Můj muž je šmejd

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
13.1.15 10:38
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
13.1.15 10:38

Anonymní (s dcerkou) zkuste se obrátit na azylový dům v okolí, Bílý kruh bezpečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
13.1.15 10:39
@Anonymní píše:
Milé dámy, které radíte zakladatelce sbalit manželovi kufry a být hrdé, ono se dobře radí, když v té situaci nejste nebo sjte nebyli. Od pátku mám stejný problém s přítelem - net, baby za peníze a přiznal se, že s bývalkou občas spal, ale že jde jen o sex, chce žít se m nou, být se mnopu, mít se mnou rodinu. Tohle mu věřím, jinak mu nevěřím ani ťuk. DO pátku jsem si myslela, že ybch odešla a tak. Naopak, nekřičela jsem, vše jsme probrali v klidu.

Rada zakladatelce: 95% chlapu podvádí, jen to 95% žen neví, ty to víš, ale kde máš jistotu, že ten další bude milovat tvoje děti a tebe tak, že to nikdy neudělá, že si s ním budeš rozumět alespoň tak dobře jako se stávajícím partnerem atd. Napiš si klady, které u svého chlapa máš a napiš si zápory, dokud klady převažují and zápory, tak má ten vztah šanci. nebude to jednoduché, vím, ajk šílím teď já, jaké se mi honí hlavou myšlenky a s čím se budím, ale čas je lék a pokud chce s tebou být a ty s ním, tak s ním zůstaň!

Byl nebo nebyl to sex, chtěl si zvedat sebdevědomi, cokoliv, dokud chce byt s tebou a vraci se k tobe a mas s nim prima zivot, tak ho nezahazuj, muze byt pak hur, ale i lip, to je na tobe!

ještě ani nemáte děti a už spí s ex a několika dalšími ženami? To znamená, že mu v posteli nevyhovuješ a to se rychle prober, ten tě nemiluje. Co budeš dělat až budeš těhotná nebo šestinedělí a on bude mít ženský jen na sex??? Teď ti říká to, co chceš slyšet, ale ty si ještě zažiješ peklo, jestli s ním zůstaneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
13.1.15 10:40
@Anonymní píše:
Nemam

Odkud seš??? Nějáký azylák v okolí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
13.1.15 10:41
@Maria37 píše:
ještě ani nemáte děti a už spí s ex a několika dalšími ženami? To znamená, že mu v posteli nevyhovuješ a to se rychle prober, ten tě nemiluje. Co budeš dělat až budeš těhotná nebo šestinedělí a on bude mít ženský jen na sex??? Teď ti říká to, co chceš slyšet, ale ty si ještě zažiješ peklo, jestli s ním zůstaneš

Odpovídáš na 4 roky starý příspěvek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
13.1.15 10:41

Hele, to je typický, že násilník zmanipuluje oběť tak, že si myslí, že za to může. Pokud nejsi troll, tak Ti radím: okamžitě pryč. I kdyby do azylu. Nejde jen o Tebe, dceři zaděláváš na pořádné trauma na celý život.

Tady Ti poradí http://www.donalinka.cz/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
13.1.15 10:45

Jinak holky, ono se to radí pryč od něho, uteč, ale když nemá kam? Nic není zadarmo, musí mít nasyslený nějaký peníze. Pokud nemá, jsou takové rady k ničemu. Já bych příště, kdyby mě zbil zavolala policii. A tak pořád dokola bych jí volala, až by ho zavřeli. Co já budu utíkat z domu, když ani nemám kam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
13.1.15 10:49

@krtek7489 Hele, dneska se hlady neumírá, a i když to bude krušný, tak je to podle mě snazší než ještě párkrát nechat dceru, aby se podívala, jak mě chlap mydlí. Notabene ono se to nezdá, ale zavolat poliše na chlapa, co je s Tebou v bytě, chce docela koule - o dost větší, než se sbalit a jít do azylu.

Ale cesta by to samosebou byla. Jen se pak ta oznámení nesmějí vzít zpátky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
@krtek7489 píše:
Jinak holky, ono se to radí pryč od něho, uteč, ale když nemá kam? Nic není zadarmo, musí mít nasyslený nějaký peníze. Pokud nemá, jsou takové rady k ničemu. Já bych příště, kdyby mě zbil zavolala policii. A tak pořád dokola bych jí volala, až by ho zavřeli. Co já budu utíkat z domu, když ani nemám kam :?

Policie neudělá nic!!! Fakt!! ;) Leda pak jet do nemocnice a se zprávou z nemocnice ho jít udat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, myslite že se pokud mne muž bije a řika že za to mužu tak bych mu mela odpustit??

Nikdy! Nezlepší se to a nikdy tě nikdo nemůže bít a týrat tím, že si za to můžeš sama. Máte s dcerou právo na plnohodnotný život!
Opravdu nemáte kam jít přechodně k rodině, příbuzným??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.15 10:53
@Anonymní píše:
Nejhorši je ze e takovy manipulator ze mam jetse pocit viny

To je klasika. Jdi od nej co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.15 10:55
@krtek7489 píše:
Jinak holky, ono se to radí pryč od něho, uteč, ale když nemá kam? Nic není zadarmo, musí mít nasyslený nějaký peníze. Pokud nemá, jsou takové rady k ničemu. Já bych příště, kdyby mě zbil zavolala policii. A tak pořád dokola bych jí volala, až by ho zavřeli. Co já budu utíkat z domu, když ani nemám kam :?

policie nic nezmuze. Naopak ho to nas.ere jeste vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
13.1.15 10:59
@krtek7489 píše:
Odpovídáš na 4 roky starý příspěvek ;)

aha takže anonymka ted řeší jsem vdaná, máme děti a on si píše s jinými :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
13.1.15 11:07

@Slečna Ferka @orionk @MilijonDolarBejby A co to je, nebo za co to je, jak někoho může policie vykázat z domu na 10 dní? Já myslela, že to je právě v těchto případech. Jinak asi mám na to jiný názor, ale já bych se tedy z domu nikdy nehla, nikdy bych neodešla. Já bych se tedy také nenechala mlátit. :? S takovým chlapem bych byla hned hotová :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 11:08

Je to teda nechutný, ale mám podobnou zkušenost. Můj partner si psal po sociálních sítích i smskách, mobil vždy schovaný. Psal si, chodil na kafíčka. Zval holky na společný víkend v Londýně. Jedné bývalé dokonce psal, ať se k němu nastěhuje (já už bydlela s ním) nevím, jak by to řešil, kdyby kývla. S žádnou ale nespal. Psal si s nimi dost zajímavé věci.
Já nedělala scény, prostě jsem se sebrala a řekla, že mi za to takovýhle hňup nestojí. Po měsíci, kdy mě uháněl, zrušil všechny facebooky a smazal čísla jsem se k němu vrátila. Už je to 3 roky pryč, máme dítě a vše je ok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky