Partner bez chuti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
298
15.12.11 10:18

Partner bez chuti

Ahoj holky,mám takový dotaz co dělat. Jsem 3 měsíce po porodu, moje váha jakžtakž klesá díky kojení,už mi chybí 6kg do původní váhy. Změnila se mi postava a stále nevlezu do žádných svých předtěhotenských kalhot, ale s tím jsem smířená a zas to bude vpohodě. Jenže problém je v mém chlapovi.Po šestinedělí semnou párkrát spal, i když to bylo pro mně docela bolestivé, ale časem to ustupovalo(jak už to bývá po porodu).Jenže teď se zničehonic seknul a už měsíc na mně ani nešáhnul(předtím to bylo tak jednou týdně),max. mi dá pusu na dobré ráno a noc.Jsem z toho strašně špatná.Když jsem se ho ptala o co jde tak řekl, že prostě nemá chuť, občas že má třeba jak jede v autě nebo tak ale pak ho to zas přejde. že by mně podváděl to si nemyslím,je buď v práci nebo snáma a navrhl mi, že až příští rok odpromuju tak mně požádá o ruku. Tak kde je problém???Sebevědomí mám na bodě nula, začínám se před ním stydět i při převlíkání, že co když jsem pro něj tlustá tak nechci aby na to ještě koukal(obvzlášť když se mi objevily strie na zadku a mám povislé prsa kojením).Je o devět let starší, takže mu je 33.To chlapi v tomhle věku už prostě nemají zájem? Mám čekat že to za čas bude -jednou za rok,to ti snad stačí,ne?-.Prosím poraďte, co stím nebo se asi picnu.Cvičit moc při malé nejde, jsem z vesnice a nějaké ty aerobiky jsou ve městě a nemám hlídání a ktomu kojím tak mám strach abych nepřišla o mlíko…Promiňte za tak dlouhé psaní, musela jsem se z toho vypsat, jsem už zoufalá. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rozmary
15.12.11 10:22
pageta píše:
Ahoj holky,mám takový dotaz co dělat. Jsem 3 měsíce po porodu, moje váha jakžtakž klesá díky kojení,už mi chybí 6kg do původní váhy. Změnila se mi postava a stále nevlezu do žádných svých předtěhotenských kalhot, ale s tím jsem smířená a zas to bude vpohodě. Jenže problém je v mém chlapovi.Po šestinedělí semnou párkrát spal, i když to bylo pro mně docela bolestivé, ale časem to ustupovalo(jak už to bývá po porodu).Jenže teď se zničehonic seknul a už měsíc na mně ani nešáhnul(předtím to bylo tak jednou týdně),max. mi dá pusu na dobré ráno a noc.Jsem z toho strašně špatná.Když jsem se ho ptala o co jde tak řekl, že prostě nemá chuť, občas že má třeba jak jede v autě nebo tak ale pak ho to zas přejde. že by mně podváděl to si nemyslím,je buď v práci nebo snáma a navrhl mi, že až příští rok odpromuju tak mně požádá o ruku. Tak kde je problém???Sebevědomí mám na bodě nula, začínám se před ním stydět i při převlíkání, že co když jsem pro něj tlustá tak nechci aby na to ještě koukal(obvzlášť když se mi objevily strie na zadku a mám povislé prsa kojením).Je o devět let starší, takže mu je 33.To chlapi v tomhle věku už prostě nemají zájem? Mám čekat že to za čas bude -jednou za rok,to ti snad stačí,ne?-.Prosím poraďte, co stím nebo se asi picnu.Cvičit moc při malé nejde, jsem z vesnice a nějaké ty aerobiky jsou ve městě a nemám hlídání a ktomu kojím tak mám strach abych nepřišla o mlíko…Promiňte za tak dlouhé psaní, musela jsem se z toho vypsat, jsem už zoufalá. :,(

Byl u porodu?

• Citovat
  • Upravit
31594
15.12.11 10:26

No nevím, chlap bez chuti, to mi přijde hodně divné, ve 33 by ještě fakt sílu mít měl. A sám si to dělá?
Jinak kvůli 6kg bych se fakt nestyděla, jestli není právě ptoblém v tom. Jsou holky oplácaný, ale místo toho, aby se styděli, tak ty kila nosej hezky na odiv a chlapi na ně letěj. Zkusila bych taky nějaké jiné praktiky než jen soulož, třeba jsi dole ještě po porodu dost roztažená a on tam není tak na těsno a má pocit, že ho má moc malýho, tak je z toho špatnej.
Mimčo spí s vámi v ložnici nebo spí samo? Pokud spí s vámi, tak bych doporučila sex v jiné místnosti, takové to huškání pod peřinou a neustálý strach, aby se nevzbudilo teda vadil i mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.12.11 10:27

před porodem jsme spolu nespali a tak jsme to po šestinedělí dohnali a teď poslední měsíc nic.znám jeho kolegy z práce a až ti mi prozradili že mají fofry a přítel prostě potřebuje asi oddych…taky mě to trápí.stejně jako ty se převlíkám schovaná protože postava po dvou dětech za sebou žádná sláva..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.12.11 10:32

U porodu byl a byl nadšený, v tom bych problém neviděla. Malá spí s náma ale problém je v tom, že bydlíme u našich takže dělat to někde jinde zavání průserem z odhalení.Jak jsem psala už semnou několikrát spal a vypadal spokojeně, dělat si to určitě dělá, jako každej chlap ale je jasné že se mi tím chlubit nebude.Možná je problém v tom mém sebevědomí, neumím chlapy svádět, spíš čekám že se on nějak projeví.S tou váhou nevim nevim, vždycky se mu líbily hubené holky, z těch tlusčích se mu dělá šoufle…Nevím, jestli mám před nim tančit nahatá či co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.12.11 10:36

chtělo by to k chlapovi i vždy dostat návod k použití co?? :roll: musím se přiznat že u nás je to tak že když už k něčemu dojde tak je to v noci a po tmě. děti spí s námi ale v tom problém nikdy nebyl…jsou to prekérní situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.12.11 10:39

je to úplně na pendrek, a mně to už strašně chybí.Když jsem ho začala jednou večer vášnivě líbat aby mu došlo o co mi jde tak se odtáhl, začal se smát(on se směje prostě furt,i když se vážně hádáme) a cvrnkne mně do nosu, to dělá taky velice často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.12.11 10:42
pageta píše:
Malá spí s náma ale problém je v tom, že bydlíme u našich takže dělat to někde jinde zavání průserem z odhalení.

jojo, máte spolu dítě a vaši by mohli odhalit, že spolu máte sex 8o to by byl průůůůšvih :mrgreen: Promiň, jsem si nemohla pomoct, tak když vás načapou třeba v koupelně, tak půjdete klečet na hrách? Třeba ho trochu rozrajcuje i ta možnst odhalení :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.12.11 10:54

muze byt nervozni z pritomnosti ditete, muze mit nervy pred Vanoci, v praci ke konci roku fofry (vidim to doma), jestli krmis v noci a on se budi, muze byt pekne utahanej, dej mu cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
15.12.11 11:08

A zakladatelko, už jste se o tom spolu nějak bavili, že v poslední době jaksi není sex? Můj manžel mě taky někdy vytáčí - už když jsme se seznámili, tak byl váhavější než můj bývalý, a když jsem se ho několikrát pokusila „svést“ nebo spíš nějak vyzvat, tak mě dokonce odmítl, což jsem si do té doby nedokázala představit a byl to fakt šok :,( Po porodu spolu spíme tak dvakrát týdně, v poslední době dokonce spíš jednou, protože jsme stavěli a byli úplně vyčerpaní, to fakt dělá hodně. No ale píšu to proto, že jediné, co na něho zabírá, je normálně si o sex říct - žádné náznaky, líbání, tulení a podobně. Prostě mu večer řeknu, že na to musíme dnes vlítnout, protože už mám strašnou chuť, on se potěšeně zasměje a pak je sex, až si jdeme lehnout. Sice mně to dost vadí, protože je značně nevzrušující si to dopředu domluvit, ale on to takhle asi chce, pak to dělá s chutí.
A kil mně zbylo dvanáct a tohle mu určitě nevadí, i když měl také rád štíhlice.
A ještě mě napadá - jakmile jedeme na dovolenou či prodloužený víkend bez dítěte, je jak vyměněnej a vrhá se na mě minimálně dvakrát denně, což je fakt zajímavý a vždycky nás to stmelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.12.11 11:12

tak v práci fofry nemá, to vím,společně vedeme hospůdku.Stresy může mít kvůli penězům, před Vánoci se toho hodně platí,ale to už má hooodně dlouho.Já mu chci dát čas ale mám strach že pokud to udělám tak za pár měsíců zjistím že má bokovku nebo tak něco a řekne mi na to, víš nesnažila ses takjsem to vyřešil takhle.Prostě chci zkusit všechny možnosti co mám a které jsem od vás chtěla poradit a až pak to vzdám,sednu si a budu čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.12.11 11:26

U porodu byl a byl nadšený, v tom bych problém neviděla.

Kámoška je půl roku po porodu,po šestinedělí s ní manžel spal možná čtyřikrát a pak najednou nic,má nějakej blok z porodu,že vždycky když jí chce pohladit mezi nohama vzpomene si na to jak trpěla,na to jak jí stříhali a na tu spoustu krve,no a je po sexu.Proto jsem se ptala jestli byl,některý chlapi to tak maj. :(

• Citovat
  • Upravit
32873
15.12.11 11:35

Můj u porodu taky byl a byl nadšený, všude vykládal jaká to byla rychlovka a pohoda a jak byl malej krásnej, sám si ho popsal a furt fotil…a sex po porodu rok nezvěstný. Párkrát jsme to zkoušeli, ale dopadlo to nevalně, prvního půl roku mi to tak nevadilo, měla jsem dost z péče o prcka, který přes den skoro nespal, ale pak už mi to přišlo divný.Přitom 14dní po porodu jsme se tulili na gauči a sám se mě ptal, kdy už budem moct.Ale pak též jen pusa, objetí, ale náznak že by chtěl sex nula nula nic. Štvalo mě to strašně, i proto, že jsem po porodu vážila méně než před těhotenstvím a cítila sjem se dost sexy. Teprve 10měsíců po porodu se mi svěřil, že od porodu se nemůže na žádnou ženu ani podívat, protože se mu vybaví co viděl a je konec. Pomohl na to jen čas a vybavovalos e mu to i při prvních pozdějších pokusech, musela jsem začínat já a dělat tak, aby na to neměl čas ani pomyslet. Když se to poprvé povedlo na 100%, zlomilo se to a od té doby to funguje. K druhému porodu půjde taky, ale budu mít i dulu, aby mohl bez obav odejít, kdyby se mu cokoliv dělo.
On sám nevěděl co se to stalo, a styděl se mi to říct. Pak jsem mluvila s více muži co u porodu byli a teda psychicky to byl mazec, v životě by to někomu jinému neřekli, jak je to sebralo. Mluvila jsem i s psycholožkou, která se na tohle zaměřuje a vůbec se mi nedivila. Naštěstí k ní nakonec nemusel, rok po porodu už ty vzpomínky trochu vybledly.
Postraumatická porucha po porodu je u mužů docela běžná, ale nemluví se o tom. Stejně jako o komlexu Madony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.12.11 11:43

Tak to mně fakt nenapadlo,že by to mohlo být tím porodem, jak jsi to z něho vypáčila,že je to tím.A co je ten komplex madony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
15.12.11 11:54
pageta píše:
Tak to mně fakt nenapadlo,že by to mohlo být tím porodem, jak jsi to z něho vypáčila,že je to tím.A co je ten komplex madony?

Jak? Nasrala jsem se. Po 7měsících jsme to zkoušeli, ale nedopadlo to, prostě změkl. Pak byla 3měsíce pauza, zase pokus, zase stejné. Pak už jsem naštvaně prohodila, jestli se jako snažíme o nějaký rekord nebo co. A on že ne, a asi už mu došlo, že jsem fakt nešťastná z toho, protože jsem už uvažovala, jestli takhle budu moct dál žít, když o mě nemá zájem, připadala jsem si škaredá, nemilovaná…Pak jsme se nějak jeden večer jen tulili a ještě jednou sjem se ho zeptala, proč spolu nespíme. A to sebral odvahu a řekl, že je to porodem, že jak procházel omylem kolem postele, tak asi viděl jak rodím placentu, to už byl malej na světě. No a řekl, že prostě když má k nečemu dojít,tak si vzpomene na to, jak tam byla krev a něco ze mně viselo a prostě fuj fuj. Půl roku po porodu se nemohl podívat na jakoukoliv ženu, nejen na mně, aniž by se mu to nevybavilo a bylo po chuti. Já s eho pak ptala, že přece 14dní po porodu byl natěšenej kdy to půjde, a on, že to byl ještě zmatenej, že se to projevilo až později. Ale po tom třičtvrtě roce už to začalo blednout a kolem toho roka už doufal, že to půjde. Ale do té doby, jak se mi později přiznal, si myslel, že už to nepůjde nikdy. Ptala jsem se ho, proč mi to neřekl, protože já o tom traumatu vím, že může být, tak to řekl, že sám nevěděl co se stalo a myslel si, že je s tím problémem jediný na světě.
Komplex Madony je změna postoje k ženě po porodu dítěte, když prostě muž (a taky to nemusí být hned) přestane manželku vnímat jako milenku, ale jen jako matku svého dítěte. Případně si do ní ještě zobrazí svou matku, a s tou se přece nespí. Prostě ho přestane sexuálně přitahovat. Buď se to taky zlepší časem, když dítě odroste, žena přestane kojit, nebo je potřeba psycholog specializující se na tyhle věci. U nás je výborná Michaela Mrowetz, s tou jsem o tom mluvila.
Jo a taky z toho nejsme úplně venku. Myslím že mám pěkná prsa, pořád, a mám ráda, když se jim muž věnuje. Ale on se od porodu tváří, že je nemám.No, teď už ej to taky lepší, ale donedávna prostě nezájem. a je to tím, že jsem 13měsíců kojila. Taky jsem se zeptala co je, jestli už se mu moje prsa nelíbí (asi 14měsíců po porodu, kdy sex už byl v poho) a on řekl, že se bojí, aby z nich něco neteklo.a to jsem prosím už měsíc nekojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí