Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neonka píše:
Bohuzel takovych zen, jako je zakladatelka, je strasne moc. Prala bych jim vsem, aby mely tu silu kopnout muzicky tohoto typu do p..ele… Vzhledem k tomu, ze autorka psala anonymne, tak se k ni ani echo o tom, ze se tu rozjizdi znovu diskuze, nedostane, nebo ano? Nema to prece kam dojit. A kdyz uz jsme u toho. co prosim znamena „prosim ponechat anonym, prosim o zachovani anonymu, chodi sem rodina atd“, jak casto v dikuzich ctu? Tak snad kdyz si nekdo zada prispevek anonymne, tak je to jeho volba, zaskrtne si pri psani zpravy kolonku, ze chce vlozit anonymne, a nikdo dalsi mu ten anonym v zadani zmenit nemuze, nebo snad muze? Sorry, ze se tak blbe ptam, ale vubec ty zadosti o zachovani anonymu nechapu…
to buď ráda, že nechápeš - a dávej si dobrý pozor co píšeš i jako anonym
Když si zaškrteš anonym a někdo bude chtít vědět, kdo to psal - stačí aby ten daný příspěvek nahlásil administrátorům a oni ten anonym zruší a ukáže se, kdo to psal. Ale pozor, TY SE O TOM VŮBEC NEDOZVÍŠ.
Já už tady zásadně nepíšu nic, co bych nechtěla napsat pod svou přezdívkou…
Moc ti dekuji za vysvetleni, ziram jako blazen
Tim padem vyznam anonymu uplne postrada smysl. Proto by me toto v zivote nenapadlo. Spousta lidi tady pise o hodne citlivych tematech, minule jsem cetla o prostituci, holky se pak asi budou divit… No nic, to do teto diskuze nepatri. ![]()
@budi Moc ti dekuji za vysvetleni, ziram jako blazen
Tim padem vyznam anonymu uplne postrada smysl. Proto by me toto v zivote nenapadlo. Spousta lidi tady pise o hodne citlivych tematech, minule jsem cetla o prostituci, holky se pak asi budou divit… No nic, to do teto diskuze nepatri. ![]()
@Anonymní píše:
JInak nechci říct,že by se nějak rapidně změnil,řvát na mě začal už po narození prvního syna a já na sebe ječet nenechám,takže toho musel nechat,ale tendence má pořád,třeba ho o něco poprosím a bohužel v 80 procentech je strašně vzteklej,ječí,že nic dělat nebude,že ho to nezajímá a občas vidím,jak je vzteklej, prsty má v pěst a já jsem už tuhle úplně čekala,že mě praští,to by byla opravdu konečná,protože jak na mě šáhne,odcházíme…Dřív na mě šíleně chorobně žárlil,jsem se tomu pak už jen smála,protože to,že chodím v neděli dopoledne do Lidlu asi na hodinu i s cestou pro něj znamenalo,že někoho mám,teď po dlouhých osmi letech s tím přestal,ale zas je pořád v háji,po pravdě toho mám dost,přece se nenechám od nějakýho chlapa zničit,no ne?
Hele tak ho popros a odejdi bez deti. Proste mu oznam ze musis odejit pac resis neco duleziteho treba se segrou a pryc, vratit se az druhy den (oznamit az sms) idealne tesne nez pujde do prace anebude mit cas rvat on vychladne. Nebo odjed k vasim a deti mu nech na vikend, ze ti stavajici zivot nevyhovuje a musis si ujasnit co dal… a obcas i s detma, ale bez nej on taky. preci chodi bez tebe.