Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
9.3.14 15:09
@willandraify píše:
@Petramatka Vidim to stejne :) Nejdulezitejsi je komunikace..ale jak to tedy bylo u zakladatelky? Psala, ze meli vztah v poradku a bylo to pro ni to BUM…muze to byt tak jak rikas, potom ale nechapu proc se partner nesveri, ze se neciti ve vztahu spokojene… :think:

to si netroufám tvrdit proč, asi bude více motivů a bude to kus od kusu, jeden z motivů co mě napadá, proč někdo neřekne, že není ve vztahu spokojený je právě ta nefungující komunikace, znám spoustu partnerství, kde je komunikace úplně zdegenerovaná. Prakticky to vypadá tak, že to není o tom, že by spolu dva lidi nekomunikovali vůbec - není to o četnosti nebo intenzitě komunikace, ale jde o to, že buď ten protějšek „neslyší“ a nerozumí co mu ten druhý říká nebo může být i problém ve „vysílači“ tzn. že to někdo jen naznačuje a třeba se bojí nebo ostýchá říct co přesně mu chybí nebo co přesně je špatně, třeba i z původně dobrého důvodu, že nechce ranit…ale postupně ta komunikace zdegeneruje tak, že jsou určitá tabu, věci o kterých se nebaví, protože by to ten druhý stejně nepochopil…ale ano, je to o chybách v komunikaci a někdy jsou ty chyby až nevratné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
9.3.14 15:12
@Aragua píše:
No já bych tu ještě viděla možnost, že vztah byl opravdu v pořádku a on se prostě nudil. Nuda a stereotyp udělají své plus si dotyčný myslí, že si jen tak povyrazí a že se to přece nikdo nedozví.

ale to já zahrnuju do toho případu „kurevník“, pokud někdo k tomu aby se bavil potřebuje podvádění partnera, tak je to normální kurevník a to už je prostě taková povaha, kterou nepředěláš a já osobně bych při prvních signálech, že něco takového mám doma, dala sbohem a šáteček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
9.3.14 15:18
@willandraify píše:
@misasimkova ale ony neresi manzelku a deti a moralku..ony resi, ze ho proste chteji a on preci podvadi, ne ta milenka, ta ma „stit cistej“.. :nevim:
Jinak znam i takovou, ktera si vybira jen zadane nebo zenate..dava ji to nejaky pocit totalni dobyvatelnosti nebo jak to rict…bere to vzdy jako vyzvu, na nasledky se vubec neohlizi.. :?

A vidíš u mého chlapa by byl následek zničené pneu, peprný nápis na dveřích. a až by ty pneumatiky vyměnila tak bych šla znova. Jsem mrcha pomstychtivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
9.3.14 15:22
@Petramatka píše:
ale to já zahrnuju do toho případu „kurevník“, pokud někdo k tomu aby se bavil potřebuje podvádění partnera, tak je to normální kurevník a to už je prostě taková povaha, kterou nepředěláš a já osobně bych při prvních signálech, že něco takového mám doma, dala sbohem a šáteček

Jo asi souhlas, ale znám pár případů, kdy manželka tady tenhle jeden pokus toho svýho vytrestala tak, že už seká latinu. Každopádně ta důvěra už bude asi vždy někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
9.3.14 15:23
@LuckaPt píše:
A vidíš u mého chlapa by byl následek zničené pneu, peprný nápis na dveřích. a až by ty pneumatiky vyměnila tak bych šla znova. Jsem mrcha pomstychtivá.

A myslíš, že by Ti to nějak pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
9.3.14 15:23

@LuckaPt :palec: :mrgreen: Ja se nemstim..bozi mlyny melou, jak uz tu nekdo zminoval…ja jsem nemela vubec zajem zahazovat se s takovou cuchtou… :cert:

Zakladatelko jak jsi na tom? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.14 15:49
@willandraify píše:
@LuckaPt :palec: :mrgreen: Ja se nemstim..bozi mlyny melou, jak uz tu nekdo zminoval…ja jsem nemela vubec zajem zahazovat se s takovou cuchtou… :cert:Zakladatelko jak jsi na tom? :kytka:

ja na ni taky kaslu, je to predevsim jeho vina presto ze i ona ví ze spi s chlapem kterej ma pritelkyni a dceru :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.14 15:51

Jinak tu sedím a premyslím :|

• Citovat
  • Upravit
karfice
9.3.14 15:52
@Anonymní píše:
ja na ni taky kaslu, je to predevsim jeho vina presto ze i ona ví ze spi s chlapem kterej ma pritelkyni a dceru :?

Tak můžeš zavelet taky: Vážený muži, vím, že spíš s bývalou, fajn. V tom případě si sbal svých 5 švestek a nastěhuj se k ní. Takového přelétavého tatínka děti nepotřebujou. Kdy se ten tvůj chlap míní vrátit od rodičů domů?

• Citovat
  • Upravit
3774
9.3.14 15:58

@misasimkova Rozhodně ti nechci brát iluze :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
9.3.14 15:58
@Anonymní píše:
ja na ni taky kaslu, je to predevsim jeho vina presto ze i ona ví ze spi s chlapem kterej ma pritelkyni a dceru :?

Tak ji je to ocividne jedno..A co on? Jak se k tomu vsemu postavi?
A jak ses ptala, jak mas vedet ze to neudela znovu - to nijak vedet nemuzes no..to je prave ten risk, pokud mu das jeste jednu sanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.14 15:59
@karfice píše:
Tak můžeš zavelet taky: Vážený muži, vím, že spíš s bývalou, fajn. V tom případě si sbal svých 5 švestek a nastěhuj se k ní. Takového přelétavého tatínka děti nepotřebujou. Kdy se ten tvůj chlap míní vrátit od rodičů domů?

sel dnes rodicum pomahat se strechou. Dcera je tam taky. Vecer si jedu pro malou a mi rekl ze tam asi prespí jestli ho prý ted nechci PÁR DNÍ videt :zed:
Boji se asi toho ze ho uz nebudu chtit videt nikdy… No, protoze fakt ze s ni byl nekolikrat je horsi nez kdyby jen tak ulítl :|
A me to proste strasne bolí. Ta predstava ze se dotykal jine, je to hnus.

• Citovat
  • Upravit
985
9.3.14 16:02
@Anonymní píše:
sel dnes rodicum pomahat se strechou. Dcera je tam taky. Vecer si jedu pro malou a mi rekl ze tam asi prespí jestli ho prý ted nechci PÁR DNÍ videt :zed:
Boji se asi toho ze ho uz nebudu chtit videt nikdy… No, protoze fakt ze s ni byl nekolikrat je horsi nez kdyby jen tak ulítl :|
A me to proste strasne bolí. Ta predstava ze se dotykal jine, je to hnus.

Citila jsem se uplne stejne :( Takze on bude cekat, co ty na to jo? Se ani nesnazi sam to nejak zachranit? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
9.3.14 16:02
@Anonymní píše:
A me to proste strasne bolí. Ta predstava ze se dotykal jine, je to hnus.

Tak rovnou řekni tchýni, proč muže necháváš u ní přespat. Ať ví, jaký je synáček parchant. Malou si vem.
Prosímtě, byt či dům je napsán na tebe, na něj? On tam má trvalé bydliště?

• Citovat
  • Upravit
956
9.3.14 16:04
@willandraify píše:
Citila jsem se uplne stejne :( Takze on bude cekat, co ty na to jo? Se ani nesnazi sam to nejak zachranit? 8o

No to jsem se taky docela podivila. On takhle zbaběle uteče? To si to ulehčil chlapec. Měl naklusat v předklonu a s omluvou. Zakladatelko jeho rodiče to vědí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí