Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lenka76
10.3.14 19:19

Prokousala jsem se celou diskuzi a musim rict, ze me to sviralo u zaludku a me se to netyka.Fakt hnusna situace…jak se ted mas ty naucit mu zase verit? Jde to vubec? Je to vul!

• Citovat
  • Upravit
káťa
11.3.14 07:35
@Lenka76 píše:
Prokousala jsem se celou diskuzi a musim rict, ze me to sviralo u zaludku a me se to netyka.Fakt hnusna situace…jak se ted mas ty naucit mu zase verit? Jde to vubec? Je to vul!

Já myslím, že žít s ním dál jde. Věřit mu už asi ne. :?

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
11.3.14 08:03
@Bohulinka píše:
@Kobliha51 :lol: Ty jsi vizionář. Jasně, že mi to sdělil až pěkně po obědě (který jsem uvařila)s tím, že si balí pět švestek a odchází k ní protože se zamiloval a nějakou dobu to s ní táhne. Holky kdybych si to nezažila, tak bych tvrdila, že bych to vždycky poznala že má jinou a že se to ve vztahu, kde je pohoda a plno sexu stát nemůže :nevim: Stát se to fakt může bez ohledu na situaci. p. s. moje kamarádka se vyspala s cizím klukem asi měsíc před svatbou. To jsem teprv nějak nepobrala.

To, že jsi to tak měla ty, neznamená, že je to pravidlo. :)

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
11.3.14 08:06

Kata:na to hude ale potreba hodne sily :hug: fakt silena situace.

• Citovat
  • Upravit
káťa
11.3.14 09:04
@Lenka76 píše:
Kata:na to hude ale potreba hodne sily :hug: fakt silena situace.

Já bych jí neustála, to vím. Po zjištění dlouhodobější plánované nevěry (nikoli úletu), což zahrnuje i plánované pravidelné obelhávání ze strany partnera, bych s ním já osobně nezůstala. Už bych mu prostě nedokázala věřit a bez důvěry by mě to v tom vztahu prostě nebavilo.
To je jakoby mě třeba zradila či okradla blízká kamarádka. Také bych kamarádství utnula, když už bych jí nemohla věřit.

Neříkám, že je to dobré řešení a aby se tak zachovala zakladatelka, je to mé řešení a můj pohled na věc. Mně by to za to nestálo, nervovat se a mít se na pozoru před člověkem, který by mi měl být nejbližší. Raději bych si našla jiného, než zabít x let nervováním, nedůvěrou, doufáním, že se změní…děkuji, nechci…

jednorázový náhodný úlet bych asi při jinak hezkém vztahu nějak zkousnout dokázala

• Citovat
  • Upravit
1224
11.3.14 09:27
@káťa píše:
Já bych jí neustála, to vím. Po zjištění dlouhodobější plánované nevěry (nikoli úletu), což zahrnuje i plánované pravidelné obelhávání ze strany partnera, bych s ním já osobně nezůstala. Už bych mu prostě nedokázala věřit a bez důvěry by mě to v tom vztahu prostě nebavilo.
To je jakoby mě třeba zradila či okradla blízká kamarádka. Také bych kamarádství utnula, když už bych jí nemohla věřit.

Neříkám, že je to dobré řešení a aby se tak zachovala zakladatelka, je to mé řešení a můj pohled na věc. Mně by to za to nestálo, nervovat se a mít se na pozoru před člověkem, který by mi měl být nejbližší. Raději bych si našla jiného, než zabít x let nervováním, nedůvěrou, doufáním, že se změní…děkuji, nechci…

souhlasím, taky bych to nedokázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
11.3.14 09:33

@káťa Souhlasím. Možná že nějakou jednorázovku bych skousla, ale kdyby mě takto podváděl delší dobu :zed: Za sebe vím, že bych nedokázala věřit, při každé jeho služebce bych byla vynervovaná, jestli je opravdu tam, kde mi řekl…To už pak asi není vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
11.3.14 17:08

Zakladatelko porad nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.3.14 21:08
@Tanule23 píše:
@káťa Souhlasím. Možná že nějakou jednorázovku bych skousla, ale kdyby mě takto podváděl delší dobu :zed: Za sebe vím, že bych nedokázala věřit, při každé jeho služebce bych byla vynervovaná, jestli je opravdu tam, kde mi řekl…To už pak asi není vztah.
Že se vám sem montuju, ale záleží na situaci. Na chlapovi je poznat, kdy to opravdu utnul a né, kdy říká, že to utnul. Ono si to časem sedne, někdy opravdu není tak snadné ze vztahu vycouvat. :roll: Záleží na situaci, existenci rodiny, dětech, prostě na všech možných okolnostech. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
11.3.14 21:41

@Gozra Určitě, ale tím, že jsem si nevěru zažila již ve 2 vztazích, tak vím, jak jsem se chovala a taky vím, že jsem pak dotyčnému nevěřila ani to, že se zpozdil v práci :nevim: Takže pro mě nevěrou vztah končí, i kdybych 100× chtěla věřit, nezvládla bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.3.14 21:51

@Tanule23 určitě tě chápu, každý to máme nastavený jinak. :hug:
Za sebe můžu říct, zažít nevěru ve vztahu bez dětí ve věku do 30-tky, jdu okamžitě od toho. ;)
Pokud je nevěra v dlouholetém vztahu (teď popisuju sebe), kde jsou v tu dobu 2 děti, bydlení v jeho bytě, mít jen rodičák, taky společný koníček, který nás živí ve 2 městech, nebylo to tak jednoznačné. Ač vztah trval 2 roky, po vylezení na světlo to opravdu utnul, protože šlo o toto vše. Takže je jistota, že 2. paralelní vztah není, zatím ani nebude. Ale jak to bývá, nevěřím, sem tam rýpnu, čas tu bolest zklidnil, ale nevyléčil. Prostě to není jednoznačné, černé nebo bílé. ;)
Opravdu záleží na mnoha faktorech…
Být v jiném věku, s jistým zázemím, většími dětmi, asi se řídím 1. situací. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.3.14 08:00

Z té druhé strany

Tak teď já ne té druhé straně–milenka ženatého muže tady sedím a už dvě hodiny brečím. Manželka x já milenka…a samozřejmě manželka vyhrává na plné čáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
12.3.14 08:02

@radkaf Ale chápeš, že ty sis vybrala, že budeš milenka? Podváděná manželka si tuhle roli nevybrala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
12.3.14 08:17
@Terina89 píše:
@radkaf Ale chápeš, že ty sis vybrala, že budeš milenka? Podváděná manželka si tuhle roli nevybrala :zed:

Přesně tak :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
12.3.14 08:48

@radkaf Ono je taky dost pravdepodobny, ze kdybys toho „sveho“ mela doma a dostala se do te tvoji vysnene pozice manzelky, tak ruzove by to nebylo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí