Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3755
8.3.14 11:12
@Andrejka88 píše:
Já myslím, že rad už tady bylo spoustu, ale jestli si myslíš, že se dokážeš chovat neustále jako že se nic neděje, tak to určitě ne. Dříve nebo později pozná, že jsi jiná (resp. začneš mu být protivná, neustále smutná, zatímco milenka je usměvavá a příjemná), takže za mě to rozhodně řeš hned. Naopak ho třeba překvapí, že nejsi žádná hysterka a s jakým nadhledem jsi mu to dokázala naservírovat. Ale jak říkám…Názorů tady máš už milion, je to jen na tobě! Třeba je pro to opravdu „normální“ vysvětlení…

tak proč ji ale neřekl že měl schůzku s bývalkou? když mají pěkný vztah?? to je teda divný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
8.3.14 11:13
@Anonymní píše:
Holky je to asi blby. Prisel ve 3:15 ptam se ho jak bylo na sipkach a jestli ma vybity mobil ze jsem se ho chtela na neco zeptat.Rekl mi at se nezlobim ze si ho zapomel dat do nabijecky a na sipkach pry nebyl ze pry byl s nakym kolegou z prace v baru.Tak nevim jestli mu dal echo ten znamej. Jenze to by ten mobil nesmel byt vybitej ne? nenapadne jsem očuchala jeho oblecení a zadny hospodsky smrad necitim ani naznak (je nekurak).Ted rano jsem mu dokonce rekla vcera odpo.jsem byla tam a tam (v tom obchodaku) a ukazovala jsem mu co vsechno jsem koupila. Zarazil se ale pak rekl ze veci jsou pekne a zacal si planovat kam pojedeme dnes na vylet ze ma byt pekne a ted řádí s dcerou na zahradě. je mi to strasne lito a mozna si myslite ze jsem blba ale ja nevim jak se ho mam zeptat nechci to nak podelat :| nebo se ptat nemam? poradte ja fakt nevim myslela jsem si ze JÁ tohle resit nikdy nebudu :|

Mohl si zapnout mobil a tam sms od kámoše že si mu volala…tak si našel jinou výmluvu- jako jestli ti řekl že byl v baru a nesmrdí mu oblečení? tak to je teda divný ne? možná bych čekala na další důkaz a pak se ho zeptala narovinu…jinak někdo mě asi ukamenuje ale já bych mu asi i prohlídla mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
8.3.14 11:14
@Anonymní píše:
Holky je to asi blby. Prisel ve 3:15 ptam se ho jak bylo na sipkach a jestli ma vybity mobil ze jsem se ho chtela na neco zeptat.Rekl mi at se nezlobim ze si ho zapomel dat do nabijecky a na sipkach pry nebyl ze pry byl s nakym kolegou z prace v baru.Tak nevim jestli mu dal echo ten znamej. Jenze to by ten mobil nesmel byt vybitej ne? nenapadne jsem očuchala jeho oblecení a zadny hospodsky smrad necitim ani naznak (je nekurak).Ted rano jsem mu dokonce rekla vcera odpo.jsem byla tam a tam (v tom obchodaku) a ukazovala jsem mu co vsechno jsem koupila. Zarazil se ale pak rekl ze veci jsou pekne a zacal si planovat kam pojedeme dnes na vylet ze ma byt pekne a ted řádí s dcerou na zahradě. je mi to strasne lito a mozna si myslite ze jsem blba ale ja nevim jak se ho mam zeptat nechci to nak podelat :| nebo se ptat nemam? poradte ja fakt nevim myslela jsem si ze JÁ tohle resit nikdy nebudu :|

a to jak si je viděla tak už pak nedorazil domů? až takhle pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
8.3.14 11:17

Jsou i nekuřácké bary, popřípadě bary s výbornou ventilací. Manžel taky nechodí domů z hospody smradlavý (tedy jak z které :mrgreen: ) já osobně nesnáším pach hospody na oblečení, takže sama jsem si také vybírala takové, z kterých jsem pak nebyla cítit.
Jste hrozně konspirační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.3.14 11:18

… no… myslím, že ho někdo informoval… prostě je to moc náhod najednou, takže mi to moc nehraje :(.. ale asi bych ještě počkala, třeba je v tom opravdu nevinně… vyčkej na důkaz… do mobilu bych nešla dokud si nejsi jistá, že jsi připravená přijmout pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.3.14 11:18

@Any83 je pravda, že pokud je manžel i kolega nekuřák, tak určitě upřednostní nekuř. bar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.14 11:20
@misulinka27 píše:
a to jak si je viděla tak už pak nedorazil domů? až takhle pozdě?

ne pak uz domu nedojel protoze bylo kolem pate hodiny a kolem pul 6 uz vetsinou chodi ven.

• Citovat
  • Upravit
6230
8.3.14 11:21

Tak se ho zeptej, jestli se někdy vídá s bývalou, že ti napsal bývalý, tak tě to tak napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
8.3.14 11:22

@misulinka27 Jasně, já jsem taky realistka, ale chlapy myslí jinak. Znám taky kluka, který zajde se svou ex na kafe, ale vím, že by s ní už nikdy nic neměl, na druhou stranu své přítelkyni to neřekne, protože ví, že by to nepochopila a on má přece naprosto čistý svědomí…
Každopádně si myslím, že tady jde opravdu jen o zábavu, sex… Chlap, který je zamilovaný do milenky a chce opustit rodinu je většinou na manželku alergický. Cokoliv udělá nebo řekne je špatně, dělá si jakoby alibi na tu chvíli, až si sbalí kufry. Jestli tvůj manžel/přítel je doma v pohodě, je k tobě nadále pozorný, plánuje sám od sebe rodinné výlety (upřímně, který chlap co manželku nepodvádí tohle dělá, že :lol: ) atd., tak je ve vztahu spokojený a nechce z něho odejít. Je možné, že se někde potkali jednou náhodou, později zašli na kafe a časem skončili v posteli, protože to bylo všechno strašně snadný, ale ve chvíli, kdyby zjistil, že to víš, tak by se okamžitě stáhl a pravděpodobně už by ho to ani jindy nenapadlo… Klidně bych řekla, že ona má taky partnera…

• Citovat
  • Upravit
1910
8.3.14 11:23

Sleduji diskuzi do včerejška a jsi silná :kytka: Já bych to takto nezvládla. Minimálně bych se ho musela zeptat, nedalo by mi to a určitě by to na mě poznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
8.3.14 11:23

@Andrejka88 proč hned postel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
8.3.14 11:24

Taky bych se mu podivala do telefonu, a rikejte si co chcete, blbce bych ze sebe nedelala. a na rovinu bych mu to taky rekla, ze jsem ho tam videla.on vyzvedne bejvalku a vrati se ve tri rano?hmmm.tak a ted tu o cervene karkulce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Selfi píše:
@Any83 je pravda, že pokud je manžel i kolega nekuřák, tak určitě upřednostní nekuř. bar…

nejsem pripravena prijmout pravdu.Dum je jeho, nejsme manzele. Nemyslim si ze by me vyhodil ale co s tim mam byt s nekym kdo me podvadi :| to s tim nekuř. barem me nenapadlo to je fakt ale proc mi teda nerekl o te bejvalce :? nic, odnesu malou k babicce a zeptam se ho narovinu.Do mobilu bych se klidne podivala :oops: :oops: ale ma ho na nabijecce a ja neznam pin.

• Citovat
  • Upravit
6230

Ženské vy jste normálně senzacechtivé. Připadám si jak mezi puberťačkama :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
8.3.14 11:26
@Anonymní píše:
nejsem …