Co si o tom myslet - manžel pokreslený od propisky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Metamorphosis
18.12.11 15:32

Prostě, až usne, tak mu dozadu na krk napiš propiskou svoji iniciálu a třikrát obtáhni.. To bych udělala já. :mrgreen:

Anonymní píše:
Díky za nazory. Je mi jasné že si v tom musím udělat pořádek sama. Ale pomohli jste mi aspon trochu. Tet se budu soustředit na malého a dcerku. Co se týče manžela, uvidíme co z toho vzejde. Dám si ale tet na něho větší pozor. Tak díky holky.
  • Upravit
4441
18.12.11 16:15

Souhlasím s Lizbeth. Tohle mě napadlo jako první. A věř mi, že by mě to hlodalo taky.

• načítám...
43039
18.12.11 17:05

JA JSEM MODRA OD PROPISKA KAZDOU CHVILI - mam je v kelimku hrotem dolu a stava se, ze nektera vytece, supini terba nuzky - a to pak koukam, kde vsude to mam. Staci si uspinit ruku a pak se podrbat

• načítám...
4880
18.12.11 17:27
chica.p. píše:
Jo,to má Angua pravdu zase ale.Kdyby mu to udělala nějaká milenka,tak by si to tam snad nenechal.To snad jen jedině,kdyby vám to něklapalo,nebo chtěl odejít ze vztahu a nevěděl,jak Ti to jinak oznámit :lol: Ale to je snad blbost.Jinak vám to klape normálně?

Třeba si to zapomněl smýt. :think:

• načítám...
4880
18.12.11 17:41

Už jsem to projela celý a padla tu otázka, proč by mu milenka čmrkala po těle?
Tak kolega to nebyl, šéf určitě ne..vlastně žádnej chlap z práce…takže mě napadá jedině ženská…a uklízečka to také určitě nebyla. Takže mi zbyla nějaká kolegyně, co po něm jede..

Zakladatelko a podle toho co píšeš, že si hlídá mobil, chodí pozdě atd…tak ..nechci to tu psát, ale něco to naznačuje. Já bych v klidu nebyla, jen kvůli tomu, že jsou vánoce..stejně tak jako tak nad tím pořád budeš přemýšlet.

Nevím, jak to chceš vyřešit..vím je to blbá doba.

Já bych na tvém místě prostě nevydržela a normálně bych se mu koukla do mobilu, i když se to nemá, ale ty indicie jsou jasný. Já bych z toho podezření ani nemohla spát. Chtěla bych to zjistit co nejdřív. Mám takovou povahu.

• načítám...
50725
18.12.11 17:44

Já bych na něho spíš „uhodila“ - rozuměj vylíčila bych mu svoje obavy a zeptala se ho, co si o tom mám teda myslet, co mi k tomu řekne a jak mi to vysvětlí. A chtěla bych, abysme to probrali, nedala bych mu pokoj…

• načítám...
7323
18.12.11 17:45

Tak jak se znám, mně by taková věc vrtala taky a hodně. :( Ale asi takhle - dělám v práci převážně se samýma chlapama a někdy panuje dost veselá nálada. Umím si živě představit, že sedím na židli, pracuju a nějaký vtipálek vezme propisu a něco mi načrtá na bok. Asi bych to neřešila a přišla s tím domů :nevim: Někdy mají blbý legrácky, že tomu věřím. Třeba to udělala nějaká kolegyňka, třeba s ním i laškuje, vadilo by mi to, hlodalo, zeptala bych se ho na to a hlídala, jak se chová. Ale jak říkám, může to být i dost nevinný.

• načítám...
436
18.12.11 19:49

No já mám dotaz nebyl den předtím v hospodě a napitej??? Kdysi, když jsme chodili do hospody a někdo se moc opil a usnul, tak ,,potkal mamuty" Skončil prostě celej pomalovanej… Taky mě napadlo, co by si milenka pomohla iniciálou? Kdyby jméno neřeknu, ale písmeno? Počkala bych jestli se objeví ještě něco a jinak bych se za ním nenápadně mrkla po 19., 20,h do práce.. A možná bych taky chtěla aspoň nějaký vysvětlení..

• načítám...
106
18.12.11 19:59

Kliiiid :mrgreen: Já už měla počmáraný prso, stehno, dokonce i ten bok… :lol: :lol: ona stačí propiska zapíchlá v kapse, zacvaklá za poutko u kalhot, pověšená na ramínku u tílka… :P

• načítám...
6555
18.12.11 20:10
Margo píše:
Kliiiid :mrgreen: Já už měla počmáraný prso, stehno, dokonce i ten bok… :lol: :lol: ona stačí propiska zapíchlá v kapse, zacvaklá za poutko u kalhot, pověšená na ramínku u tílka… :P

To ano, známe všichni čáry od propisky, co si uděláme nevědomky…Ovšem udělat si nevědomky písmeno J a ještě si ho nevědomky dvakrát obtáhnout? :think: Ehm…

Já se přikláním k tomu, že je za tím něco víc…Nechci sejčkovat ani dělat z komára velblouda, ale najít tohle u mého manžela, tak bych za tím viděla milenku - rozjeté rádoby vtipné střevo a podvádějícího manžela - co o tom za 5 minut neví a tím pádem si to zapomene umýt…

• načítám...
106
18.12.11 20:17

Tak ono stačí párkrát udělat stejný pohyb a hned to máš obtažený několikrát ;) Kdyby v tom byla nějaká milenka, tak je ji tak 15, bo tohle dospělý ženský snad nedělaj :lol: my po sobě naposledy čmárali na základce :) já bych z toho fakt nic nedělala…Já když byla těhotná, tak jsem taky viděla všude „bubáky“ ;) navíc chlap zas tak dobře lhát neumí…Každou lež si většinou musí promyslet…Pokud na něj někdo uhodí bez přípravy, tak většinou vybouchne a snaží se nahnat čas…Takhle si myslím, že opravdu nevěděl, že to tam má a jak se mu to tam vzalo… :)
BTW „J“ se načmárá snadno, vyšilovala bych nad nějakým složitějším písmenkem :D

Příspěvek upraven 18.12.11 v 20:18

• načítám...
4880
18.12.11 20:17
synyminis píše:
No já mám dotaz nebyl den předtím v hospodě a napitej??? Kdysi, když jsme chodili do hospody a někdo se moc opil a usnul, tak ,,potkal mamuty" Skončil prostě celej pomalovanej… Taky mě napadlo, co by si milenka pomohla iniciálou? Kdyby jméno neřeknu, ale písmeno? Počkala bych jestli se objeví ještě něco a jinak bych se za ním nenápadně mrkla po 19., 20,h do práce.. A možná bych taky chtěla aspoň nějaký vysvětlení..

Tak mě písmeno příjde logičtější než celé jméno milenky…myslíš, že by ji pak za to celé jméno pochválil? Podle mě ten chlap nechce, aby se to provalilo.

• načítám...
43039
18.12.11 20:20

fotku ! fotku !fotku !

• načítám...
50725
18.12.11 20:27

Tak záleží, co si kdo představí pod písmenem J - jestli mělo nahoře rovnou čárku nebo to byla čára, která měla dole něco jako zobáček :lol:

• načítám...
436
18.12.11 21:51
Sumaya píše:
synyminis píše:
Tak mě písmeno příjde logičtější než celé jméno milenky…myslíš, že by ji pak za to celé jméno pochválil? Podle mě ten chlap nechce, aby se to provalilo.

A myslíš, že by jí pochválil za iniciálu? Znám chlapa, co si od pěkný slečny nechal napsat na předloktí celé jméno a chodil s tím ještě celý další den i před manželkou.. :think: Nic v tom nebylo jen pár vypitech skleniček.. Nevím ale pokud bych se vžila do role milenky co se chce prozradit manželce udělám mu J ma zadek ne na bok. A taky si myslím, že je spousta jinejch způsobů jak dát manželce vědět, že jí manžel zanáší.. Nevím no prověřila bych to.. Zeptala se manžela co k tomu řekne.. Popřípadě bych poprosila kámošku ať mi něco namaluje třeba na ten zadek a pak mu to jakoby nechtíc ukázala.. Pokud by věděl kde on to vzal asi by se k tomu nevyjádřil.. Aby nečeřil vodu.. :nevim: A chlap kterej se bojí prozrazení si po sobě asi jen tak nenechá čmárat ne?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová