Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi o ženských
Néé ten můj mluví ze spaní tak buď vozí štěrk… a když ho budím tak se mě ptal kolik stojí houska
jooo a jednou mi vyprávěl o vánočce v teplákách
![]()
ted přemýšlím jestli jsem to sní a sní blbě nepochopila ![]()
Příspěvek upraven 16.12.11 v 18:12
U něho žádná skromnost,ten chce vše co uvidí,a pak jen chodí a sní.
zkladatelko sní jako ve spaní nebo sní jako kdyby chtěl? asi potřebuji manual pro debili jsem trošku natvrdlá
![]()
Tak můj v noci sní o zombíkách a válce a sní jako touží každou chvilku po něčem jiném. Hlavní jeho přání je ale stoprocentně aby byl pořád tak zdravý, aby mohl vykonávat současné povolání.
Jo vím, chtěl by motorizovaný větroň Bonus TST 14M a dlouhou dráhu za barákem
Oproti tomu - zlatý ženský ![]()
Gina108 píše:
Jo vím, chtěl by motorizovaný větroň Bonus TST 14M a dlouhou dráhu za barákemOproti tomu - zlatý ženský
werunkaw123 píše:
Asi o ženskýchNéé ten můj mluví ze spaní tak buď vozí štěrk… a když ho budím tak se mě ptal kolik stojí houska
![]()
![]()
![]()
ted přemýšlím jestli jsem to sní a sní blbě nepochopilaPříspěvek upraven 16.12.11 v 18:12
Tak můj by chtěl skok padákem což by ještě šlo a taky žít někde na pláži kde mu stačí jedny žabky,kraťasy a triko na celý rok ![]()
Jo a jinak mi vypráví ve spaní o vázaní a podávání kleští a tak
..staví mosty
Ahoj,tak ten muj asi o tom ze konecne prestanu tolik mluvit a zacnu vic varit
.Zakladatelko a o cem sni ten tvuj?
Podobně jako Gina, akorát ten můj jede ve vrtulníkách, má už velký Raptor na spalovací motor a malý elektro, ale chtělo by to ještě nejlépe jeden a spoustu doplňků a náhradních dílů. Jeden sen si nadělí (bohužel sám) pod stromek, je to velká bojová kapotáž na ten vrtulník.
Můj mi ještě za svobodna ze spaní vyprávěl: „Já tady znám všechny hospody“
Ale jinak co vím touží po pořádné čtyřkolce…
Sní a sní, je jedno, jak jsi to pochopila:)))
werunkaw123 píše:
Asi o ženskýchNéé ten můj mluví ze spaní tak buď vozí štěrk… a když ho budím tak se mě ptal kolik stojí houska
![]()
![]()
![]()
ted přemýšlím jestli jsem to sní a sní blbě nepochopilaPříspěvek upraven 16.12.11 v 18:12
Jak jen chceš - sní, jako to první, sní jako to druhé:))
werunkaw123 píše:
zkladatelko sní jako ve spaní nebo sní jako kdyby chtěl? asi potřebuji manual pro debili jsem trošku natvrdlá![]()
Ahoj, inspirovala mě reklama, která mi naskočila na seznamu:))
Takže - víte o čem sní? Pro pány vyskytující se zde - o čem sní vaše přítelkyně, manželka??