Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
9.3.14 10:19

Já si myslím, že normální chlap si užívá i doma s manželkou a ona pak nic netuší. A vážně si myslím, že se nechodí domů jen najíst a nechat si vyprat, ale že vám doma dělá spoustu dalších užitečných věcí. Až vy vdané ženy poznáte, jaké to je, po letech zažít vášnivou mileneckou lásku s jiným mužem, pak si na mne vzpomenete. Ale tomu teď neuvěříte, to chápu.
Vím, že mě tu litovat nebudete a ani nechci. Rady, že jsem si měla najít svobodného…no, kdo to nezažil, nepochopí. Asi jsem měla zmínit i to, že i já jsem spoustu let vdaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
9.3.14 10:23

@radkaf Prece musis vedet, ze vasen postupem casu v dlouhodobem vztahu opada…je logicky, ze kdyz si nabrnknu jinyho = novyho, ze to bude jizda a vasen a pritazlivost se bude krajet..tohle je potom proste o prioritach a hodnotach..bud budu myslet na sebe a svuj chtic anebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.3.14 10:26
@radkaf píše:
Já si myslím, že normální chlap si užívá i doma s manželkou a ona pak nic netuší. A vážně si myslím, že se nechodí domů jen najíst a nechat si vyprat, ale že vám doma dělá spoustu dalších užitečných věcí. Až vy vdané ženy poznáte, jaké to je, po letech zažít vášnivou mileneckou lásku s jiným mužem, pak si na mne vzpomenete. Ale tomu teď neuvěříte, to chápu.
Vím, že mě tu litovat nebudete a ani nechci. Rady, že jsem si měla najít svobodného…no, kdo to nezažil, nepochopí. Asi jsem měla zmínit i to, že i já jsem spoustu let vdaná.

Když tě to baví, žít ve lži..podle mě promarněné roky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
62
9.3.14 10:28
@willandraify píše:
@radkaf Prece musis vedet, ze vasen postupem casu v dlouhodobem vztahu opada…je logicky, ze kdyz si nabrnknu jinyho = novyho, ze to bude jizda a vasen a pritazlivost se bude krajet..tohle je potom proste o prioritach a hodnotach..bud budu myslet na sebe a svuj chtic anebo ne…

Vím to, ale prostě se tomu ubránit nedokážu. Ano, je to jízda a vášeň a je to něco, co jsem už moc postrádala a ten pocit, že mám v posteli nejhezčího chlapa, kterého znám…a že si s ním v tu chvíli můžu dělat všechno, co chci a že v tu chvíli je prostě jen a jen můj…a samozřejmě vím, že to nikdy jinak nebude, že ani já nechci bortit svou rodinu..a přesto bych ho ráda měla doma a nejde to…je to nepochopitelný, já vím.

Příspěvek upraven 09.03.14 v 10:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.3.14 10:28
@radkaf píše:
Vím, že mě tu litovat nebudete a ani nechci. Rady, že jsem si měla najít svobodného…no, kdo to nezažil, nepochopí. Asi jsem měla zmínit i to, že i já jsem spoustu let vdaná.

tak to potom potěž koště teda :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
9.3.14 10:32

@radkaf Z tohoto nic peknyho nevzejde…lez ma kratke nohy..jednou se to samo nejak propali a budete cumet oba a rodiny si tak ci tak zbortite…
Vem si priklad zakladatelky tehle diskuze…byla v obchodaku zrovna ve chvili, kdy ex nastupovala do auta jejiho partnera…osud? Kdo vi.. :think:
Mela by si spis zacit pracovat na pricine sve nevery a dat si to do poradku doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.3.14 10:46
@radkaf píše:
Vím to, ale prostě se tomu ubránit nedokážu. Ano, je to jízda a vášeň a je to něco, co jsem už moc postrádala a ten pocit, že mám v posteli nejhezčího chlapa, kterého znám…a že si s ním v tu chvíli můžu dělat všechno, co chci a že v tu chvíli je prostě jen a jen můj…a samozřejmě vím, že to nikdy jinak nebude, že ani já nechci bortit svou rodinu..a přesto bych ho ráda měla doma a nejde to…je to nepochopitelný, já vím.Příspěvek upraven 09.03.14 v 10:29

Chudák tvůj manžel…

zasloužil by si taky potkat nějakou, pro kterou bude sexy a která po něm bude toužit a chtít ho doma…

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
9.3.14 10:52

Hahaha, tak me napadlo, co by mi manzel rekl na to, ze mam milence, ale vlastne ma byt rad, protoze se vracim K NEMU domu :lol: :)

• Citovat
  • Upravit
Andrejka88
9.3.14 10:53

@LuckaPt tak hlavne bacha! Vrazda po predchozim uvazeni je pritezujici okolnost :kytka: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
62
9.3.14 11:13
@káťa píše:
Chudák tvůj manžel…zasloužil by si taky potkat nějakou, pro kterou bude sexy a která po něm bude toužit a chtít ho doma…

Cítím, že bych mu to asi dokázala dopřát a přitom s ním dál žít náš hezký normální život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.3.14 11:23
@Andrejka88 píše:
Hahaha, tak me napadlo, co by mi manzel rekl na to, ze mam milence, ale vlastne ma byt rad, protoze se vracim K NEMU domu :lol: :)
:lol: jo to by mě taky zajímalo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
9.3.14 11:29

@radkaf Jo, ale dost podstatný rozdíl je v tom, že ty ses do té situace dostala dobrovolně… vybrala sis takovou volbu… jak píšeš sama, věděla jsi, že je ženatý a myslela sis, že to ukočíruješ jen v režii sexu…tak promiň, ale tvá smůla, žes to nedala a zamilovala se… ale tak jak říkám, stále to byla tvá volba a rozhodnutí zda, do toho jít bylo na tobě…

kdežto manželka, partnerka určitě nešla do vztahu s tím, že se jí manžel bude pelešit s milenkou a užívat si chvíle erotiky, romantiky jinde… ona tu volbu neměla… a když je postavena do situace, kdy najednou zjistí, že je vše jinak než jí manžel sliboval…no promiň, má zavřít pusu, zajít si fitka, nachystat večeři a večer se na manžela usmát a myslet si :„o díky, lásko, že ses za mnou vrátil domů.. sice sis před chvílí někde vrznul, ale to neva.. hlavně, že tady teď jsi pro mě a pro děti.“…
ne, díky.. zažila jsem a nechci, děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.3.14 11:30
@radkaf píše:
Cítím, že bych mu to asi dokázala dopřát a přitom s ním dál žít náš hezký normální život.

Pak by od tebe bylo fér, kdyby to od tebe věděl. On totiž asi stále žije v tom, že dodržujete partnerskou věrnost a řídí se tím. Měl by mít možnost svobodně se rozhodnout, zda chce také tu partnerskou věrnost ukončit a najít si, jako ty, někoho bokem popř. zůstat s tebou i za podmínek tvého zanášení, anebo si najít nový vztah s někým, kdo tu partnerskou věrnost bude chtít dodržovat.

Tohle je od tebe vůči němu hrozně nefér.

• Citovat
  • Upravit
5088
9.3.14 11:33

@radkaf takže jsi vdaná???… tím hůř… takže po pravdě…
před dětma jsem si taky dost úžívala…ženatý, neženatý,.. bylo mi to vcelku jedno… ale ouha… jaké bylo mé zděšení, když jsem se ocitla na druhé straně barikády… okamžitě jsem pochopila, za co tuhle bolest, to zklamání a ponížení musím prožívat… holt boží mlýny melou…
a víš co?? jsem vdaná podruhé… a vím, že věc, kterou jsem kdysi vůbec neřešila a měla stejný názor jako ty, teď bytostně odsuzuji…protože jsem zažila obě strany a holt už život vidím jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
9.3.14 11:37
@radkaf píše:
Cítím, že bych mu to asi dokázala dopřát a přitom s ním dál žít náš hezký normální život.

8o normální???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí