Co si o tom myslet - manžel pokreslený od propisky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
18.12.11 11:56

Půl roku jsme spolu nespali, nemá zájem. Když jsem se ho na to zeptala tak řek že jde o malého, že ma strach. Což jsem vzala a pochopila. Pořád sebou začal všude tahat mobil. Nad tim sem taky mavla rukou. A tet poslední dobou začal chodit později z práce ze které ale může odejit dřív. Prac. dobu ma do 20 hod chodí ale po 21 hod. Ale jak říkám, může odejít klidně i v 18 hod. Samozřejmě ne každý den.

• Upravit
Gibbo
18.12.11 12:00

No, tak podle mě jsou dvě věci - buď to fakt někoho má… A nebo diky tomu pismenku (což může být kravina) si to teď spojuješ a mysliš , že Tě podvádi…Ač varianty dvě, tak mě by to nedalo a hlidala bych si to… :!

• Upravit
17042
18.12.11 12:16

Přijde mi to ujetý, aby po něm milenka čmárala propiskou :lol:. Proč jako? A když už by to teda udělala, abys měla důvod žárlit, tak by napsala celé jméno, ne?
Jéčko je jednoduché písmeno, snadno se dá splést s nějakou náhodnou čarou.
Mohl mít tužku v kapse u kalhot, někde se sehnout nebo předklonit či sednout, tužka se mohla vysunout a čmárnout. Kalhoty se nosí na těle, takže klidně mohla čmárnout přímo na kůži, co já vím.
Každopádně já bych kvůli tomu doma peklo nedělo. Mě by tedy ani nenapadlo nad nějakým čmárnutím uvažovat jako o stopě po milence :nevim:

• načítám...
17042
18.12.11 12:19
Anonymní píše:
To není jenom písmenko, je tam toho víc. Z jedné věci bych nikdy nedělala závěry pokud bych teda neměla v rukách třeba fotky.

Aha, tak to jsem dočetla až teď. To tedy v úvodním příspěvku vyznělo jinak.
A jestli máte tedy ve vztahu problémy, jak píšeš, tak už sis nejspíš sama vydedukovala závěr, kterému chceš věřit.

• načítám...
Anonymní
18.12.11 12:32

Díky za nazory. Je mi jasné že si v tom musím udělat pořádek sama. Ale pomohli jste mi aspon trochu. Tet se budu soustředit na malého a dcerku. Co se týče manžela, uvidíme co z toho vzejde. Dám si ale tet na něho větší pozor. Tak díky holky.

• Upravit
Neprihlasena Jaruna
18.12.11 13:04
Angua píše:
Neprihlasena Jaruna píše:
Angua,uz jsi zase tady jo :lol: .
No jo,jenze jak jinak to vysvetli,ze ma na tele napsane pismenko?Me to neprijde normalni :think: .A po prispevku anonymky v 11:43 uz bych tomu fakt verila.

Už :lol:

Jo, tak když dodá tohle, tak to je jiná. Vysvětlení jsem dodala - poškrábal se s propiskou v ruce, obtisklo se mu něco z lístečku, i blbnutí s kolegou bych nevyloučila… Pokud se děje něco víc, tak to mělo být v úvodním příspěvku…

Angua,ja ti nevim,manzelovi verim,nemam [zatim] zadny duvod mu neverit,ale proste kdyby prisel domu s nakreslenym pismenem a jeste k tomu propiskou,no nevim teda co bych delala,urcite bych ale klidna nebyla.
Navic pokud by se zachoval jako manzel zakladatelky,ze z toho byl vyplaseny a utikal si to hned umyt,tak uz ho urcite zna a vi,ze se zachoval v tu chvili jinak,nez normalne [kdyby o tom on sam nic nevedel].

Ted uz to je ale jasne,ze neni zrejme zadny svatousek.

• Upravit
9183
18.12.11 13:34

Mě se líbí, jak tu všichni píšete pohádky…a ty hloupé nápady. Já bych byla v podezření zrovna tak. A ženský jsou všeho schopný, pokud to tam milenka napsala, tak z blbosti, a nedošlo jí, jaké to může mít následky.
Anonymní, úplně tě chápu, a chtěla bych po chlapovi vysvětlení, zřejmě bych se po tom i pídila nějak sama…

• načítám...
941
18.12.11 13:38

Ja bych se neptala co to je a kde se to tam vzalo. Ja bych se ptala, jestli bys chtela vedet, pokud by to bylo od nejake slecny.

V zadnem pripade nejsem obhajce nevery, ale jednorazova zalezitost nas muze potkat kazdeho a pokud je clovek natolik silny, aby neulevoval svedomi, tak to treba ani rodinu rozbit nemusi. SAmozrejme pokud bys vedela, ze chodi s kosili od rtenky, ze je citit parfemem, nebo chodi tajne pryc, vraci se pozde. To bych asi resila. Toto muze byt nejaka kravina a zbytecne se budes trapit, delat si starosti, rozvracet si rodinu.

• načítám...
8594
18.12.11 13:42

No tak to my ale nevíme :-) Tak sem s detaily :-)Jetsli chceš, pak totiž se stane, že děláme ukvapené závěry a ještě púrohlubujeme Tvůj smutek a podezření, někdy uplně zbytečně.

• načítám...
Sisule
18.12.11 13:48

Zlatíčko …bud mu budeš věřit - protože jsi pár dní před termínem, protože Vánoce …protože mu prostě věřit chceš a pak to teda uzavři a jde se dál …a nebo to v tobě vrtá a máš ještě jiný věci - podezření a tady máš podle mě dvě možnosti — vykašlat se na to - máš pár dní před termínem, jsou ty Vánoce a on se chová jinak hezky ----- a nebo pátrat dál … tady ale uvaž jestli seš dostatečně silná připravená na to, že by to mohlo dopadnout nehezky … jestli seš nachystaná na variantu - má někoho aniž by ses zhroutila ..jestli máš rozmyšleno co dál budeš dělat, nebo jestli tě to jen sejme …protože pokud ne …vykašli se na to … ublížila bys jen sobě. Držím moc palce at se rozhodneš jakkoliv tak at je to to nejlepší pro tebe - to co v tuto chvíli zvládneš … :kytka:

• Upravit
12978
18.12.11 14:36

Tak asi mám bujnou fantazii, ale já si dokážu docela dobře představit rozjuchaného manžela s infantilní rozdováděnou milenkou - samé čumáčku a medvídku, chi chi, cha cha, budeme se čmárat a neštěstí je na světě..
A hlavně chlapi se koupou tím stylem, že přehodí sprchu přes záda a nic nikde extra nedrbou..
Takže varianta ,že to nakreslila cizí ženská je mi celkem blízká..

Ovšem, dle vyprávění zakladatelky se to rýsuje již delší dobu..
Měla by ovšem napsat to slovo celé, protože spoustu lidí si myslí, že jde o čárku podobající se písmenu J a to je dost rozdíl.

Pokud se k tomu manžel nevyjadřuje, stejně se nic nedozvíš..

• načítám...
Metamorphosis
18.12.11 15:32

Prostě, až usne, tak mu dozadu na krk napiš propiskou svoji iniciálu a třikrát obtáhni.. To bych udělala já. :mrgreen:

Anonymní píše:
Díky za nazory. Je mi jasné že si v tom musím udělat pořádek sama. Ale pomohli jste mi aspon trochu. Tet se budu soustředit na malého a dcerku. Co se týče manžela, uvidíme co z toho vzejde. Dám si ale tet na něho větší pozor. Tak díky holky.
  • Upravit
4441
18.12.11 16:15

Souhlasím s Lizbeth. Tohle mě napadlo jako první. A věř mi, že by mě to hlodalo taky.

• načítám...
43061
18.12.11 17:05

JA JSEM MODRA OD PROPISKA KAZDOU CHVILI - mam je v kelimku hrotem dolu a stava se, ze nektera vytece, supini terba nuzky - a to pak koukam, kde vsude to mam. Staci si uspinit ruku a pak se podrbat

• načítám...
4880
18.12.11 17:27
chica.p. píše:
Jo,to má Angua pravdu zase ale.Kdyby mu to udělala nějaká milenka,tak by si to tam snad nenechal.To snad jen jedině,kdyby vám to něklapalo,nebo chtěl odejít ze vztahu a nevěděl,jak Ti to jinak oznámit :lol: Ale to je snad blbost.Jinak vám to klape normálně?

Třeba si to zapomněl smýt. :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová