Úplné a totální vyčerpání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
16.6.16 11:28
@neonka píše:
Bohuzel takovych zen, jako je zakladatelka, je strasne moc. Prala bych jim vsem, aby mely tu silu kopnout muzicky tohoto typu do p..ele… Vzhledem k tomu, ze autorka psala anonymne, tak se k ni ani echo o tom, ze se tu rozjizdi znovu diskuze, nedostane, nebo ano? Nema to prece kam dojit. A kdyz uz jsme u toho. co prosim znamena „prosim ponechat anonym, prosim o zachovani anonymu, chodi sem rodina atd“, jak casto v dikuzich ctu? Tak snad kdyz si nekdo zada prispevek anonymne, tak je to jeho volba, zaskrtne si pri psani zpravy kolonku, ze chce vlozit anonymne, a nikdo dalsi mu ten anonym v zadani zmenit nemuze, nebo snad muze? Sorry, ze se tak blbe ptam, ale vubec ty zadosti o zachovani anonymu nechapu… :lol:

to buď ráda, že nechápeš - a dávej si dobrý pozor co píšeš i jako anonym
Když si zaškrteš anonym a někdo bude chtít vědět, kdo to psal - stačí aby ten daný příspěvek nahlásil administrátorům a oni ten anonym zruší a ukáže se, kdo to psal. Ale pozor, TY SE O TOM VŮBEC NEDOZVÍŠ.
Já už tady zásadně nepíšu nic, co bych nechtěla napsat pod svou přezdívkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
16.6.16 11:49

Moc ti dekuji za vysvetleni, ziram jako blazen 8o Tim padem vyznam anonymu uplne postrada smysl. Proto by me toto v zivote nenapadlo. Spousta lidi tady pise o hodne citlivych tematech, minule jsem cetla o prostituci, holky se pak asi budou divit… No nic, to do teto diskuze nepatri. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
neonka
16.6.16 11:51

@budi Moc ti dekuji za vysvetleni, ziram jako blazen 8o Tim padem vyznam anonymu uplne postrada smysl. Proto by me toto v zivote nenapadlo. Spousta lidi tady pise o hodne citlivych tematech, minule jsem cetla o prostituci, holky se pak asi budou divit… No nic, to do teto diskuze nepatri. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2339
21.6.16 09:07
@Anonymní píše:
JInak nechci říct,že by se nějak rapidně změnil,řvát na mě začal už po narození prvního syna a já na sebe ječet nenechám,takže toho musel nechat,ale tendence má pořád,třeba ho o něco poprosím a bohužel v 80 procentech je strašně vzteklej,ječí,že nic dělat nebude,že ho to nezajímá a občas vidím,jak je vzteklej, prsty má v pěst a já jsem už tuhle úplně čekala,že mě praští,to by byla opravdu konečná,protože jak na mě šáhne,odcházíme…Dřív na mě šíleně chorobně žárlil,jsem se tomu pak už jen smála,protože to,že chodím v neděli dopoledne do Lidlu asi na hodinu i s cestou pro něj znamenalo,že někoho mám,teď po dlouhých osmi letech s tím přestal,ale zas je pořád v háji,po pravdě toho mám dost,přece se nenechám od nějakýho chlapa zničit,no ne?

Hele tak ho popros a odejdi bez deti. Proste mu oznam ze musis odejit pac resis neco duleziteho treba se segrou a pryc, vratit se az druhy den (oznamit az sms) idealne tesne nez pujde do prace anebude mit cas rvat on vychladne. Nebo odjed k vasim a deti mu nech na vikend, ze ti stavajici zivot nevyhovuje a musis si ujasnit co dal… a obcas i s detma, ale bez nej on taky. preci chodi bez tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí