Úplné a totální vyčerpání

Anonymní
14.12.11 14:09

úplné a totální vyčerpání

Ahoj holky, mám 5 a 2 leté kluky, jsem na rodičovské dovolené,ale protože už jsme to finančně dál nemohli utáhnout,šla jsem částečně do práce,pracuju jako účetní,můžu pracovat i z domova,ale prakticky to není moc možné,protože nemáme pracovnu,počítač je v obýváku a není tady žádné místo,už se mi několikrát stalo,že se mi doma ztratily papíry nebo mi je mladší syn počmáral,takže práci si vyloženě domů tahat nemůžu,dělám si z domova jen kontroly,zase ale nemohu tisknout,takže je to na pytel, všichni mi slíbili hlídání a nakonec mi máma hlídá jeden den a tchýně někdy půl dne,ale dost nepravidelně, obvykle tedy musím do práce s mladším synem,což je dost horor,nebo alespoň jednou týdně přemluvit manžela,aby odpoledne hlídal děti,práce je tak na 2-2,5 dne v týdnu,pracovního,takže cca 20 hodin. Starší chodí do školky do oběda. Manžel doma víceméně s ničím nepomáhá, takže mý dny jsou :ráno vstanu,rychle se oblíknu,mažu s klukem do školky,manžel je doma a češe se v koupelně snídá,malýmu pustí televizi,pak vařím,uklízím,nakupuju,jdu s malým ven,nebo do centra, nebo jdeme do práce spolu, jednou v týdnu je tu máma a vezme si malýho a mažu do práce, v poledne jdu pro staršího syna do školky,nebo z práce musím odejít,přivézt syna mojí mámě a zase běžím do práce, odpoledne jim program dělám já,jednou týdně moje máma, s oběma jezdím na logopedii,potřebuje to ten starší,ale malého nemám kam dát,chodí se mnou i k holiči, tahají se mnou velký nákupy, chodí se mnou po návštěvách i úřadech, manžel přijde domů jak kdy,po cvičení obvykle,kolem 4+5 hodiny, v posledních 2 měsících se rozhodl,ž je s námi doma velká nuda,takže 2-3× týdně chodí kolem sedmé večer opět ven,tvrdí,že do kina a s kamarádama,fakt netuší,teď i dva víkendy vůbec nebyl doma, musela jsem sama s dětma na Mikulášskou a je to vždy horor,větší se chce bavit,malej nespal celý den a chtěl jít spát…Jsem totálně vyčerpaná, cítím se hrozně špatně,jsem unavená,veškeré úklidy,nákupy,vše s dětma zbejvá jen na mně,moji mámu už víc otravocat nechci,protože už tu jeden den hlídá,tchýně je velmi nespolehlivá,jenže nechci,aby byl mezi námi konflikt,takže to nechávám být, manželovi,když ho o něco poprosím, zajiskří v očích,ječí na mě, ječí na děti,je neustále nespokojený,to byl vždy, i když jsme neměli děti, když ho třeba poprosím,jestli by vyluxoval,řve, že jsem neskutečná,jestli nejsem drzá…Manžel v práci nechodí na obědy,takže musím denně vařit,prckovi by stačila polívka a starší má oběd ve školce, manžel krom vynesení koše doma nic neudělá,maximálně dětem pustí počítač nebo pohádku,sám s nima ven nechodí, a já už nemůžu…Když doma začnu,že nestíhám,nemůžu,že už toho mám dost,manžel se otočí a odejde…Včera jsem mu řekla,že do kina dnes nepůjde,protože do pěti budu sama s dětma, pak přijde on,nají se, natáhne se a v sedm zmizí,takže budu mít opět celý den děti já,já je mám moc ráda,ale už vážně melu z posledního, když děti po půl deváté konečně usnou,čeká na mě obvykle linka špinavýho nádobí a koš nevyžehlenýho prádla nebo jiná leähůdka,tak 2× týdně si z domova kontroluju práci v práci, co byste dělali na mém místě?POdotýkám,že manželovi se nemůže nic říct,hned se vzteká,řve na mě nebo děti,takže po pravdě mu už o pomoc moc neříkám,protože řešení z toho stejně není a ještě na nás na všechny ječí…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20807
14.12.11 14:16

taky ty se honíš, chodíš do práce, protože to nemůžete finančně utáhnout a milostpán si chodí cvičit a 2-3× týdně do kina??? tak to bych mu teda dala! :cert: :cert: :cert:
nebylo by lepší, kdyby ty prachy co dá za kino a cvičení dal raději do společné kasy?
A pokud neví co s volný časem, což teda očividně neví, tak by mohl trochu pomoct v domácnosti a věnovat se dětem.
Já teda nevím, ale kolikrát, když čtu podobné story si říkám, jestli by té ženské nebylo lepší samotné než s takovým … nechci být sprostá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
14.12.11 14:21

Ahoj, chtělo by to, aby sis odpočinula, to je jasné. uRČITĚ BYCH TO ŘEŠILA VŠE PŮL NA PŮL. Zkus prostě některé věci vypustit a tolik se nehonit. U nás je to sice podobné, ale stím rozdílem, že můj muž staví patro, takže se angažuje jinak. Nevím, zkus vypustit žehlení, zkus třeba dva dny nemýt nádobí, zkusila bych se třeba i na pár dní někam vytratit i s dětma, jestli si toho všeho vůbec všimne. Nevím, spíš jestli mezi vámi není jiný problém, proto utíká jakoby pryč. Radit, že si máte spolu sednout a rozumně promluvit, zeptat se ho zda o vás stojí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.11 14:23

A TY MU TOHLE TRPÍŠ????? 8o Teda dala bych mu takovou sodu, že by se z toho posral. Dej tchýni na hlídání toho jejího spratka, nejlépe napořád. No já fakt zírám, co jsou jiný holky ochotny snést :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.11 14:23

Já zž opravdu nemůžu, paní na hlídání mi zakázal, on mi sice řekne,tak si běž taky,budu hlídat,ale kdž už jednou za měsíc chci jít se ségrou do kina,zrovna má třeba bowling…Já jsem už opravdu na odpis,chápu,že nás víceméně živí on,protože já mám rodičák a na ten zkrácenej přinesu 5 tis.,ale za těch spoustu let,co jsem doma,jsme už neměli ani talíře, musela jsem všechno koupit nové, chodím do práce 4 měsíce a fakt hrůza,chodím do práce a všechno nechal na mě tak,jak to bylo dřív, a ještě si k té posilovně přidal nejméně dva večery v týdnu,co vždy není doma, a z účtu tedy jen za lsitopad zmizelo!!!!!!!!!!!!!!7 tisíc, dneska jsem se koukala¨…,možná má milenku?Taky mě to už napadlo,pořád péše sms na jedno číslo,má ho uložený jako kamaráda,ale kamaráda tam má taky…,fakt netuším,milenka,nemilenka, já se snad sesypu…,prostě vůbec nic nestíhám, děti zlobí,všechno s nima musím zařídit já a když ho poprosím,ještě na mě řve

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.11 14:29

JInak nechci říct,že by se nějak rapidně změnil,řvát na mě začal už po narození prvního syna a já na sebe ječet nenechám,takže toho musel nechat,ale tendence má pořád,třeba ho o něco poprosím a bohužel v 80 procentech je strašně vzteklej,ječí,že nic dělat nebude,že ho to nezajímá a občas vidím,jak je vzteklej, prsty má v pěst a já jsem už tuhle úplně čekala,že mě praští,to by byla opravdu konečná,protože jak na mě šáhne,odcházíme…Dřív na mě šíleně chorobně žárlil,jsem se tomu pak už jen smála,protože to,že chodím v neděli dopoledne do Lidlu asi na hodinu i s cestou pro něj znamenalo,že někoho mám,teď po dlouhých osmi letech s tím přestal,ale zas je pořád v háji,po pravdě toho mám dost,přece se nenechám od nějakýho chlapa zničit,no ne?

• Citovat
  • Upravit
35764
14.12.11 14:31

Nebylo by ti bez nej lip? Nevidím ve Vasem vztahu absolutně zadny plus, ty se honis a milostpan si Chodi do kina a kdovikam. Jestli má milenku, mas další důvod od nej odejít, ale to jak se chová by mi stačilo, uz jen ta agresivita.

Příspěvek upraven 14.12.11 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 14:31

Jinak vám můžu ubezpečit,že doma mám bordel a dělám jen to nejnutnější,jinak bych se už asi zbláznila,ale nevím jak dál

• Citovat
  • Upravit
20557
14.12.11 14:34

Já bych pána kopla do zadečku, nebo napsala Ježíškovi ať si ho odnese. :mrgreen:
Mám podobně vytíženého chlapa jako máš ty, doma nehne prstem, ale aspoň vydělá prachy a já nemusím do práce. Takže pokud chlap doma nic neudělá a ještě chodí trajdat a já bych musela do práce a doma kmitat jako barevná, tak by jel jako namydlenej blesk… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
14.12.11 14:38

Ty se honíš s dětma lítáš s dvouletym prckem s prominutím u zadku makat a pán se s vámi nudí a chodí si 2krát v týdnu zacvičit no nemam slov já osobně bych ho asi hnala svinskym krokem víc na to asi říct nemůžu. :cert: :cert: :cert: a nebo bych se vykašlala na práci at si to pán táhne sám a ty bud v klidu ještě na MD ne. Jinak teda obdivuju jak to zvládáš :palec: :palec: ale tvému „muži“ bych dala s prominutím pár facek at se brobere. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
14.12.11 14:45

No ono je to tak, že si k tobě druzí dovolí to, co jim dovolíš sama. Asi jsi to nechala dojít příliš daleko, ale to asi víš taky. Každopádně to chápu, ne každá má na chlapa štěstí a ne každý je dostatečně asertivní, aby takové hrubé a vzteklé chování ustál. Teď jde o to, co s tím a jak dál.

Mně přijde hrozný třeba to, jak na tebe řve, když ho poprosíš o vyluxování, ai tě má za služku. Můj manžel se mnou třeba uklízí celý byt, když máme oba volno a to jsem na mateřské. O děti se stará a taky máme zhruba stejně volného času pro sebe. Kdyby jsi nepracovala a byla jen doma, tak ještě možná, i když ani to není důvod aby chlap měl tolik volna a ženská všechno oddřela.

Řešila bych to poradnou a pokud by cokoliv odmítal, třeba jen nějaký kompromis, tak bych začala uvažovat o rozvodu a pohrozila bych mu tím, třeba by se vzpamatoval. I když to samozřejmě není sranda a nevím, jaký máš jinak k němu vztah a co děti.
Blbá je ta finanční závislost na manželovi, oni na to někteří i dost spoléhají a dovolují si víc. Ale až půjde starší do školky a ty do práce, tak by ses třeb byla schopná uživit, i když to bude náročné být se 2 dětma sama.

• Citovat
  • Upravit
639
14.12.11 14:47

Divný. Jak dlouho se takhle chová? Nedovedu si představit normálního chlapa, kterej má ženskou rád a nechá jí ztrhat i když ho prosí o pomoc. Takže buď není tak úplně normální a nebo mu na tobě moc nesejde, nebo je pod tlakem-nemá jinou babu? nebo je u něj takový chování normální i jindy?. Tobě na sobě zřejmě taky moc nesešlo, kdyžs něco takovýho dovolila, ale je pozitivní, že začínáš hledat kudy z toho ven. A věřím, že cestu najdeš a budeš zas šťastná. Jinak řešení mě napadá několik, ale chceš teď něco takovýho slyšet? Nebo spíš potřebuješ ulevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.12.11 15:03

Ty musis byt silna zena 8o 8o , tohle si nechat libit a tak dlouho. Tohle by me teda fakt nebavilo. Ja osobne s takovym typem chlapa byt nemuzu, bych sla do kriminalu :mrgreen: .
Ja bych mu nevarila, nezehlila, pradlo se vypere samo to bych jeste dala :mrgreen:, to uz ti odpadne par veci. A kdyby rval , kdyz bych ho pozadala o napr. luxovani? Jen at si rve, hlavne, kdyz u toho vyluxuje, snazila bych se to jeho rvani ignorovat, nereagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.12.11 15:43

No já to vidím úplně stejně jako většina co tu vidím.
Možná bys měla přehodnotit pro a proti soužití v takovém vztahu. Pokud si na to zvykne už teď,tak se to časem nejspíš jen bude zhoršovat.
Upřimně, já vidím u rodičů něco podobného. A není nic příjemného vyrůstat po boku strhané matky, která by se pro své děti sice rozdala, ale v životě se jen honila a nic z něj neměla. Jen pocit křivdy, že děti si víc rozumí s taťkou, který sice pro ně nehnul celý život prstem, ale vždy byl v pohodě a byla s ním sranda. Protože všechny starosti byly na mamce. opravdu to dobře zvažte, ať se nedočkáte podobné situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
14.12.11 16:33

JOJO, možná je to ale spíš o tom, že každej i děti maj radši sebevědomý lidi, než ty co po sobě nechaj šlapat, každopádně to pro děti není dobrej vzor, toho jak má rodina fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí