Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doporučte prosím kartářku z Prahy (ideálně Praha 4 okolí Braník, Podolí, Novodvorská nebo Praha 8 okolí Libně).
Moc děkuji
sleduji celou Tvou diskuzi a je mi to moc líto, co právě prožíváš ![]()
Znám jednu kartářku a napíšu Ti na ní telefon. Jmenuje se Jana a je cikánka, ALE to co mi řekla, hodně sedělo, nakonec k ní šla i má kamarádka (řeší též, jestli její manžel má milenku). Myslím, že tato kartářka je dobrá. Akorát se snaží o to, aby za výklad dostala co nejvíc peněz, na to si dej pozor, pokud si s ní tedy dáš schůzku!! Napiš mi na sz a já Ti napíši podrobnosti. Lucka
Tak já doporučím taky, ale je z Prahy 10, sídlí na Kooh-i-noru, vedle restaurace na rohu… Je to zároveň i obchůdek, je to moc sympatická paní a vždy měla v něčem pravdu ![]()
Judita Peschlová, asi netřeba představovat. Nevím, zda se nebude na mě zlobit, že dávám její kontakt tak do pléna, ale už léta ví, co dělá. Btw. je to Slovenka. Tel. 604927790 - pokud je v zahraničí, tel. nebere a pokud má zrovna klienta, tak taky ne. Ideální je volat ráno mezi osmou a devátou, nebo vždycky tak koncem celé hodiny..
Doporučím paní Toyu - je známá, mě a mým kamarádkám vytřela zrak - kamarádce (teď v září) řekla, že přítel se kterým krátce chodí, žije v trvalém vztahu a kvůli majetku nechce odejít - ona na něho uhodila a vše to byla pravda. U mě měla pravdu jak v rodinných vztazích, tak v časových úsecích v budoucím roce a zdravotním problémech. Kontakt na ní: Toya - 775970113. Pohybuje se po Praze, případně i někam přijede - bere si 600Kč za výklad (cca 1hod.) ![]()
Ahoj,
hledám někoho,kdo by mi pomohl dát kontakt na kartářku cikánku. Řeším vztah s přítelem,který se vrátil za svou bývalkou a jediný důvod byl,že si ho pojistila a je těhotná. Jestli víš o nějaké dobré kartářce,pošli mi prosím na ní kontakt na ***@seznam.cz nebo někam sem,děkuju moc!
Paggya
Ano, co Toya řekla, z toho mě i dnes mrazí. Asi před 10 lety jsem k ní přišla, jestli si můžeme vzít hypotéku na rekonstrukci domu, řekla mi, že mě v tom domě nevidí (a mnoho dalšího…). Dnes jsme rozvedeni, v domě zůstal exmanžel a já jsem v bytě.
Sama již několik let vykládám tarotové karty, momentálně na Praze 8, na Palmovce. Vykládám z několika druhů. Lenormand: 250 Kč/sezení, taroty: 900 Kč/sezení. Můžete mě kontaktovat na emailu: Riznach@email.cz. Beru to ale spíše jako poslání, mám další aktivity kolem, proto vám doporučím ještě jiné kartářky, o mně nikde moc informací sehnat nejde. Vždy si můžete a měla byste si vybrat někoho, kdo vám sedí. Za profesionálku a jednu z nejlepších (neviděla jsem, že by sekla ve výkladu) považuji Lindu Dragonari. Z trochu jiného energetického soudku je Markéta Veselá, jejíž některé názory osobně také uznávám. Nicméně paní Dragonari mohu říci, že nespekuluje a ví skutečně, co se v kartách nachází.
Sebe samotnou mi nepřísluší vychvalovat ani hodnotit. Kdybyste nemohla na doporučené sehnat kontakt, ozvěte se na můj email, ale oba dva kontakty jsou volně dostupné.
Jitka Corliova, nyni sidli na adrese Esoterie, Prubezna 6,Praha 10-Strasnice. Je to cca 5 min od metra A-Strasnicka.
Info na www.esoterie.cz
Ahoj, potvrzuji zkušenost s paní Tojou. Byla jsem u ní asi před 14-ti lety. Nemám co dodat… ani nevím, jestli bych tam ještě někdy šla. Vykládala mariášky, četla z ruky. To co předpověděla se plní dodnes. A události, které předpověděla, mě většinou v danou chvíli naprosto překvapí, vůbec něco takového nečekám a prd ho, je to tu. Prostě se tomu nedalo vyhnout.. Paní Toja opravdu „vidí“. Ale rozmyslete si, zda ty věci opravdu chcete slyšet… ![]()
Já byla před 6 lety u kartářky. Přemluvila mě kamarádka, ať to zkusím. Aniž bych řekla otázku, jen jsem si ji myslela, tak mi na ni odpověděla.
Specifikovala naše problémy i to, jak jejich řešení dopadne. Bylo to tak. Řekla blízkou minulost, přítomnost a časově neurčenou budoucnost. Vše sedělo. Já byla tenkrát vdaná. Říkala, že se budu vdávat ještě jednou. Přišlo mi to jako nesmysl. A za rok muž odcházel a já se nyní vdávám.
Vím, že se jedná o Prahu, ale ze zkušeností, vím že do Brna za jednou jezdí nejenom z prahy, ale i ze slovenska i dál tak velmi dobrá je paní Helena Divácká z Brna ( o peníze si Vám neřekne, co dáte dáte). Opravdu ji to velmi vychází i proto je tam každý den spousty lidí… ![]()
@j.pampeliska píše:
Doporučte prosím kartářku z Prahy (ideálně Praha 4 okolí Braník, Podolí, Novodvorská nebo Praha 8 okolí Libně).
Moc děkuji
Tak tím svoje problémy rozhodně nevyřešíš… jen si v hlavě naděláš ještě větší zmatek…
Dobrý den, už na více diskuzích jsem si četla pozitivní příspěvky na paní Helenu Diváckou z Brna, proto mě překvapila moje návštěva u ní - bohužel negativně. Byla jsem s ní telefonicky domluvená, přišla jsem na smluvený čas a paní kartářka mě nechala čekat 45 minut. To bych ještě překousla (nespěchala jsem), ale co mě zarazilo maximálně, tak to, že schůzka probíhala vesměs jen: „Na co se chcete zeptat? A na co se chcete ještě zeptat?“ a pořád dokola. Samotné vykládání trvalo i s přesunem přes chodbu, vyřízením osobního telefonátu paní kartářky a usazením se necelých 15 minut. Byla jsem ochotná dát paní i 500kč (kdybych byla moc spokojená, tak i víc), ale za tohle jsem jí musela dát směšnou částku až jsem si připadala „trapně“, ale spíš zklamaně. I kdyby mi paní kartářku doporučoval znovu někdo další a zadarmo, tak bych nepřišla. U jiné kartářky jsem v minulosti už byla a schůzka probíhala naprosto jinak a vřeleji. Pořád přemýšlím, kde byla ta chyba, proč ostatní mají jen dobré zkušenosti,…??? ![]()