Můj muž je šmejd

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.12.11 14:11

Můj muž je šmejd

Ahoj,jsem tu poprvé.Nějak nevím kudy kam, zjístila jsem v září, že si můj manžel píše SMS s holkama ,které najde na netu (jestli se s nimi i schází netuším, vždy tvrdí že jde do posilovny).Udělala jsem dost slušnou scénu a řekla ,že si má zabalit a vypadnout.On brečel, že si snimi jen psal a miluje jen mě a naše děti a nikoho jiného nechce a já mu dala šanci.Je to asi týden co přišla další SMS ,cituji JEŠTĚ SEMNOU CHCEŠ SPÁT ZA PENÍZE?MOHLI BYCHOM SE SEJÍT PŘÍŠTÍ TÝDEN?
On tvrdí, že je to ta co jí psal dříve, že od té doby co dostal poslední šanci nikomu nepsal a psát nebude. Nechal doma i svůj mobil.Co sním? Dost blbě to snáším, nemůžu spát,jíst,je mi blbě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
14.12.11 14:14

Bylo by mě z něj na blití,a po tom co bych si tohle přečetla bych asi utekla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
14.12.11 14:16

hmm brečel že si snimi jen psal a teď mu psala tohle?Ti chlapi…já nesnáším lhaní a toto by mi nesedělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 14:20

Je to debil no. Buď mu dáš ještě šanci a on se sebere, ovšem Ty se tím budeš žrát snad do smrti, protože je to zrada, kterou bych třeba já těžko polykala, nebo ho vypakuj nemilosrdně. V prvním případě už to třeba ani nemusí zopakovat, ale semínko nedůvěry už zasel a může si děkovat, jak si dokurvil rodinu, pokud o ni tak stojí. Silná budeš muset být Ty, abys mu při každé neshodě nebo hádce nevmetla do tváře, že zahýbal. Tím by se to asi jen zhoršovalo :think: Tak přeji hodně síly a vyrovnanosti, abys mohla být nad věcí a dokázala za tím udělat tlustou čáru, případně se rozejít s otcem svých dětí. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2872

A co si myslíš ty? věříš tomu že toho nechal a nechá??? a jsi schopná mu to odpustit??? Já bych to asi nevydržela a odešla od něj protože mně by to strašilo jak by někam odešel byla bych asi jak na jehlách a to bych teda nezvládla. přeju ti hooodně pevný nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807

asi bych mu sbalila tašky a vyměnila zámek… zvlášť po té poslední smsce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
14.12.11 14:21

odešla bych od něj, ten se nezmění, nebo s ním zůstala, ale chovala bych se jako on, teda nechala bych ho při tom, že se chovám stejně… piš si s kámoškou, jdi na kafe večer za kámoškou, ale at si myslí, že někoho máš… bud to pomůže, nebo budeš mít brzy klid od takovýho chlapa. Já měla s prvním manžílkem něco podobnýho, dnes jsem i se dvěma dětma šťastná se super chlapem a ty děti miluje víc než jejich bio otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973

Já pár týdnu chodila s klukem, který pro mě byl úplný ideál, šíleně milý, pozorný, úplně mě okouzlil, jen si přede mnou pořád schovával mobil…

Pak v jedné chvíli, když byl na záchodě, jsem si všimla, že se mu tam maže asi 600 zpráv… Stopla jsem to a mrkla do mobilu. Nestačila jsem se divit, psal si s babama na internetu, že si je zaplatí, že jim chce lízat, ponožky, boty 8o

V tu chvíli mi bylo jedno, jestli se s nima už sejde nebo ne, brala jsem nohy na ramena.

Moje štěstí bylo, že jsem s ním neměla žádné závazky, ale zakladatelce situaci nezávidím. U mě už by manžel neměl žádnou důvěru a asi bych to taky skončila, ale nezažila jsem si to, tak kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802

Ja bych to taky teda nezkousla. Muze to znamenat, ze to mel pred tim rozjednane a neuskutecnil to, ale taky to muze znamenat, ze si chce dat holcina repete. A jeste za penize? To je snad jeste horsi, nez „obycejna“ nevera.
Za sebe bych to nedala. :(
Drzim palce, at se to vyresi tak, aby ses netrapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 14:23

Ono to vážně může ještě být ozvěna minulých skutků. :nevim: Já jsem zažila po nevěře ještě několik měsíců „dozvuky“, chlap nebyl schopen té paní říct, že je konec, tak jí to napsal tak, že ji jakože miluje a končí to z lásky k ní, já tu sms objevila, no řvala jsem hodně. Chlapi jsou srabi, často nejsou schopní něco jednoznačně utnout, aby nebyly za ty špatné, za podpantofláky :roll: . U nás ten konec přišel až po několika měsících. Jestli si se rozhodla mu dát šanci, tak je to ještě teď hodně moc čerstvé, vím jak to bylo stranšý ten cca první měsíc až dva, i teď skoro 5měsíců po odhalení mám někdy strašně lítostivé a vzteklé stavy, kdy si vybavuju, co všechno bylo, ale u nás už je klid, už je to vážně za námi, díkybohu, a já se s tou minulostí musím nějak srovnat, naštěstí čas postupně hojí rány, ty pocity zoufalství a ponížení se otupí a překryjí je nové pocity, tam už jen záleží na partnerovi a tobě, jaké budou.
 G.

• Citovat
  • Upravit
10048
14.12.11 14:24

Na druhé straně holky já teda nevím ale myslíte si že takva madam na zavolani do smsky napise spat za penize?? ja myslim ze to se resi az na miste…spis by napsala zopakovat si to nebo tak neco ne?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 14:27

Ahoj, možná to bude znít divně, ale třeba tvůj muž hledá v posteli něco jiného a neumí si o tom s tebou promluvit a proto si platí kurvy. Já bych ho nezavrhovala. Zkus se na to podívat z jiné stránky. Třeba to po čem o n touží, bys mu v posteli neudělala a přišlo by ti to nechutný. Jinak to může být i skvělý člověk. Nevím. Je to třeba divné, ale promluv si sním v prvé řadě o sexuálních choutkách a vše vyřešíte úplně elegantně.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
14.12.11 14:30

Nečetla jsem vše,ale když zapoměl doma telefon, tak určitě, už žádnou SMSku nečekal. Přeci chlap co má špatný svědomí telefon hlídá jak kdyby byl ze zlata.
Jinak i když by všechno zkončil a začal se chovat hroně krásně,tak už bych mu asi věřit nemohla a nejspíš i ukončila vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
14.12.11 14:30

Nevěřím mu ani ptáka mezi nohama! Fuj, hnus!!! A kdybych mu měla odpustit, tak jedině za předpokladu, že mu nepolezu do telefonu, to je totiž první známka chyby ve vztahu, kdy dochází k likvidaci vzájemné důvěry. Ovšem netuším, za jakých okolností zakladatelka k těm zprávám přišla, tak jí nechci křivdit. To co udělal nebo dělá její mužík je asi tisíckrát horší!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.11 14:40

Milé dámy, které radíte zakladatelce sbalit manželovi kufry a být hrdé, ono se dobře radí, když v té situaci nejste nebo sjte nebyli. Od pátku mám stejný problém s přítelem - net, baby za peníze a přiznal se, že s bývalkou občas spal, ale že jde jen o sex, chce žít se m nou, být se mnopu, mít se mnou rodinu. Tohle mu věřím, jinak mu nevěřím ani ťuk. DO pátku jsem si myslela, že ybch odešla a tak. Naopak, nekřičela jsem, vše jsme probrali v klidu.

Rada zakladatelce: 95% chlapu podvádí, jen to 95% žen neví, ty to víš, ale kde máš jistotu, že ten další bude milovat tvoje děti a tebe tak, že to nikdy neudělá, že si s ním budeš rozumět alespoň tak dobře jako se stávajícím partnerem atd. Napiš si klady, které u svého chlapa máš a napiš si zápory, dokud klady převažují and zápory, tak má ten vztah šanci. nebude to jednoduché, vím, ajk šílím teď já, jaké se mi honí hlavou myšlenky a s čím se budím, ale čas je lék a pokud chce s tebou být a ty s ním, tak s ním zůstaň!

Byl nebo nebyl to sex, chtěl si zvedat sebdevědomi, cokoliv, dokud chce byt s tebou a vraci se k tobe a mas s nim prima zivot, tak ho nezahazuj, muze byt pak hur, ale i lip, to je na tobe!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky