Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
synyminis píše:Sumaya píše:A myslíš, že by jí pochválil za iniciálu? Znám chlapa, co si od pěkný slečny nechal napsat na předloktí celé jméno a chodil s tím ještě celý další den i před manželkou..synyminis píše:Tak mě písmeno příjde logičtější než celé jméno milenky…myslíš, že by ji pak za to celé jméno pochválil? Podle mě ten chlap nechce, aby se to provalilo.
No já mám dotaz nebyl den předtím v hospodě a napitej??? Kdysi, když jsme chodili do hospody a někdo se moc opil a usnul, tak ,,potkal mamuty" Skončil prostě celej pomalovanej… Taky mě napadlo, co by si milenka pomohla iniciálou? Kdyby jméno neřeknu, ale písmeno? Počkala bych jestli se objeví ještě něco a jinak bych se za ním nenápadně mrkla po 19., 20,h do práce.. A možná bych taky chtěla aspoň nějaký vysvětlení..Nic v tom nebylo jen pár vypitech skleniček.. Nevím ale pokud bych se vžila do role milenky co se chce prozradit manželce udělám mu J ma zadek ne na bok. A taky si myslím, že je spousta jinejch způsobů jak dát manželce vědět, že jí manžel zanáší.. Nevím no prověřila bych to.. Zeptala se manžela co k tomu řekne.. Popřípadě bych poprosila kámošku ať mi něco namaluje třeba na ten zadek a pak mu to jakoby nechtíc ukázala.. Pokud by věděl kde on to vzal asi by se k tomu nevyjádřil.. Aby nečeřil vodu..
A chlap kterej se bojí prozrazení si po sobě asi jen tak nenechá čmárat ne?
Podle mě si to právě zapomněl smazat..únava z práce atd. Jak ještě zakladatelka napsala, že byl překvapený, nebo že se lekl, když to objevila. Třeba v práci jen vtipkovali a ona mu to nakreslila..nevím, nechápu chování takové pipky. MY po sobě malovali na základní škole. ![]()
Ženský, vy jste moc naivní… Chápu, že zakladatelku „chcete utěšit a přivést na jiné myšlenky“, to já bohužel nějak v tomto případě nedokážu (neříkám, že jindy ano), ale já v tom vidím na 90% milenku, říkéjte si co chcete… Po přečtení dalších zakladatelčiných příspěvků je to z mého pohledu bohužel již 100%…
![]()
Ja videt nekoho pomalovanyho propiskou, tak si jen pomyslim, ze mel v praci poradu… U nas, kdyz je porada delsi nez hodinu, tak je pocmarany jak kolega po pravici, tak kolegyne po levici! A to nemluvim o tom, co hrozneho se nenapadne provede sefovi…! Holt silne neuroticky management a poruchy soustredeni udelaji svoje ![]()
Tak proč by člověk počmáraný na poradě nebo infantilní sekretářkou neřekl jak to bylo a tak vyděšeně reagoval ![]()
Hlavně kdyby mě někdo počmáral na poradě, buď si to ještě než dojdu domů umyju, nebo když si toho partner náhodou všimne, tak bych rozhodně neragovala tak jak zakladatelky partner…
Ono snad ani nejde o ten obrázek, ale o tu reakci, to je spíš ten problém ![]()
No nevím, ale proč teda zakadatelka neuhodí na manžela.. Dohadovat se tu můžeme jak chceme, ale pokud byl zaskočený, tak není otrlá povaha co bude do nekonečna zatloukat.. Tak pokud to chce vědět, tak ať to na něj vybalí.. Pokud to ale vědět nechce, tak ať se přestane trápit.. ![]()
Dobře, ale jak víte, jaká byla reakce? To je pohled zakladatelky, třeba jí to připadalo tak, jak chce, třeba to bylo jinak? Třeba to tu vyložila tak, že hodinu nemluvil, vykrucoval se a bůhvíco, třeba byl ale taky jen zaskočený, že to tam má? No to já bych byla taky. Neříkám, že v tom nemůže nic být, říkám, že stejně tak i nemusí! A jak už tu padlo, i moje slova - divily byste se, co dospělí dělají za kraviny v práci apod. Ještě mě napadlo, jestli nebyli někde v hospodě, nebo nějaký vánoční večírek? Třeba nějaká blbla a načmárala mu to tam. Já nevím, no… asi bych se ho zeptala narovinu, že mi to leží v hlavě ![]()
Mně to přijde divný.. Ne to, že má na manžel na boku takovou čmáranici, ale že se to tady tak řeší.. Moje domácí zkušenost totiž je, že kdyby mi přišel domů přítel počmáranej, tak se ho zeptám, co to je a on mi odpoví.. Kdyby to bylo od milenky, poznám to na něm okamžitě..
Takže mě spíš udivuje to, že si s tím zakladatelka tak neví rady a láme hlavu.. To mi spíš připadá, že problém není v modrém písmenku, ale v komunikaci ![]()
Pomka píše:
Dobře, ale jak víte, jaká byla reakce? To je pohled zakladatelky, třeba jí to připadalo tak, jak chce, třeba to bylo jinak? Třeba to tu vyložila tak, že hodinu nemluvil, vykrucoval se a bůhvíco, třeba byl ale taky jen zaskočený, že to tam má? No to já bych byla taky. Neříkám, že v tom nemůže nic být, říkám, že stejně tak i nemusí! A jak už tu padlo, i moje slova - divily byste se, co dospělí dělají za kraviny v práci apod. Ještě mě napadlo, jestli nebyli někde v hospodě, nebo nějaký vánoční večírek? Třeba nějaká blbla a načmárala mu to tam. Já nevím, no… asi bych se ho zeptala narovinu, že mi to leží v hlavě
jj hospodu jsem tipovala taky:-).. Nebo porada nebo školení..
Neříkám, že mu to tam nenačmárala nějaká ženská. Ale nemusí to být hned milenka.. ![]()
Přikláním se k milence nebo při nejmenším k ženě, které manžel dovolí víc, než by měl.
A zakladatelka psala, že:
"jako by napsané písmeno asi 1,5cm J ", takže to písmeno nemusí být, ale může jen tak vypadat. Zakladatelko, ptala jsi se ho na to? Docela by mě zajímalo, co ti na to řekne. Mně by to nedalo, ale asi bych se ho zeptala trošku odlehčeně, žádný scény.
Tak snad poznáš písmeno J ne? Myslím,že by šlo i rozeznat něco napsáno rukou,nebo nechtěně popsané tužkou z kapsy nebo jak…ale myslím,že psala,že to měl na boku…kde by se tam z čeho tužka vzala… a ještě navíc ta jeho reakce na to a ty ostatní věci,jako ten žádný sex atd…já bych teda nad tím hodně přemýšlela…spíš se přikláním,že to nebyla náhoda bohužel ![]()
Amber_1977 píše:
Mně to přijde divný.. Ne to, že má na manžel na boku takovou čmáranici, ale že se to tady tak řeší.. Moje domácí zkušenost totiž je, že kdyby mi přišel domů přítel počmáranej, tak se ho zeptám, co to je a on mi odpoví.. Kdyby to bylo od milenky, poznám to na něm okamžitě..
Takže mě spíš udivuje to, že si s tím zakladatelka tak neví rady a láme hlavu.. To mi spíš připadá, že problém není v modrém písmenku, ale v komunikaci
Jo jo problém v komunikaci a partner, který na ni bohužel evidentně z vysoka sere…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat