Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nalila jsem si víno, trosku si popiju a snad usnu.Nebo neusnu. Dam vedet jak to kdyztak dopadlo, pokud to bude tutlat tak nevim co mam delat mame nadherny vztah a nicit ho nechci a nemuzu ale co mu na to mam rict ja nejsem typicka hysterka co by doma cekala s valeckem v ruce.
Držím palce, jestli máte hezký vztah, tak to ještě černě nevidím. Každopádně bych po něm chtěla vysvětlit, co ta dnešní souhra „náhod“ znamená, už pro tvůj klid.
Tak řekni žes ho viděla a že víš, že nebyl na šipkách.
Můj bývalý je taky Patrik a taky hraje šipky
krásný chlap! Jemný, citlivý, ale podle všeho ne moc věrný. Jsem ráda, že je bývalý.
Příspěvek upraven 07.03.14 v 22:21
@Any83 píše:
Tak řekni žes ho viděla a že víš, že nebyl na šipkách.
A rovnou si to s ním i rozdej ať víš, jestli má prádzný nebo plný pytel. ![]()
@karfice tak co bys dělala ty? Rovnou mu zabalila kufry? Nebo dělala, že o ničem nevíš? Mně by se dost ulevilo, kdybych mu to řekla.
@karfice píše:
A rovnou si to s ním i rozdej ať víš, jestli má prádzný nebo plný pytel.
No tak to je síla. Každopádně ze své zkušenosti vím, že odkládat věci nemá smysl. Nejste malý děti, abyste se před sebou přetvařovali a pokud je na vážkách mezi rodinou a milenkou, tak ti rozhodně to, že budeš nervózní a rozpačitá nepomůže. Takže za mě to na něho jednoduše vybal a v klidu se ho zeptej, co to má znamenat, jak to vzniklo, jak dlouho to trvá a proč (hlavně v klidu, když se budeš tvářit jako „kámoška“, které se má svěřit, tak ti toho řekne mnohem víc, než když ho seřveš hned ve dveřích). Pak nahoď nějakou rezignovanou pozici ve stylu: „tak takhle jsem si v životě konec našeho vztahu nepředstavovala, ale když to tak chceš… Jen je mi líto malé…“ 90% chlapů se lekne a z mileneckýho vztahu vycouve, protože to třeba nikdy nebrali jako nový vztah, ale jen dobrodružství, zábavu, atd. Dneska je lehký podvádět a většinu chlapů na tom baví právě to, jak je to snadný a „zábavný“. A co si budeme vykládat, ženský umí být taky pěkný sv..ě… Každopádně jedno je jistý… Jestli uvažuje o tom, že tě opustí, tak mu to tímhle ulehčíš, ale já bych nechtěla žít s chlapem, který se mnou je jen pro to, že nemá koule na to odejít. A nebo se lekne, že vás ztratí a zůstane s tebou. Pak už je jen otázka, jestli k němu někdy získáš zpět důvěru a jestli to někdy nezopakuje… Každopádně hodně štěstí! Úplně se mi sevřelo srdce panikou, když jsem to četla. Přesně vím, jak se cítíš… ![]()
Držím palce ať to zvládneš. určitě dej vědět. každej chlap je jinej! jsem zvědavá jak se k tomu postaví :-
Tak premyslim…jak vypada ta jeho bejvalkaje je treba hezci? je to blbej dotaz ale proc by to delal kdyz mate krasny vztah a ani po sexual. strance s tebou nestrada. Nekdy bych ty chlapy fakt ![]()
@zizalkaaa píše:
Tak premyslim…jak vypada ta jeho bejvalkaje je treba hezci? je to blbej dotaz ale proc by to delal kdyz mate krasny vztah a ani po sexual. strance s tebou nestrada. Nekdy bych ty chlapy fakt
okata, dlouhovlasa, pekná. To je jeste horsí.
@Lusy23 píše:
A kdy chodívá domů po těch „šipkách“?
ve 2,nejpozdeji do tří do rana. Omlouvam se pisu jak robot jsem uz vyflusla a jak tu nekdo spravne napsal, neusnu ![]()
@Lusy23 píše:
A kdy chodívá domů po těch „šipkách“?
To už jsem se taky ptala - zatím žádná odpověď.
On ti ani nedá vědět kdy přijde? to já bych už tak měla strach. vždy se domluvíme kdy přijdeme a tak.