Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
985
10.3.14 12:00

@Tanule23 To je presny priklad te chyby komunikace..Pokud je problem, museji to resit vzdy oba, jinak to nema smysl..Proc to tedy nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
10.3.14 12:02

@misasimkova Z toho duvodu taky tomu svemu neverim tak jako driv…Sice je tam ta duvera skoro obnovena, ale proste ne uplne..a nevim, zda nekdy bude…ale riskla jsem to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
10.3.14 12:09

@willandraify To mi nebyl schopný vysvětlit. Říká, že reaguji nezaujatě, bez „ženských výlevů“. To je ale jasné, protože mě se daný problém netýká. Kdyby to byl můj partner, taky bych reagovala na některé věci jinak. Hodím sem jeden příklad, snad to nebude vadit. Když byla těhotná, měla rizikové těhotenství a měli zakázaný sex. Ona všude vykládala jak je její přítel skvělý, že zvládá být tak dlouho bez sexu a vůbec mu to nevadí (její pohled na věc). Od něj jsem věděla, že ho to neskutečně žere, že se snažil jí to vysvětlit, ale ona to nějak nechtěla chápat (jeho pohled na věc).
To je přesně ta komunikace. Vidím to i u nás doma. Přítel něco řekne, já to nějak pochopím a pak mi se dovím, že jsem to pochopila úplně jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
10.3.14 12:26
@Anonymní píše:
Holky neda mi to, mam chvilku a ctu vase prispevky ktere se uz netykaji me ale nevere celkove. Nektere pisete ze se to stava kdyz vazne komunikace nebo ze kdyz chlap je ve vztahu spokojeny, nepodvede.
Ja osobne si ted myslim ze je to blbost.
ja s chlapem nemela problem v komunikaci vubec, rikaly sme si vsechno, nenucene proste povídání.
A jestli je se mnou(byl)spokojeny to nevím kazdopadne ja mu nedavala podnet k tomu aby me podvedl a presto se stalo :nevim:A rozumime si dobre po kamaradske, sexualni, milenecke i rodinne stránce.
Takze si nemyslim ze byl nespokojeny ve vztahu to bych poznala choval by se jinak. O to vic me to pekvapilo.

No jo, podělal to na celé čáře…to se už stalo…myslím si, že velká část problému bude v tom, že tebou si je absolutně jistý (i když si s tebou rozumí), nemusí se snažit, a tak ho asi láká dobývat to, co jisté nemá…Sama jsi psala, že ač ti provedl tohle, v podstatě ani neuvažuješ o nějakém ráznějším kroku a nemůžeš bez něj být…a tohle on o tobě ví a cítí to, bohužel.

Možná by nebylo od věci, kdyby věděl, že tě jistou nemá. Ale ne hrát na něj nějaké divadýlko - prostě opravdu to tak cítit a nemít ho jako modlu - však on zase takové terno do života nebude…už jen to, že mu nečiní problémy tě systematicky obelhávat a podvádět tě :?

On by měl být ten, který, když to pos.ral, tak přijde, omluví se a navrhne nějaké kroky, které by vedly k nápravě ve vztahu. Kterými by si tě udržel…
Mě by třeba zajímalo, proč to dělal (odpověď nevím je opět lež - není přece blázen, který neví, co dělá), zda to už s bývalkou utnul a zda o tom už ona ví atd…Zatím se kromě vypisování miluji tě (což ho nestojí nic) na žádné skutky nezmohl :nevim:
Naopak, nechal tě v tom plácat samotnou a čeká, až to zkousneš a nebudeš mu doma dělat nepříjemnosti v podobě výčitek atd. Protože cítí, že tě má absolutně jistou - můj názor.

• Citovat
  • Upravit
10.3.14 12:27

@willandraify A po jak dlouhý době vašeho vztahu ten tvůj uklouz? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
10.3.14 12:27
@misasimkova píše:
Teď jsem se přímo zeptala svýho muže, jestli má potřebu se otáčet za jinejma ženskejma, že by mi s nějakou zahnul a oznámil mi, že se vždy jen podívá, řekne si:,,hezká x ošklivá nebo (čím jsem ho prý nakazila já) proboha co to má na sobě?'' a to je vše. Že mě pořád moc miluje, takže nemá potřebu něco vyhledávat jinde. Takže asi tak. :mrgreen: :mrgreen:

Jo a i kdyby to tak nebylo a ty si se ho na rovinu zeptala určitě by ti řekl,,no jasně, že mám potřebu se koukat za ostatníma a tu co o mě projeví trochu zájem hned ojedu" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neříká tím, že je ti nevěrnej, ale byl by nenormální kdyby odpověděl jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 12:28
@Anonymní píše:
Holky neda mi to, mam chvilku a ctu vase prispevky ktere se uz netykaji me ale nevere celkove. Nektere pisete ze se to stava kdyz vazne komunikace nebo ze kdyz chlap je ve vztahu spokojeny, nepodvede.
Ja osobne si ted myslim ze je to blbost.
ja s chlapem nemela problem v komunikaci vubec, rikaly sme si vsechno, nenucene proste povídání.
A jestli je se mnou(byl)spokojeny to nevím kazdopadne ja mu nedavala podnet k tomu aby me podvedl a presto se stalo :nevim:

Mně to taky nedá, čtu to tady pár dní a už musím reagovat. Ve všem s tebou naprosto souhlasím,je vidět, že jsi zkušená ženská. Nevěra se nevyhne ani spokojeným a šťastným párům.
Já nechci zde přítomným děvčatům brát iluze, ale ono je to opravdu v životě jinak, jak si představují. Podle profilů a příspěvků jsou to většinou velmi mladé ženy a naivně si myslí, že ten jejich by nikdy… :lol: …No, já byla taky taková, dala bych za partnera ruku do ohně, bláhově jsem si myslela, že máme nejlepší vztah v republice (ne-li na celém světě) :mrgreen: , rovněž nám všechno klapalo (proto jsemtaky dlouho vůbec nic netušila) - a bohužel, stalo se, co jsem si ani v nejdivočejších snech nepředstavovala. A když jsem se ptala PROČ?, partner mi řekl, že i kdybych byla „blondýna, černá, vysoká, malá,hubená, tlustá…je to jedno, protože ona prostě byla JINÁ.“ A v tom to je, chlapi prostě musí zkusit něco jiného, taky se mi to nelíbí, taky s tím nesouhlasím, ale je v žibotě to tak.
A pokud ti vaši muži říkají, že ne, možná to nyní myslí vážně, ale nikdo neví, co mu život přinese. A na závěr - jsem vdaná 30 let, takže vím, o čem píšu a za svůj život jsem nepoznala snad jedinou dlouhodobě věrnou dvojici. :,( bohužel
Takže děvčátka, nebijte se v prsa, ať na sebe nepřivoláte nějakou tu životní zkoušku. :kytka:

A rozumime si dobre po kamaradske, sexualni, milenecke i rodinne stránce.
Takze si nemyslim ze byl nespokojeny ve vztahu to bych poznala choval by se jinak. O to vic me to pekvapilo.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.14 12:32

Třeba já
Omlouvám se první anonymní, že se můj příspěvek nedopatřením vmontoval doprostřed jejího, ale snad to bude zřejmé, můj končí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.14 12:36
@Broukb píše:
Jo a i kdyby to tak nebylo a ty si se ho na rovinu zeptala určitě by ti řekl,,no jasně, že mám potřebu se koukat za ostatníma a tu co o mě projeví trochu zájem hned ojedu" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neříká tím, že je ti nevěrnej, ale byl by nenormální kdyby odpověděl jinak :mrgreen:

Třeba já

Opět souhlas, přesně tak, chlapi budou lhát ještě i na smrtelný posteli, oni jsou zkažení tím Plzákovým heslem „zatloukat, zatloukat…“ :cert:

• Citovat
  • Upravit
10.3.14 12:36

@Broukb Ale tak mám za to, že když si tou nevěrou prošel s bývalkou, že mi neudělá totéž. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
10.3.14 12:38

Milá Anonymní..velice lidský a krásný příspěvek a já se pod to podepisuji jako,,mladé 26 leté kuře,, :kytka: které si už nyní také prošlo partnerovou nevěrou..stát se to může komukoli, v kterémkoli věku, i kdyby ta dotyčná byla dokonalost sama…já si myslím, že pokud ten vztah je kvalitní a má pevný základ tak ustojí i tu nevěru. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 12:41
@misasimkova píše:
@Broukb Ale tak mám za to, že když si tou nevěrou prošel s bývalkou, že mi neudělá totéž. :lol:

Třeba já
Ani to není záruka, ten můj ještě za svobodna měl taky nevěrnou partnerku, strašně ho to vzalo a byl konec jejich vztahu. Já si myslela, přesně to co ty, a když jsem po jeho provalené nevěře (po 13 letech manželství)na to poukázala, tak jen pokrčil rameny. A pozor - ještě mi sdělil :„Ale já tě nikdy nechtěl opustit, takže jsem ti vlastně byl věrný“!!! :nevim: :pocitac: :zed:
Takže pozor na to.

• Citovat
  • Upravit
985
10.3.14 12:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
10.3.14 12:44
@misasimkova píše:
@Broukb Ale tak mám za to, že když si tou nevěrou prošel s bývalkou, že mi neudělá totéž. :lol:

tak souhlasím s příspěvkem výše..můj partner byl dvakrát podveden partnerkama, s oběma to dospělo k rozchodu a stejně byl nevěry schopen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 12:46
@Peticek1987 píše:
Milá Anonymní..velice lidský a krásný příspěvek a já se pod to podepisuji jako,,mladé 26 leté kuře,, :kytka: které si už nyní také prošlo partnerovou nevěrou..stát se to může komukoli, v kterémkoli věku, i kdyby ta dotyčná byla dokonalost sama…já si myslím, že pokud ten vztah je kvalitní a má pevný základ tak ustojí i tu nevěru. :hug:

Třeba já
Tak, tak,…ale je pravda, že ten vztah se posune a hlavně - člověk už nikdy nebude tak naivní, aby si myslel, že on má dokonalý vztah, kterému se nevěra vyhne. :hug:
Mně to totiž připadne, že ono se ve společnosti na ty podváděné partnery (jak ženy, tak muže) hledí jako na nemožné, bez komunikace, neschopné, frigidní, líné,…(atd. dosaďte co chcete),… ale já jsem přece jiná(ý), mně to potkat nemůže. :mrgreen: A já říkám může. :?
Proto nesuďme druhé, abychom se sami brzy nedostali do jejich pozice.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky