Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1490
8.3.14 13:18

Víš, i kdyby byl v baru s nějakým kolegou, mrzelo by mě, že mi to neřekl. Je mi to líto, ale vidím v tom spíš výmluvu. Pro tebe o to horší, že kdyby ti lhal, že je na šipkách, už bys ho přistihla při lži a věci se daly do pohybu. Takhle nevíš nic. Já bych mu o všem řekla. Žes ho viděla, sháněla na šipkách a jestli má pro tebe nějaké vysvětlení. Určitě bych nevydržela dělat jakože nic. I za cenu, že se dozvíš krutou pravdu. Pořád lepší vědět na čem jsi, než žít s někým v nejistotě. Chápu, že teď asi prožíváš nejhorší chvíle svého života. Ale jestli tě doopravdy podvádí, bude lepší, když se to dozvíš, a uvidíš, kam se vztah tím posune, buďto to byl úlet a pak je na tobě, jestli odpustíš nebo je něco špatně s vaším vztahem, což by stejně jednou vyplulo na povrch…a pak je lepší se připravit na nový život než žít s někým, kdo tě třeba ani nemiluje. Je to všechno hrozně těžký, přála bych ti, aby to bylo jen nedorozumění, které se vysvětlí. Za sebe ale říkám, já bych raději znala pravdu a prošla si tím, než žila v nejistotě, která se stejně na tvém vztahu k němu podepíše… hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.3.14 13:26

@Arien co se týče té pravdy, psala jsem také…
bohužel mám podobnou živ. zkušenost jako ty… po několika odchodech /prý chtěl jen svobodu-zatímco já byla ještě v 6ti nedělí/… a návratech jsem tak moc chtěla znát pravdu, že jsem si pro ní jela 200km daleko /v té době už půlroční dcerou/… když jsem ho konečně viděla tváří v tvář s jinou-tak se mi strašně ulevilo, strašně.. ta nejistota byla tak zdrcující /mimochodem jsem za půl roku zhubla z nervů 30kg).. já jsem konečně věděla, že to můžu uzavřít… bez pochybností, bez pocitů, že jsem tomu nedala šanci… prostě pro mě pravda znamenala nový začátek…
manžela jsem milovala… i v den rozvodu… a svým způsobem jej mám v srdci do teď… ale bez něj mi je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.3.14 13:27
@Mama11 píše:
Víš, i kdyby byl v baru s nějakým kolegou, mrzelo by mě, že mi to neřekl. Je mi to líto, ale vidím v tom spíš výmluvu. Pro tebe o to horší, že kdyby ti lhal, že je na šipkách, už bys ho přistihla při lži a věci se daly do pohybu. Takhle nevíš nic. Já bych mu o všem řekla. Žes ho viděla, sháněla na šipkách a jestli má pro tebe nějaké vysvětlení. Určitě bych nevydržela dělat jakože nic. I za cenu, že se dozvíš krutou pravdu. Pořád lepší vědět na čem jsi, než žít s někým v nejistotě. Chápu, že teď asi prožíváš nejhorší chvíle svého života. Ale jestli tě doopravdy podvádí, bude lepší, když se to dozvíš, a uvidíš, kam se vztah tím posune, buďto to byl úlet a pak je na tobě, jestli odpustíš nebo je něco špatně s vaším vztahem, což by stejně jednou vyplulo na povrch…a pak je lepší se připravit na nový život než žít s někým, kdo tě třeba ani nemiluje. Je to všechno hrozně těžký, přála bych ti, aby to bylo jen nedorozumění, které se vysvětlí. Za sebe ale říkám, já bych raději znala pravdu a prošla si tím, než žila v nejistotě, která se stejně na tvém vztahu k němu podepíše… hodně štěstí!

Holky, neblázněte, vy si opravdu myslíte, že pokud jí podvádí, že jí to řekne a dobrovolně se přizná??? :zed:
Kolik nevěrných by to udělalo, kdyby věděli, že partner pouze střílí od boku a nemá důkaz???,

Proto já tvrdím. Pokud už mu chce něco říkat, tak jedině že VÍ o nich dvou a neprozrazovat odkud, od koho. Jedině strach o to, co vše by mohla vědět, by mu mohl rozvázat jazyk. A to ještě ne každému, ale pořád je to větší šance, než se ptát, že jsem je viděla a zda mi náhodou není nevěrný :zed: To by se nepřiznal nikdo…

• Citovat
  • Upravit
1490
8.3.14 13:36
@káťa píše:
Holky, neblázněte, vy si opravdu myslíte, že pokud jí podvádí, že jí to řekne a dobrovolně se přizná??? :zed:
Kolik nevěrných by to udělalo, kdyby věděli, že partner pouze střílí od boku a nemá důkaz???,Proto já tvrdím. Pokud už mu chce něco říkat, tak jedině že VÍ o nich dvou a neprozrazovat odkud, od koho. Jedině strach o to, co vše by mohla vědět, by mu mohl rozvázat jazyk. A to ještě ne každému, ale pořád je to větší šance, než se ptát, že jsem je viděla a zda mi náhodou není nevěrný :zed: To by se nepřiznal nikdo…

Já myslím, že je celkem jedno, jakou formu zvolit, ale za mě říkám, že bych nedokázala žít v nejistotě. I kdyby se mi nepřiznal a já měla důvodný podezření, pohrozila bych odchodem nebo odešla. Ale mluvím za sebe, nevěru bych totiž asi nerozdýchala :cert:…každý to má jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
8.3.14 13:37
@Petramatka píše:
Tak já - ač vdaná a dětná, tak nejsem hloupá a dobře umím rozlišit, že ten kdo podvádí a lže je ten chlap a ne ta ženská, která to nedělá někomu naschvál, jak si často podvedené ženské myslí. To že mají doma hajzlíka a špatný vztah, to bych viděla jako problém. Ta milenka výše uvedená by ho doma rozhodně nechtěla.

Já mám taky kamarádku, která nechce děti a tak jí vyhovuje udržovat dlouholetý vztah s ženatým mužem. Dokonce jí i tak trochu závidím. Ten muž jí platí nájem - kde ona si žije sama dost v luxusu a má těžkou pohodu. A protože mu nikdy nedává tu jistotu, tak on se sakra snaží, aby byla spokojená, takže když ona potřebuje, tak on i kdyby byl někde s manželkou a dětma, tak se vymluví a přijede. Na dovolené jezdí spolu do Karibiku a on pak jede na 14 dní s rodinou do Chorvatska s odůvodněním, že se musí šetřit. Ten pán dostává v práci velké bonusy za udělané obchody, které si nechává posílat na jiný účet než výplatu, takže manželka nemá tušení, že vydělává tak obrovské částky, za které platí milence vysoký nadstandard.
Já nevidím nějaké pochybení na straně té své kamarádky - upřímně - komu by se takový život nelíbil?? Ale rozhodně mám své mínění o tom chlapovi a nevěřím, že ta manželka nepozná co za charaktera má doma, jestli si o něm jako myslí, že je čistý jako lilie?

Zajímalo by mě, kolik takových chlapů chodí mezi námi, kdo ví.

parchart :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
8.3.14 14:28

@Any83 jak jsem psala, jsem realistka, ale nezavrhuji to, ze by to nemuselo takto byt… Jak to ve skutecnosti je a neni vi stejne jen on, takze moje dohady jsou stejne jako ty tvoje…
Kazdopadne zakladatelce preji, aby se to nejak vysvetlilo a ona tomu byla schopna uverit a nezzirat se pochybnostmi po zbytek zivota. Popripade hodne sil, kdyz to pravda bude…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.14 14:32

Zakladatelko, možná to nebude tak horký jak to vypadá. I já se stýkám se svým bývalým přítelem. Žiji s přítelem, kterého miluji, můj bývalý žije s přítelkyní, kterou taky miluje. S bývalým jsme se rozešli před několika lety, ale i po rozchodu mi občas pomáhal s nějakými chlapskými věcmi - třeba v domácnosti. Nikdy jsme neměli tendenci se k sobě vracet. Pracujeme v jedné firmě a občas si zajdeme na skleničku společně probrat pracovní věci, nebo si zanadávat na vedení, na některé líné kolegy. Tyhle „skleničky“ dáváme tak jednou za kvartál a před našimi partnery je tajíme. Možná si někdo řekne - proč je tajíme, když o nic nejde, ale naši partneři na toho druhého prostě žárlí a my jim nejsme schopni vysvětlit, že skutečně nic nehrozí. Samotné mi to přijde divný. S jiným mužem (kromě svého) na skleničky nechodím, ale s tímhle ano. Doufám, že se jednou dopracujeme k nějakému společnému setkání ve čtyřech a že nezůstane jen u jednoho. Ale zatím je to nereální… Umím si představit, že v případě tvého partnera může jít o něco podobného.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.3.14 15:24

A co když s ní nic nemá? Nechci působit naivně, ale mohlo to být úplně jinak. Třeba mu volala jestli by jí nehodil domů, pak mohl normálně jet za kamarádem a jít do baru, mobil se mu přeci taky mohl vybít, mně se vybíjí pořád, nevidím v tom nic nenormálního. Já když neměla auto, tak jsem taky občas volala kámošovi, jestli mě hodí domu z města, nebo z práce a příteli jsem to nevyprávěla, pač mým kamarádům nevěří a nechtěla jsem to poslouchat. Samozřejmě, že s ní něco mít může, ale pořád je tu i opačná možnost. A to, že nemá oblečení načichlé kouřem taky není důkaz. Já bych se ho teda zeptala, abych měla jasno, pravdu ti říct nemusí, ale asi by jsi poznala kdyby si narychlo něco vymýšlel a určitě by byl i hodně nervózní. Asi je lepší připravit se na horší variantu, ale pořád si myslím, že není nic jistého.

• Citovat
  • Upravit
187
8.3.14 15:31

No chlapi vždycky utnou…například..můj bývalý si půlroku dopisoval s jednou slečnou (dozvěděla jsem se to od té slečny, která mi napsala první za těch půlroku), takže samosebou jsem půlroku nic nevěděla a po půlroce když jsem se bývalého zeptala (protože na mě vybafnul, proč si s tou slečnou píšu), tak mi řekl, že těch půlroku vlastně žádnej vztah nebyl, že jsme byli jenom kamarádi…

A zakladatelce přeji vše dobré a ať to dobře dopadne :)

Příspěvek upraven 08.03.14 v 16:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.3.14 16:24

@Sonarka jen tak přemýšlím, kterému bývalému bych zavolala, jestli mě nehodí domů… silně pochybuji, že tohle někdo standartně udělá… ano, jedině v případě, že jsou v pravidelném kontaktu, ale jinak silně pochybuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
8.3.14 16:52
@Selfi píše:
@Sonarka jen tak přemýšlím, kterému bývalému bych zavolala, jestli mě nehodí domů… silně pochybuji, že tohle někdo standartně udělá… ano, jedině v případě, že jsou v pravidelném kontaktu, ale jinak silně pochybuji..

přesně tak. mně se to nezdá. v tomhle teda moc optimista nejsem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
8.3.14 17:03

Někteří chlapi jsou neskutečný hovada. Máme v rodině jednoho, který měl před lety několik let přítelkyni a po nějaké době s ní nechtěl spávat. Ona z toho zoufalá, mladá a hezká, mohla se před ním producírovat v sexy prádýlku, nahá, nic nikdy nebylo. Spal s ní možná 2 x ročně. No co myslíte? Neměl milenku stálou, ale rád si to rozdával s různýma ženskýma, byl lovec a to co měl „jisté“ nechtěl. Nedávno se oženil s jinou a mají dítě, ovšemže by mě zajímalo, jak to mají doma… Obávám se, že stejná kapitola. Je to hroznej hnus :(. A pak znám ještě jednoho „frajera“, který se k vlastní babě chová nic moc a zajímá ho až ve fázi bývalá, to jí pak nadbíhá a snaží se… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.3.14 19:03

@pupetka

Jo někteří pánové se fakt nepovedli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.3.14 19:08
@pupetka píše:
Někteří chlapi jsou neskutečný hovada. Máme v rodině jednoho, který měl před lety několik let přítelkyni a po nějaké době s ní nechtěl spávat. Ona z toho zoufalá, mladá a hezká, mohla se před ním producírovat v sexy prádýlku, nahá, nic nikdy nebylo. Spal s ní možná 2 x ročně. No co myslíte? Neměl milenku stálou, ale rád si to rozdával s různýma ženskýma, byl lovec a to co měl „jisté“ nechtěl. Nedávno se oženil s jinou a mají dítě, ovšemže by mě zajímalo, jak to mají doma… Obávám se, že stejná kapitola. Je to hroznej hnus :(. A pak znám ještě jednoho „frajera“, který se k vlastní babě chová nic moc a zajímá ho až ve fázi bývalá, to jí pak nadbíhá a snaží se… :zed:

Takových je hodně. Jakmile mají pocit nějaké jistoty, tak je to v tom vztahu jakoby zasekne, ale když to jisté není, tak se o to snaží - typický dobyvatel, lovec. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.3.14 19:23

Myslím si, že to je celkem normální lidská vlastnost. Snažit se o něco, co nemáme/je nedostupné a nevážit si toho, co považujeme za jisté.
Proto by se partneři měli chovat tak, aby je protějšek nepovažoval za jisté a bezpracné (nebo dokonce podbízející se), protože to je předstupeň ztráty zájmu a úcty…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky