Nemám orgasmus, přijde až v pozdějším věku?

Anonymní
17.12.11 20:24

Nikdy jsem neměla orgasmus

Ahoj všem, jdu se spíš vykecat, než pro radu. Nikdy jsem neměla orgasmus, nebo možná jednou jo, ale nejsem si jistá, jestli to bylo vůbec ono :lol: je mi 25, mám stálého partnera, s kterým jsem už 8 let, před ním jsem měla 8 sexuálních partnerů, takže chlapem (jeho nešikovností) to nejspíš nebude. Orgasmu jsem nedosáhla ani sama se sebou, nějak mě to nebere a k sexu potřebuju vždycky chlapa, aby mě to bavilo :nevim: ---- zajímalo by mě, jestli je mezi váma třeba některá, která měla orgasmus třeba až v pozdějším věku, jestli mám vůbec nějaký dobrý vyhlídky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.12.11 20:28

Ahoj z manželem jsem také nikdy neměla,až tedka z novým přitelem ano.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.11 20:30

tak já taky nikdy, je mi 30, s partnerem jsme 8 let, před tim asi 6 chlapů, sama si to nikdy nedělám, asi jako ty, k sexu potřebuju chlapa, sex mě baví, ale ten vrchol tam nikdy neni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.11 20:30

A manžel byl tvůj první?

Zakl. Monika

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.11 20:33
Anonymní píše:
tak já taky nikdy, je mi 30, s partnerem jsme 8 let, před tim asi 6 chlapů, sama si to nikdy nedělám, asi jako ty, k sexu potřebuju chlapa, sex mě baví, ale ten vrchol tam nikdy neni :nevim:

Někde jsem četla, že nějaký procento žen ho nedosáhne nikdy… já už se za ním ani nijak nehoním, nijak extrémně mi to nevadí (co neznáš, to ti nechybí), ale občas si na něj vzpomenu, že by přece jen mohl přijít…

Monika

• Citovat
  • Upravit
2803
17.12.11 20:34

Být tebou, tak zajdu do sexuologický poradny. Tomu se mi ani nechce věřit, že je to tak, jak píšeš 8o
A co na to ti tví partneři ? Bavila jsi se s nimi o tom ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.11 20:34

Tak mě je 30..orgasmus při sexu jsem měla poprvé před 14ti dny..to byla fakt nějaká vzácná vyjímka..prostě se při sexu neudělám, pouze když mě muž dráždí rukou-tak vždy..jinak samotné mi to také nejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.11 20:37

a zkousela jsi ruzne polohy? ja taky mam orgasmus jen nekdy a to hlavne na sedacce,kdyz jsem nahore..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.11 20:38

hustý a všichni anonym :lol: ..já mám se svým milačkem ráda milovaný a je i z orgasmem,ale z prvním mužen nikdy nebyl a bolelo to ..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.11 20:42

Já to taky znám. Tedy takhle. Vaginální orgasmu jsem neměla nikdy za těch 10 let, co souložím, klitoriální jo, na to mi stačí ruka. Případně přítelova ruka. Ale chtěla bych zažít vaginální, jen netuším, jak na to. :-(

• Citovat
  • Upravit
2872
17.12.11 20:43

A zkoušela sis „jet jenom po svym“ ??? :D

Tyyy jo samej anonym :D :D No holkýýýý :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
17.12.11 20:44
Anonymní píše:
Já to taky znám. Tedy takhle. Vaginální orgasmu jsem neměla nikdy za těch 10 let, co souložím, klitoriální jo, na to mi stačí ruka. Případně přítelova ruka. Ale chtěla bych zažít vaginální, jen netuším, jak na to. :-(

Jo tak ten se mi taky nepodařil ale naběhnuto myslím bylo ale asi by to trvalo delší dobu a než by se stalo tak by nám tatka asi dostal infarkt :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.11 20:45

samé stydlivky jsme :D .moje segra je mladá a je tak trochu nesexualní takoy orasmus neměla nikdy.

• Citovat
  • Upravit
31594
17.12.11 20:48
Anonymní píše:
Já to taky znám. Tedy takhle. Vaginální orgasmu jsem neměla nikdy za těch 10 let, co souložím, klitoriální jo, na to mi stačí ruka. Případně přítelova ruka. Ale chtěla bych zažít vaginální, jen netuším, jak na to. :-(

Zažila jsem asi 2× po prvním porodu :lol: Zkrátka se to tam nějak vhodně natáhlo, možná ten G-bod byl víc vystouplý, nevím. A pak zase frr a byl fuč :roll: Tak jsem se po druhém porodu těšila, že jako to třeba zase půjde, něco jsem cítila, ale už to nebylo ono.
Někde jsem četla, že vpichují nějakou látku pod G-bod, aby byl víc vystouplý a víc se dráždil, asi jako když si nechá člověk zvětšit rty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
17.12.11 20:49
Gladys píše:
Anonymní píše:
Zažila jsem asi 2× po prvním porodu :lol: Zkrátka se to tam nějak vhodně natáhlo, možná ten G-bod byl víc vystouplý, nevím. A pak zase frr a byl fuč :roll: Tak jsem se po druhém porodu těšila, že jako to třeba zase půjde, něco jsem cítila, ale už to nebylo ono.
Někde jsem četla, že vpichují nějakou látku pod G-bod, aby byl víc vystouplý a víc se dráždil, asi jako když si nechá člověk zvětšit rty :mrgreen:

:mrgreen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria