Co si o tom myslet - manžel pokreslený od propisky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50725
18.12.11 10:51
skritek Petra píše:
Angua píše:
skritek Petra píše:
Jeste me napadlo, neporidil si ted novou kosili nebo kalhoty? Ony obcas maji vysacky vevnitr s inkoustem … a je mozne, ze se trosku zapotil a ono se mu to obtisklo … to taky byva, vazne :)
To mě taky napadlo, že by se mu tam něco obtisklo z nějakého lístečku.
Nekdy to byva hrozne jednoduche vysvetleni, ale ta hlava nase si dokaze vytvorit poradna dramata :mrgreen:

Právě, kolikrát je to nějaká blbost a doma je kvůli tomu hrůza :lol:

• načítám...
5505
18.12.11 10:53

A je Tvuj manza „pupkac“? Zeby mu nekde vyklouzl pupek z bricha a on si obtiskl pismenko z nejakeho stolu - z papiru - vse je mozna, zkus se tim proste netrapit a uzit si vanoc … popripade bych „ze srandy“ pridala k pismenku sve pismenko a zakrouzkovala dvema krouzky, at se ten … kdo mu to tam nacmaral, divi :)

• načítám...
50725
18.12.11 10:57

To je výborný nápad :lol: :lol: :lol:

• načítám...
Anonymní
18.12.11 11:01

Ne, ma atlet. postavu.

• Upravit
713
18.12.11 11:32

no ja nevim, ale pokud by o tom věděl (milenka), tak by to asi nevystovoval a umyl by si to ne? Navíc, teda na boku, to spíš odpovídá nějakému obtisku, být milenkou, napíšu mu to třeba na rameno nebo tak…

• načítám...
Neprihlasena Jaruna
18.12.11 11:33

Ahoj,holky to vidi optimisticky,je od nich hezke,ze se manzela zastavaji a snazi se najit dobre vysvetleni,ale ja to vidim jinak,asi budu hnusna,ale neverim tomu,ze to ma od nejake vysacky,listecku a nevim co jeste tady padlo.Tezko se mu na kuzi obtiskne z neceho propiska,pismenko a jeste k tomu obtazene.
Myslela bych si,ze proste nekoho ma,jine vysvetleni pro me neni,kor,kdyz pismenko neni z meho jmena.Videla bych to,ze si proste nekdo hral a manzel v zapalu vasne na to zapomel a ty jsi to nasla.

• Upravit
17629
18.12.11 11:34

dovedu si představit, jak by mě to vykolejilo…ale souhlasím s názorem, který tu zazněl - musíš se sama rozhodnout, jestli budeš věřit, nebo ne

• načítám...
1aktak1
18.12.11 11:34

Podle mě tam bylo pouze to písmeno J :)

valkil píše:
jako by napsané písmeno asi 1,5cm J a ještě k tomu 2× obtáhlé

A co tam teda bylo napsané?
  • Upravit
8594
18.12.11 11:41

Může to být obojí, já bych se tím taky žrala jako blázen, třeba mu to udělala ve spánku, ale jen J a tak divně. Nevím, tohle je zvláštní situace. Až se to v tobě uklidní,m tak si s ním promluv. Je mi ale jasný, že ted uvidíš ve všem náznaky nevěry. Ale žena, která muži opravdu věří, tu by to ani nenapadlo…mezi Vami je duvěra jaká? Už se ti nekdy stalo, že „zlobil“ (sms s ex, kafíčka s kolegyněmi)?

Příspěvek upraven 18.12.11 v 13:41

• načítám...
Anonymní
18.12.11 11:43

Pismeno J

Myslim že když může někdo zapomenout si vymazat třeba sms tak proč by nemoh zapomenout si to umýt :nevim: A navíc když jsem se zeptala co to je tak byl vylekaný a šel si to umýt. Já jsem byla v šoku tak jsem nic neříkala a on se taky už nijak nevyjádřil.

• Upravit
50725
18.12.11 11:48
Neprihlasena Jaruna píše:
Ahoj,holky to vidi optimisticky,je od nich hezke,ze se manzela zastavaji a snazi se najit dobre vysvetleni,ale ja to vidim jinak,asi budu hnusna,ale neverim tomu,ze to ma od nejake vysacky,listecku a nevim co jeste tady padlo.Tezko se mu na kuzi obtiskne z neceho propiska,pismenko a jeste k tomu obtazene.
Myslela bych si,ze proste nekoho ma,jine vysvetleni pro me neni,kor,kdyz pismenko neni z meho jmena.Videla bych to,ze si proste nekdo hral a manzel v zapalu vasne na to zapomel a ty jsi to nasla.

Jenže v místních diskuzích je závěr „určitě někoho má“, i když se manžel zdrží v obchodě, protože nemohl najít rohlíky :lol:

Tohle bych si myslela, kdyby bylo manželovi 12, ale že by po něm kreslila dospělá paní své iniciály? Mě by to teda nenapadlo :lol: Teda za předpokladu, že milence není těch 12 :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
18.12.11 11:49
valkil píše:
Tak zcela vážně.Myslím si, že Váš vztah není v pořádku.
Pokud z nějakého písmenka, které ani nemusí být písmenko hned vyvozuješ takovéto závěry, vypadáto, že k manželovi nemáš důvěru (ať už oprávněně, nebo neoprávněně), což je špatně. Potom Tě jakékoliv vysvětlení od něj neuspokojí. Spíš si skus uvědomit, co chceš slyšet, a jestli bys to nakonec unesla v případě, že by to byla milenka…

To není jenom písmenko, je tam toho víc. Z jedné věci bych nikdy nedělala závěry pokud bych teda neměla v rukách třeba fotky.

• Upravit
1aktak1
18.12.11 11:50
Tak prozrad co víc, z jednoho písmenka toho asi moc nevymyslíme ;)
Anonymní píše:
valkil píše:
Tak zcela vážně.Myslím si, že Váš vztah není v pořádku.
Pokud z nějakého písmenka, které ani nemusí být písmenko hned vyvozuješ takovéto závěry, vypadáto, že k manželovi nemáš důvěru (ať už oprávněně, nebo neoprávněně), což je špatně. Potom Tě jakékoliv vysvětlení od něj neuspokojí. Spíš si skus uvědomit, co chceš slyšet, a jestli bys to nakonec unesla v případě, že by to byla milenka…
To není jenom písmenko, je tam toho víc. Z jedné věci bych nikdy nedělala závěry pokud bych teda neměla v rukách třeba fotky.
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
18.12.11 11:53

Angua,uz jsi zase tady jo :lol: .
No jo,jenze jak jinak to vysvetli,ze ma na tele napsane pismenko?Me to neprijde normalni :think: .A po prispevku anonymky v 11:43 uz bych tomu fakt verila.

• Upravit
50725
18.12.11 11:56
Neprihlasena Jaruna píše:
Angua,uz jsi zase tady jo :lol: .
No jo,jenze jak jinak to vysvetli,ze ma na tele napsane pismenko?Me to neprijde normalni :think: .A po prispevku anonymky v 11:43 uz bych tomu fakt verila.

:lol:

Jo, tak když dodá tohle, tak to je jiná. Vysvětlení jsem dodala - poškrábal se s propiskou v ruce, obtisklo se mu něco z lístečku, i blbnutí s kolegou bych nevyloučila… Pokud se děje něco víc, tak to mělo být v úvodním příspěvku…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová