Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@čenečka92
Tak možná seš ta pravá dokud nepotká tu „pravější“ - buď se snaží dát dohromady s bejvalkou, proto jí to psal nebo se snaží ulovit jinou („kamarádku“) a mezitím nechce být sám, tak je s tebou
Napsala jsem to asi krutě, ale z informací cos poskytla se toho nedá moc vyčíst. Jaký máte vztah - jak jste spolu dlouho, děti, bydlení?
@Ve-ru píše:
@čenečka92 Kopla do zadnice
souhlasim, je prinejmensim neuprimny, sobecky ![]()
@čenečka92 nakopala bych ho do zadku
jednou by napsal, že nejsem ta pravá a letěl by..
Lhář zůstane lhářem
kurevník zůstane kurevníkem
atd… atd… atd…
lidi se bohužel nemění ![]()
takže já bych rozhodně nehrála hlavní roli v blbým filmu
![]()
Ahoj =) taaak ted se zase rozepisu ja
jsme spolu 3 roky a bydlim u rodicu a on zase u svych. takze ho nemam pod drobnohledem ale vim, ze je doma jelikoz na disco a pivicko nikdy nebyl. kazdopadne nas vztah byl zalozeny cely na lzi. prvni rok se to vsechno tocilo kolem seznamek a hlavne se nam do vztahu sr.la jeho byvalka.. jak zjistila ze nekoho ma, tak to v ni vyvolalo spoustec ze ho chce z5.. takze se schazeli (na to jsem prisla sama a on mi to pak potvrdil) psali si neustale a kdyz jsem mu rekla at si vybere ze me to fakt nebavi, rozesel se se mnou, ze uz ho nebavi moje zarlive sceny.. no tak to nejakou dobu chodilo a poté, co jsme se dali dohromady jsem si rekla ze nebudu patrat po nejakych lumpacinach co deal a proste s nim budu zit normlane a zapomenem na to, co bylo. jenomze ejhle.. chybicka se vloudila a jemu od ni prisla smska zrovna, kdyz jsem hrala hry v jeho mobilu takze chte nechte jsem ji videla. byla jsem z toho uplne v ri. i a rekla at me zaveze domu. jemu to vubec nedelalo problemy a odvezl me.. to jsem si rekla ze mu nebudu delat „jistotu“ (tzn. chodi se mnou protoze me ma jistou a zatim zpracovava byvalku a kdyby to vyslo s ni, me kopne do zadku) a rozesla jsem se s nim. nacoz on nebyl zvykly a tak zacal dolezat. Vse pak bylo v pohode a my jeli na spolecnou dovolenou, kde si o5 schovaval mobil protoze si psal s NI. takze na dovcu nebudu vzpominat.. no a kdyz si prestal psat s ni, tak naoplatku si zalozil badoo a shanel holky jen tak na psani.. no to je zase dlouhy pribeh.. trvalo to snad 2 roky tady to vsechno a duveru uz jsem si v nem nevybudovala ale ma to jedno velke pozitivum. nevzdala jsem se ho a ted vzdycky poznam, kdyz lze a on mi pak povi pravdu. kazdopadne ted nelze, seznamky smazal, s ni si nepise a cekame spolu maleho. Je pozorny, hodny a uplne jiny. =) tak snad ti muj pribeh neco dal =)
Ps: nechapu slecnu, co sem napsala jak je nezodpovedne cekat mimino kdyz spolu dva nebydli. To je kazdeho vec a kdyz uz se stalo, tak s tim asi nic nenadela ze =) holt se stavaji takove veci ![]()
![]()
@Domuska hmmm tak snad mu to nadšení chvíli vydrží - už kvůli vašemu dítěti
@chozin ja netvrdim ze se lhar zmeni, ale kdyz ti lidi samo chcou, zmeni se. chodi do prace na 4rano a vraci se o 6 takze je utahany a na nejaky pc nema cas.. Do prace jsem s nim chodila cely tyden (nechtel abych byla doma a rekl ze aspon bude mit spolecnost) a ma to tam fakt na ho.no. vsechny tyto udalosti se dely, kdyz byl nezamestnany takze sedel od rana do vecera u pc =) navic semi sam priznal, ze co jsem prestala po jeho „nevernostech“ patrat, uz ho to nebavi.
no ted je to zlaticko a i kdyz muj predesly prispevek vyznel, ze jsem spis naivni kravicka a on to dela stale, tak nedela =)
@Domuska tý jo, kdyby přišel o práci, tak bych měla zas blbej pocit.. ![]()
@dani24687 jo, to je takova opravdu dobra vec, ktera me drzi uplne v klidku protoze mi sam nabidl at s nim do prace chodim ze mu to rychlejc utece a vim, jak tezke to tam ma a dokud neudela to, co ma predepsane, tak domu jit nemuze. a nekdy je to vazne maso. + chodi do sadu sbirat merunky (pomaha otci)
@Domuska píše:
Ahoj =) taaak ted se zase rozepisu jajsme spolu 3 roky a bydlim u rodicu a on zase u svych. takze ho nemam pod drobnohledem ale vim, ze je doma jelikoz na disco a pivicko nikdy nebyl. kazdopadne nas vztah byl zalozeny cely na lzi. prvni rok se to vsechno tocilo kolem seznamek a hlavne se nam do vztahu sr.la jeho byvalka.. jak zjistila ze nekoho ma, tak to v ni vyvolalo spoustec ze ho chce z5.. takze se schazeli (na to jsem prisla sama a on mi to pak potvrdil) psali si neustale a kdyz jsem mu rekla at si vybere ze me to fakt nebavi, rozesel se se mnou, ze uz ho nebavi moje zarlive sceny.. no tak to nejakou dobu chodilo a poté, co jsme se dali dohromady jsem si rekla ze nebudu patrat po nejakych lumpacinach co deal a proste s nim budu zit normlane a zapomenem na to, co bylo. jenomze ejhle.. chybicka se vloudila a jemu od ni prisla smska zrovna, kdyz jsem hrala hry v jeho mobilu takze chte nechte jsem ji videla. byla jsem z toho uplne v ri. i a rekla at me zaveze domu. jemu to vubec nedelalo problemy a odvezl me.. to jsem si rekla ze mu nebudu delat „jistotu“ (tzn. chodi se mnou protoze me ma jistou a zatim zpracovava byvalku a kdyby to vyslo s ni, me kopne do zadku) a rozesla jsem se s nim. nacoz on nebyl zvykly a tak zacal dolezat. Vse pak bylo v pohode a my jeli na spolecnou dovolenou, kde si o5 schovaval mobil protoze si psal s NI. takze na dovcu nebudu vzpominat.. no a kdyz si prestal psat s ni, tak naoplatku si zalozil badoo a shanel holky jen tak na psani.. no to je zase dlouhy pribeh.. trvalo to snad 2 roky tady to vsechno a duveru uz jsem si v nem nevybudovala ale ma to jedno velke pozitivum. nevzdala jsem se ho a ted vzdycky poznam, kdyz lze a on mi pak povi pravdu. kazdopadne ted nelze, seznamky smazal, s ni si nepise a cekame spolu maleho. Je pozorny, hodny a uplne jiny. =) tak snad ti muj pribeh neco dal =)
Ps: nechapu slecnu, co sem napsala jak je nezodpovedne cekat mimino kdyz spolu dva nebydli. To je kazdeho vec a kdyz uz se stalo, tak s tim asi nic nenadela ze =) holt se stavaji takove veci
A s necim podobnym si vazne nekdo poridi dite? No nic, jdu to rozdychat do bazenu
Bozeee clovek se tu podeli o svou zkusenost a acou se mu do toho s.at kravky ktere maji dokonale manzelstvi
ja jsem chtela pouze povzbudit zakladatelku, takze v jakem vztahu jsem si alozila dite vam muze byt uplne u prd.le ![]()
@chozin píše:
@martina0310 ale on se přece změnil![]()
nojo, ja to musela precist jeste jednou! ![]()
@čenečka92 Kopla do zadnice