Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
10.3.14 09:03
@Peticek1987 píše:
Já chlapy neházím do jednoho pytle. Faktem ale je, že ujet může každý..zkrátka stát se to může jak chlapovi, tak ženě..přijde slabá chvíle, popřípadě vliv alkoholu, nedomýšlení v tu danou chvíli důsledků. Důležité je ale nepokračovat v tom..pokud udržuje druhý paralelní vztah asi něco v pořádku není..

souhlas…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.3.14 10:05
@radkaf píše:
Bohužel se velmi mýlíš. Chlap je prostě od přírody rozsévač semene a i když bude mít sebespokojenější vztah, tak tyhle pudy v něm budou a to mu stačí k tomu, aby hledal dobrodružství jinde. A může doma sebevíc tvrdit, že on by nikdy, že on je jiný…

Od přírody rozsévač semene :lol: To mě pobavilo :D A tobě tedy nevadí, že ten tvůj amant na tobě pouze ukojuje své pudy a že jsi pro něj jen dobrodružství? Já to nechápu, neumim pochopit, že se žena dobrovolně dokáže dělit o muže s jinou a současně by mi vadilo, že tomu amantovi je fuk, že mě okupuje ještě jinej chlap, to musí být láska :think: :roll: Nu nerozumím tomu a snad ani nikdy nebudu :D

• Citovat
  • Upravit
5088
10.3.14 10:17

@radkaf tak vždy přece nemusí… jasně,… pravděpodobně bude mít každý v životě spoustu příležitostí, někdo si je vytvoří, někomu je život naservíruje sám, ale ne vždy to chlap využije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.14 10:17

@radkaf Myslim si, že nemáš pravdu. Můj manžel si s bývalou manželkou přesně prošel tím, že ho po půl roce manželství začala podvádět. Stejně jako ty to zatloukala a pak to prasklo. :zed: Takže bych řekla, že člověk, kterej je i sám ponaučenej z předchozí zkušenosti nebude běhat za jinýma. :think: Jde teda teď konkrétně jen o mého muže, ale je tím příkladem i pro své okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
10.3.14 10:24

@misasimkova přesně tak.. můj manžel si svobodného života užíval plnými doušky… měl ale i delší vztah, kdy ho permanentně partnerka podváděla, sám říkal, že je hrozně rád, že si to klukovské období užil, zjistil, že stejně je to po čase stejné a navíc, už jen tak ledajaká krasotinka ho nezláká / i když bych samozřejmě ruku za něj do ohně nedala/…jsem ráda, že má tyto zkušenosti, protože každá zkušenost člověka posílí, posune… myslím, že je to hodně i o tom, jak moc má partner rodinné cítění… paradoxně mi v dnešní době připadá, že kluci, pocházející z fungujících rodin si prostě rodiny neváží… v mém okolí jsou 3 případy, kdy chlapi odešli od manželky a dvou dětí /v jednom případě 3 dětí ve věku 8,5 a 2 roky- všechny děti plánované/… prostě za jinou sukni a shodně všichni tři mají v pohodě rodiče, co jsou spolu a vůbec nechápou, co je to napadlo…
prostě je to o prioritách, hodnotách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.14 10:44

Teď jsem se přímo zeptala svýho muže, jestli má potřebu se otáčet za jinejma ženskejma, že by mi s nějakou zahnul a oznámil mi, že se vždy jen podívá, řekne si:,,hezká x ošklivá nebo (čím jsem ho prý nakazila já) proboha co to má na sobě?'' a to je vše. Že mě pořád moc miluje, takže nemá potřebu něco vyhledávat jinde. Takže asi tak. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
10.3.14 11:06

Já jsem se ptala přítele včera, tak se na to nějak netvářil. Řekl mi, že nemá důvod se dívat jinam, že mě miluje. A k situaci zakladatelky se vyjádřil ve smyslu, že kdyby byl chlap doma spokojený a kdyby měli fungující vztah jak píše zakladatelka, neudělal by to :nevim: Že prý spousta ženských si myslí že mají pěkný vztah, ale realita je jiná. No a nebo jsou pak prý týpci, kteří to dělají proto, aby si dokázali jací jsou frajeři (jeho slova).
Za mě, pokud mu to odpustíš, přeji hodně sil a pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
10.3.14 11:06

Snad mate holky pravdu s tim, ze kdyz je chlap spokojeny, tak nema potrebu ( vyjma uletu)..
Ono zase pokud si budu myslet, jak je vsechno v pohode, protoze me partner nerekne nic o opaku a neda na sobe nic znat a pritom ho bude neco uzirat, tak s tim nic moc neudelam, ze…Tohoto ja se ve vztahu trochu bojim, protoze ta komunikace je fakt zasadni..

Zakladatelko drzim palce, at to vsechno zvladnes.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 11:15

Holky neda mi to, mam chvilku a ctu vase prispevky ktere se uz netykaji me ale nevere celkove. Nektere pisete ze se to stava kdyz vazne komunikace nebo ze kdyz chlap je ve vztahu spokojeny, nepodvede.
Ja osobne si ted myslim ze je to blbost.
ja s chlapem nemela problem v komunikaci vubec, rikaly sme si vsechno, nenucene proste povídání.
A jestli je se mnou(byl)spokojeny to nevím kazdopadne ja mu nedavala podnet k tomu aby me podvedl a presto se stalo :nevim:

A rozumime si dobre po kamaradske, sexualni, milenecke i rodinne stránce.
Takze si nemyslim ze byl nespokojeny ve vztahu to bych poznala choval by se jinak. O to vic me to pekvapilo.

• Citovat
  • Upravit
10.3.14 11:19

@willandraify No jako ještě mi pak oznámil:,,A ty si myslíš, že přitom jak mě zaměstnáváš, mám čas na nějaký úlety?'' :mrgreen: Je fakt, že směny mi posílá e-mailem, protože prý funguji jako jeho externí paměť. :pankac: Ale i tak když vidím, jak to funguje prostě u nich v rodině, tak mám pořád za to, že když má chlap pevně zabudovaný kořeny, tak nezahne, ať se kolem něj motá na milion ženských. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
10.3.14 11:25

@misasimkova Ja bych chtela mit takovou duveru, jako mas ty…Ale nemam ji, vseobecne..Radsi beru v potaz to, ze se to v dnesni dobe muze stat velmi jednoduse, nez byt skalopevne presvedcena, ze ne..
Ten muj mi taky rika, ze „kde bych na to vzal cas prosimte.“ :lol: Ale ja si reknu, ted ho nemas, ale kdo vi nekdy v budoucnu..No jo mozna to bude dane mym sebevedomim a taky asi tou nasi minulosti.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
10.3.14 11:30

Anonymni..Hmmm.. :think: Mozna kdyz chlap posilenej alkoholem ulitne a zjisti, ze ten sex je uplne jinej nez s partnerkou, tak ho to asi zacne lakat vic..nez obvyklej sex…:nevim: Rekl Ti aspon, jak to zacalo? A ne jen: " Nevim, co me to popadlo."

Příspěvek upraven 10.03.14 v 11:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
10.3.14 11:30

@misasimkova Mě můj drahý řekl, že by musel vydělávat jednou tolik, aby si mohl dovolit druhou :mrgreen:

Můj příspěvek byla reakce mého chlapa na nevěru. A ze zkušenosti vím, že i sebelepší chlap své manželce (přítelkyni) své „vnitřní“ pocity a emoce málokdy vyjádří. Mám kamaráda, hodně dobrého a znám i jeho přítelkyni. On když mají problém, většinou jde na kafe se mnou a vypovídá se mi. Kolikrát jsem mu říkala, že to má probrat se svou partnerkou a on mi jen řekl, že to nejde. :nevim: Neřeším to, vyslechnu, poradím. Kolikrát jsem přemýšlela, že bych jí řekla co má zlepšit nebo v čem se snažit, ale mám pocit, že bych ho tím „zradila“ :nevim: Konkrétní situace nechci uvádět, je to jejich soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
10.3.14 11:34

Taky si nemyslím, že každý chlap nutně zahne. U zakladatelky si myslím, že přítele jí ta bejvalka prostě svedla a on v nostalgii se hold nechal. Viděli se víckrát, ale tipla bych si že s ní spal jen jednou. A teď hodně lituje. A jestli se teď o tom rozpovídal tak asi nelže, chlap je mnohem jednodužší stvoření než my. A tože je u rodičů nevidím jako útěk, ale chce se jí uhnout aby si vše srovnla v hlavě, asi ví že to ona chce.
Zlato je to rozhodně jedno z nejtěžších období v tvým životě, ale neboj bude líp. Hlavně ať je malá zdravá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.14 11:41

@willandraify Určitě na tom co říkáš něco je. A vím, že kdyby se mi něco takovýho stalo, tak bych se úplně sesypala. Ale chci mu prostě věřit. Když by se mu to stalo jednou, asi bych mu odpustila kvůli synovi a protože bych asi celej náš vztah nechtěla zahodit po jednom ulítnutí. Ale nejsem si jistá, jestli bych mu potom věřila jako mu věřím třeba teď. :nevim: Radši nepřivolávat… Jsem ráda, že na tom nejsem jako zakladatelka a nemusím tu její situaci sama řešit. Takhle se to človéku kecá, když v tý situaci není, ale když se do toho pak člověk sám dostane, tak to určitě není tak jednoduchý, jak se nám to tady píše. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí