Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1853
7.3.14 22:17
@Anonymní píše:
Nalila jsem si víno, trosku si popiju a snad usnu.Nebo neusnu. Dam vedet jak to kdyztak dopadlo, pokud to bude tutlat tak nevim co mam delat mame nadherny vztah a nicit ho nechci a nemuzu ale co mu na to mam rict ja nejsem typicka hysterka co by doma cekala s valeckem v ruce.

Držím palce, jestli máte hezký vztah, tak to ještě černě nevidím. Každopádně bych po něm chtěla vysvětlit, co ta dnešní souhra „náhod“ znamená, už pro tvůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
7.3.14 22:19

Tak řekni žes ho viděla a že víš, že nebyl na šipkách.
Můj bývalý je taky Patrik a taky hraje šipky :) krásný chlap! Jemný, citlivý, ale podle všeho ne moc věrný. Jsem ráda, že je bývalý.

Příspěvek upraven 07.03.14 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
7.3.14 22:20
@Any83 píše:
Tak řekni žes ho viděla a že víš, že nebyl na šipkách.

A rovnou si to s ním i rozdej ať víš, jestli má prádzný nebo plný pytel. :zed:

• Citovat
  • Upravit
6230
7.3.14 22:22

@karfice tak co bys dělala ty? Rovnou mu zabalila kufry? Nebo dělala, že o ničem nevíš? Mně by se dost ulevilo, kdybych mu to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.3.14 22:22
@karfice píše:
A rovnou si to s ním i rozdej ať víš, jestli má prádzný nebo plný pytel. :zed:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
7.3.14 22:26

Ještě si vypne mobil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
7.3.14 22:34

No tak to je síla. Každopádně ze své zkušenosti vím, že odkládat věci nemá smysl. Nejste malý děti, abyste se před sebou přetvařovali a pokud je na vážkách mezi rodinou a milenkou, tak ti rozhodně to, že budeš nervózní a rozpačitá nepomůže. Takže za mě to na něho jednoduše vybal a v klidu se ho zeptej, co to má znamenat, jak to vzniklo, jak dlouho to trvá a proč (hlavně v klidu, když se budeš tvářit jako „kámoška“, které se má svěřit, tak ti toho řekne mnohem víc, než když ho seřveš hned ve dveřích). Pak nahoď nějakou rezignovanou pozici ve stylu: „tak takhle jsem si v životě konec našeho vztahu nepředstavovala, ale když to tak chceš… Jen je mi líto malé…“ 90% chlapů se lekne a z mileneckýho vztahu vycouve, protože to třeba nikdy nebrali jako nový vztah, ale jen dobrodružství, zábavu, atd. Dneska je lehký podvádět a většinu chlapů na tom baví právě to, jak je to snadný a „zábavný“. A co si budeme vykládat, ženský umí být taky pěkný sv..ě… Každopádně jedno je jistý… Jestli uvažuje o tom, že tě opustí, tak mu to tímhle ulehčíš, ale já bych nechtěla žít s chlapem, který se mnou je jen pro to, že nemá koule na to odejít. A nebo se lekne, že vás ztratí a zůstane s tebou. Pak už je jen otázka, jestli k němu někdy získáš zpět důvěru a jestli to někdy nezopakuje… Každopádně hodně štěstí! Úplně se mi sevřelo srdce panikou, když jsem to četla. Přesně vím, jak se cítíš… :hug:

• Citovat
  • Upravit
2426
7.3.14 22:40

Držím palce ať to zvládneš. určitě dej vědět. každej chlap je jinej! jsem zvědavá jak se k tomu postaví :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
7.3.14 22:42

Tak premyslim…jak vypada ta jeho bejvalkaje je treba hezci? je to blbej dotaz ale proc by to delal kdyz mate krasny vztah a ani po sexual. strance s tebou nestrada. Nekdy bych ty chlapy fakt :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 22:49
@zizalkaaa píše:
Tak premyslim…jak vypada ta jeho bejvalkaje je treba hezci? je to blbej dotaz ale proc by to delal kdyz mate krasny vztah a ani po sexual. strance s tebou nestrada. Nekdy bych ty chlapy fakt :pocitac:

okata, dlouhovlasa, pekná. To je jeste horsí.

• Citovat
  • Upravit
10337
7.3.14 22:51

A kdy chodívá domů po těch „šipkách“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 22:55
@Lusy23 píše:

ve 2,nejpozdeji do tří do rana. Omlouvam se pisu jak robot jsem uz vyflusla a jak tu nekdo spravne napsal, neusnu :|

• Citovat
  • Upravit
karfice
7.3.14 22:55
@Lusy23 píše:

To už jsem se taky ptala - zatím žádná odpověď.

• Citovat
  • Upravit
2426
7.3.14 22:57

On ti ani nedá vědět kdy přijde? to já bych už tak měla strach. vždy se domluvíme kdy přijdeme a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
7.3.14 23:07

Kruci… takové situace znám a konec nebyl moc dobrý :x :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie