Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak ja vidim rozjarenou milenku, blbnou spolu v posteli, ona vezme propisku, ze na nej neco nacmara, zacne psat svoje jmeno („J“ trikrat obtazene se da v rychlosti vykouzlit behem vteriny), chlap se lekne, co mu to tam dela, tak ji chytne ruku, zastavi, at neblbne, no ale laskuji spolu dal, takze samozrejme zapomene, ze neco na tom boku ma, no a tak s tim posleze nechtene nakraci az pred manzelku.....
Takto mi to prijde nejpravdepodobnejsi vysvetleni… ![]()
Klementyna píše:
Tak ja vidim rozjarenou milenku, blbnou spolu v posteli, ona vezme propisku, ze na nej neco nacmara, zacne psat svoje jmeno („J“ trikrat obtazene se da v rychlosti vykouzlit behem vteriny), chlap se lekne, co mu to tam dela, tak ji chytne ruku, zastavi, at neblbne, no ale laskuji spolu dal, takze samozrejme zapomene, ze neco na tom boku ma, no a tak s tim posleze nechtene nakraci az pred manzelku.....Takto mi to prijde nejpravdepodobnejsi vysvetleni…
To je jak z červené knihovny
![]()
Čistě hypoteticky, já mít v posteli chlapa, na kterého mám jen chviličky, určitě bych dělala daleko jinší věci než hledala propisku.. ![]()
Buď jsi Ty paranoidní - a to klidně být MŮŽE…
nebo manžel tak blbej, že na sebe nechá čmárat propiskou od baby.
Nebo jste prdlí oba - Ty vidíš, co není, on neví co dělá.
Je to FAKT písmeno J??? Co tam ještě bylo?? Víc info by to chtělo.
Kaczenka píše:Klementyna píše:To je jak z červené knihovny
Tak ja vidim rozjarenou milenku, blbnou spolu v posteli, ona vezme propisku, ze na nej neco nacmara, zacne psat svoje jmeno („J“ trikrat obtazene se da v rychlosti vykouzlit behem vteriny), chlap se lekne, co mu to tam dela, tak ji chytne ruku, zastavi, at neblbne, no ale laskuji spolu dal, takze samozrejme zapomene, ze neco na tom boku ma, no a tak s tim posleze nechtene nakraci az pred manzelku.....Takto mi to prijde nejpravdepodobnejsi vysvetleni…
to jo
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat