Co si o tom myslet - manžel pokreslený od propisky

Anonymní
18.12.11 10:22

Prosim o názor!

Ahoj, potřebuju vědět názor druhého co si o tom myslet. Manžel včera přišel z práce. A jak u mě na gauči seděl ve spod.prádle tak jsem si všimla že ma něco na boku. Když jsem si ho naklonila na světlo abych zjistila co to je, měl tam od prupisky jako by napsané písmeno asi 1,5cm J a ještě k tomu 2× obtáhlé. Tak jsem se zarazila a čuměla jak puk. On mi jen řek, co to je? Byl trochu v šoku. Mám pár dní před termínem, ještě budou vánoce a ja jsem totálně znechucená. Snažím se na to nemyslet ale nejde to :,(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1325
18.12.11 10:29

A manžel neví,kde se mu tam to písmeno vzalo?Třeba si z něj někdo v práci udělal srandu.I takový bývaj.Neplašila bych,ale vím,co by se mi honilo všechno hlavou a s mojí povahou bych tuhle „záhadu“musela vyřešit…

• načítám...
50725
18.12.11 10:31

A neškrabal se třeba bezmyšlenkovitě na boku s propiskou v ruce? Zvlášť jestli nevěděl, kde se mu to tam vzalo… Přece není blbý,a by se nechal počmárat od milenky a pak ti to doma vystavoval :lol:

• načítám...
5813
18.12.11 10:31

Ahoj…No,připadne mi to zvláštní…kdo by na něj psal? A jestli někdo ano,tak musí vědět,to je jasné.Tak asi Ti bud lhal,nebo to jinak nevidím.Bych mu řekla,at mi to vysvětlí,co to je.
Z práce přišel tak,jak chodívá a končí, nebo v jiný čas?
Snad se nemůže ptát on Tebe co to je, když je to na jeho těle :lol: At z tebe nedělá blbce :pocitac:

• načítám...
8594
18.12.11 10:32

Noa on řekl že neví co to je? To si všimneš, kdysž ti někdo píše na tělo propiskou, to je sakra dobře cítit, hlavně na bok..to nechapu, co to znamena…milenka? proc by na nej psala J? Tak mu rekni, ze chceš POŘÁDNÉ vysvětlení, jinak bude sekec mazec…ale nevyšilovala bych..nemeli ted nekdy nejaky vecirek? treba delali s kolega,a kraviny, s kolegynema a nic to nebylo, jen blbli a on se ted stydi ti to rict
V klidu, nemusi to byt takl jak to vypada:-)

• načítám...
5813
18.12.11 10:34

Jo,to má Angua pravdu zase ale.Kdyby mu to udělala nějaká milenka,tak by si to tam snad nenechal.To snad jen jedině,kdyby vám to něklapalo,nebo chtěl odejít ze vztahu a nevěděl,jak Ti to jinak oznámit :lol: Ale to je snad blbost.Jinak vám to klape normálně?

• načítám...
5505
18.12.11 10:34

Nechci to zesmesnovat, ale oni obcas chlapi pri urcite potrebe stravi na toalete opravdou dlouhou dobu a jak si u toho tak procitaji zpravy v telefonu nebo listuji novinama, tak obcas delaj veci aniz si uvedomi, tak si treba jen tak caral prupiskou, to tak obcas byva, proste jim hrabe aniz o tom vi :) .. uzijte si v pohode a miru svatky a teste se na mimi :D

• načítám...
653
18.12.11 10:35

Tak me prijde,ze Ti keca.Snad by citil,ze mu nekdo cmara po boku,ne?A nenosi treba monterky s propiskou?

• načítám...
Anonymní
18.12.11 10:36

Poslední dobou chodí trochu pozdeji, jinak z prace muze odejit i driv. Co se tyce vysvetleni, neverim tomu ze i kdyby vedel co to je ze by mi to rek.

• Upravit
5505
18.12.11 10:37

Jeste me napadlo, neporidil si ted novou kosili nebo kalhoty? Ony obcas maji vysacky vevnitr s inkoustem … a je mozne, ze se trosku zapotil a ono se mu to obtisklo … to taky byva, vazne :)

• načítám...
byron
18.12.11 10:38

Tak tohle bylo v té povídce na ČT- ale milenka napsala scghválně milenci na záda vzkaz pro manželku…On s enechtěl rozvádět, tak mu tohle provedla když chrápal.....
Manželka vzala rozum do hrsti a začala používat její zbraně, nakonec se na milenku vykašlal. Hrál tam Matonoha.

Hele ženský jsou mrchy

• Upravit
50725
18.12.11 10:42
Anonymní píše:
Poslední dobou chodí trochu pozdeji, jinak z prace muze odejit i driv. Co se tyce vysvetleni, neverim tomu ze i kdyby vedel co to je ze by mi to rek.

Tak to je pak už prostě druhá věc… Prostě buď se rozhodneš, že mu věříš nebo nevěříš :nevim:

• načítám...
50725
18.12.11 10:43
skritek Petra píše:
Jeste me napadlo, neporidil si ted novou kosili nebo kalhoty? Ony obcas maji vysacky vevnitr s inkoustem … a je mozne, ze se trosku zapotil a ono se mu to obtisklo … to taky byva, vazne :)

To mě taky napadlo, že by se mu tam něco obtisklo z nějakého lístečku.

• načítám...
5505
18.12.11 10:45
Angua píše:
skritek Petra píše:
Jeste me napadlo, neporidil si ted novou kosili nebo kalhoty? Ony obcas maji vysacky vevnitr s inkoustem … a je mozne, ze se trosku zapotil a ono se mu to obtisklo … to taky byva, vazne :)
To mě taky napadlo, že by se mu tam něco obtisklo z nějakého lístečku.

Nekdy to byva hrozne jednoduche vysvetleni, ale ta hlava nase si dokaze vytvorit poradna dramata :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
18.12.11 10:49

Jenze to pismeno bylo v urovni nad pasem a nove veci zadne nema. V práci chodí obleceny v normalnich věcech a ma na nich delsi vestu.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová