Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karfice
9.3.14 16:19
@jdukolem píše:
8o 8o 8o proč? Proč to má tchýně vědět?
Podle mě dokud nemá zakladatelka sama jasno co chce a jestli ho chce zpět tak je nesmysl do toho tahat rodiče…zavřela by si tím cestu…

Tak jak píše zakladatelka výše, samou by jí zajímalo, co si manžílek vymyslel, když už tchýně bude přespávat (normálně to doteď nedělal).

• Citovat
  • Upravit
49159
9.3.14 16:31
@Anonymní píše:
ano, vcera jsem pila.Az moc. Vykecala jsem se, kamoska je skvela vrba..

supr.. to je paráda :palec:
a zítra? jak se odreaguješ zítra? víš důležitý je být pořád v akci nejhorší je mít moc času na přemýšlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
9.3.14 16:32
@jdukolem píše:
a zítra? jak se odreaguješ zítra? víš důležitý je být pořád v akci nejhorší je mít moc času na přemýšlení

Souhlas, najdi si nějakou aktivitu, pokud ti to finance a čas dovolí. Zajdi si do kadeřníka, kup na sebe něco hezkého, vem děti někam na výlet, zajděte s kamarádkama na vínko…

• Citovat
  • Upravit
49159
9.3.14 16:32
@Anonymní píše:
ano, utekl hodilo se mu do kramu ze zrovna musi k rodicum.Asi.Volá mi, píse mi…
ja s nim ted nejsem schopna mluvit. Rodicum se predpokladam urcite nesveril, protoze to by teda videl, má hodne rázné rodice..

podívej..neřeš jeho co kde řekl rodičům nebo co dělá..máš dost práce se sebou hm? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.14 16:45
@jdukolem píše:

Zítra rano odvedu malou do skolky, pujdu do prace..Pak malou vyzvednu a budeme spolu.Sla bych treba k mamce na kafe ale mala by ji vykecala ze tatka nespí doma ona by se pak vyptavala a ja zatim nechci nkomu nic rikat dokud v tom sama nebudu mit jasno..

• Citovat
  • Upravit
6895
9.3.14 16:52
@Petramatka píše:
A myslíš, že by Ti to nějak pomohlo?

Na chvíli ano. Je mi jasný, že by mi to problém doma nevyřešilo, ale ten pocit když ráno příjde k autu… jak bude nas. raná. Ona by mi zničila mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.3.14 16:56
@Anonymní píše:
Zítra rano odvedu malou do skolky, pujdu do prace..Pak malou vyzvednu a budeme spolu.Sla bych treba k mamce na kafe ale mala by ji vykecala ze tatka nespí doma ona by se pak vyptavala a ja zatim nechci nkomu nic rikat dokud v tom sama nebudu mit jasno..

jj to beru jako rozumný, oni ti naši nejbližší nám v tom kolikrát dělají ještě větší hokej než jakej máme samy.. moje mami třebas doporučovala at dělám jakože nic nevím, že já jsem ta vdaná PANÍ to mi musí stačit.. a to bylo ve chvíli kdy já jsem už naopak mlela z posledního a nedávala jsem to.. no čili moje rada.. udělejte s malou nějakou akci - unav ji ale hlavně sebe.. nevím kde bydíš ale ideální na strhání matky je například akváč.. to jsem byla vždy totálně grogy a bylo to tak lepší než se doma plácat od ničeho k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
9.3.14 17:01

Ženy jak jste poznaly že je manžel nevěrný? :,( Dnesk ami bylo roztajněno kamarádkou že mi muž byl nevěrný tenkrát cca 3 roky zpět mě to bylo jasné byl přiopitý já doma se dvěma dětma a v 9 týdnu těhu vypařil se na 3 hodiny přišel až v 5 ráno ale až dneska mi to kamarádka sdělila a včera jsme zjistila že mám nejspíše vaginální problém a oddůvodnuju to tím že mi je stále něvěrný bývalou svoji podváděl co ví tak se 3 ženskýma. Je mi zle nevím co dělat nemám ani s dětma kam jít a nevím zda mu to vytropubit určo bude zapírat on má na to povahu zapře i noc mezi očima. Jsme KO a je mi mizerně nevěru já nesnesu a neumím s tím žít pro mě je to jasné ale nevím kdy to řešit ted řeším byt pokud vyjde pak mu vše vpálím a ukončíme manželství žít s ním nebudu schopna 6 let spolu žijeme z toho 5 let jako manželé. Máme 3 děti je mi z takových osob zle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.3.14 17:39
@Deniiisa píše: Ženy jak jste poznaly že je manžel nevěrný? :,( Dnesk ami bylo roztajněno kamarádkou že mi muž byl nevěrný tenkrát cca 3 roky zpět mě to bylo jasné byl přiopitý já doma se dvěma dětma a v 9 týdnu těhu vypařil se na 3 hodiny přišel až v 5 ráno ale až dneska mi to kamarádka sdělila a včera jsme zjistila že mám nejspíše vaginální problém a oddůvodnuju to tím že mi je stále něvěrný bývalou svoji podváděl co ví tak se 3 ženskýma. Je mi zle nevím co dělat nemám ani s dětma kam jít a nevím zda mu to vytropubit určo bude zapírat on má na to povahu zapře i noc mezi očima. Jsme KO a je mi mizerně nevěru já nesnesu a neumím s tím žít pro mě je to jasné ale nevím kdy to řešit ted řeším byt pokud vyjde pak mu vše vpálím a ukončíme manželství žít s ním nebudu schopna 6 let spolu žijeme z toho 5 let jako manželé. Máme 3 děti je mi z takových osob zle :poblion:

Tak to je humus :poblion: Snad ti vyjde ten byt a pak rychle pryč od něj, bude ti bez něj stokrát líp, chlívák fuj :pocitac: A třeba se časem najde někdo, kdo si tě bude vážit a bude tebe i děti mít rád :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.14 17:47
@jdukolem píše:
jj to beru jako rozumný, oni ti naši nejbližší nám v tom kolikrát dělají ještě větší hokej než jakej máme samy.. moje mami třebas doporučovala at dělám jakože nic nevím, že já jsem ta vdaná PANÍ to mi musí stačit.. a to bylo ve chvíli kdy já jsem už naopak mlela z posledního a nedávala jsem to.. no čili moje rada.. udělejte s malou nějakou akci - unav ji ale hlavně sebe.. nevím kde bydíš ale ideální na strhání matky je například akváč.. to jsem byla vždy totálně grogy a bylo to tak lepší než se doma plácat od ničeho k ničemu.

bydlím v brne takze neco snad vymyslim at nesedime doma..

• Citovat
  • Upravit
4780
9.3.14 17:56
@Anonymní píše:
bydlím v brne takze neco snad vymyslim at nesedime doma..

Zakladatelko,tak to mě moc a moc mrzí, že to dopadlo nakonec takhle, podívej se teď je to hlavně na tobě, čeká tě nesmírně těžké období ať už si zvolíš cestu odpuštění, nebo odchodu… budou se v tobě hodně míchat názory, stavy, nálady… z vlastní zkušenosti vím, že stojí i dost sil udržet se nějak před dětma

já zvolila druhou šanci a tu jsem manželovi před několika měsíci kdy jeho nevěry praskly dala a co nás čeká nevíme, lehké nebude ani jedno ať už si zvolíš cokoliv, dej si čas, přemýšlej, nedělej nic kvůli malé, protože takové to „nechci dítěti brát tatínka“ vám štěstí nepřinese, buď to bude chtít zachránit kvůli sobě, nebo to nemá cenu

dejte si teď pauzu, ty i on, ikdyž tě bude bombardovat sms a telefony, protože to chlapi, když jim nateče do bot a konečně si uvědomí co všechno je ten sex s jinou stojí umí, ale ty potřebuješ především čas sama pro sebe, věř mi - právě tě potkala nevěra a čeká tě několik fází, kterýma si budeš muset projít, ale soustřeď se teď na malou aby toho co nejméně poznala a pak na sebe

ono když ty emoce prvního psych. šoku opadnou přemýšlí se člověku líp :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
9.3.14 18:09

@chebskamaminka ano… to jsem také chtěla napsat… zkus vydržet a neřešit věci s horkou hlavou… každý další den ti nabídne jiný pohled a ty, ač teď tápeš, budeš třeba vědět, na jakou stranu se přiklonit… držím moc palce… budeš potřebovat hodně sil… hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.3.14 18:12

@Selfi tu radu jsi asi myslela zakladatelce, viď :) jen si se uklikla.. ikdyž svým způsobem to platí i pro mě takže díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.14 18:18

Holky dekuju, dam si od nej ted chvilku pauzu a uvidim jestli ho budu chtit zpatky…
Ted to bude znit divne nevera jako nevera ale byla bych radeji kdyby to byla naka jiná… ne zrovna bejvalka, takhle nevim jak na tom jsem.
Jsem rada ze tvrdi ze me miluje a po celou dobu vztahu je ke me pozorny, nekrici na me, nekourí, nechlasta, vypada dobre, stara se o sebe o me i o dceru, neni lakomej atd atd…ale proste me podvedl. Neslo by jen o sex ale jeste i :hug: o to, jak vubec mohl?
Neodpustim mu to nikdy, ale miluju ho a asi nechci byt bez nej.Dam mu mozna sanci, jestli ano, dam mu to teda pekne sezrat :cert:
Ale ta pochybnost bude nade mnou asi uz porad :|
Jen se nikdy nechci stat a ani snad nestanu zenou ktera si chlapa hlídá, kontroluje, podezrivá atd..atd..nebo nakou hysterkou :|
Tak uvidím, od vcerejska uz se na to divam trosku jinak to ale neznamena ze bych chtela aby to udelal znovu.
Byla jsem si pro dceru a ta mi v aute rekla ze tatinek odpoledne plakal 8o
Holky jsem rada ze vas tu mam protoze v nevim co bych jinak v tom prvnim afektu udelala :hug:

• Citovat
  • Upravit
6885
9.3.14 18:28

Preji ti zakladatelko stastny konec. a at uz se to neopakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí