, že po tom „my dotyčné“ pátráme, spíše to vyplyne z hovoru a prostě něco nesedí a když jen lehce zapátráme, tak víme že opět lhal. A nemusí se to nutně týkat ženských, jakože zapírá milenku.
bylo by vyčerpávající to psát Vám ostatním, co máte hned jasno. Spíše navrhuji zakladatelce aby si vytvořila soukromou diskuzi, kde si o tom mžeme my :postižené" otevřeně promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
16.11.14 15:47

@lassa Samozřejmě i já někdy řeším partnerské problémy. Ale pokud mi někdo lže a já po tom pátrám a o lhaní se ujišťuji, co to má za smysl? Partnerství je o důvěře a pokud někoho podezírám a užírám se, k čemu mi to je? Otravuji život sobě a otravuji ho i partnerovi. Buď je chorobný lhář nebo lže, aby měl klid. Když vím, že mi lže a přesto s ním chci být, tak to přijmu a lži neřeším. Anebo si myslím, že mi lže a šťourám se v tom a a když zvítězím a přistihnu ho u lži, mám pocit zadostiučinění. Musí to být únavné a já bych na to opravdu neměla ani v jedné roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.14 16:21

Takze prvne k zakladatelce… Mela bys zvolni. Jednak pises naprosto nesrozumijelne, jak to ze sebe chrlis a teda přísahat na dítě, za to bys zaslouzila. To neni normalni!

A k chlapovi… ho tve chovani uz tezce rozciluje, coz se ani moc nedivim

navic je to nejspis chorobny lhar. Vim, o cem mluvim. Mam to taky doma :roll: popravde takovej vztah nema smysl. Ja mu nikdy sceny nedelala, ba naopak mi parkrat vytkl, ze nehystercim :mrgreen: a lže mi stejně. Takze asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.11.14 16:57

@elpiska A co když ti lže tak okatě že ani po ničem pátrat nemusíš? Sladká nevědomost je sice lepší, ale co když je ta lež úplně evidentní? Necháš to být? Jako by nic? Schválně, lhal ti někdy takhle muž? Zažila jsi to? Možná že třeba jo ale určitě se to nedostalo až do takovýho patologickýho stavu že? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
16.11.14 16:59

@elpiska A únavné to je sakra hodně, to mi věř. Můžeš být ráda že ses nedostala do takovéto situace. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
16.11.14 17:24

@lassa Nevím o tom, že by mi muž zalhal a nedovedu si představit, proč by to dělal. Není malé děcko, ale zralý člověk. Ale dovedu si představit, co by dělal, kdybych na něho neustále startovala a podezírala ho. Jak jsem už psala, bez důvěry nejde o partnerství, ale o jakousi šaškárnu. Kdybych věděla, že mi partner neustále lže, nežila bych s ním, zcela jistě by mě to s ním nebavilo. Jde o to, co člověk překousne, každý máme tu hranici jinde.
Můžeš vysvětlit, proč partnerovo lhaní vůbec řešíš, když víš, že ho nezměníš? Zbytečně se tím deptáš. Chceš s ním žít, tak proč to nebereš jako nemoc, proč nad tím nemávneš rukou a nejsi šťastná, že jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí