Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mila anonymni, kasli na nej - lepsi to nebude. zkus se odprostit od sve lasky k nemu, sepis si plusy a minusy vaseho vztahu a jeho povahy. mozna budes sama z vysledku prekvapena.
jinak k tve otazce, no vedma nejsem ale indicie nevery jsou tam vcelku evidentni a jeste aby ON tebe navic prudil a pouzival vulgarity - no maucta po 10m vztahu
k tem sex. experimentum se nekdy uz vyjadril predtim? z toho bych si zas az tak hlavu nevahala, lidi radi zkousi nove veci ale musi to chtit a libit se oboum
me to prijde tak ze mu zacinas byt na obtiz a jen je to slaboch na to ti to rict
proc skoncil jeho minuly vztah?
Nene
fakt se ptas? Tak i kdyby nikam nejezdil a nepodvadel tě, jako že to dělá, tak by my jako jasné signály, že už o tebe nemá zájem stačilo jeho chování k tobě. Neponizuj se. ![]()
@Anonymní píše:
Ted jsem si vzpomnela, ze par dni zper jsem sla na jeden pohovor. Prednim jsem sla do sprchy a nachystat se. Kdyz jsem vylezla, prisel do koupelny a rekl mi jestli si tu (pardon za vyraz) kundu umyvam pro ty chlapy co tam budou se mnou.. Ze sd nekde ohnu jen abych dostala praci. Taky jsme sd
pohadali… Myslite ze sd tim snazi zakryt vinu? A posledni dobou je mezi nami napeti, hadky.. Neustale se tvari zamyslene, ublizene a vadi mu i to, kdyz se otocim na druhy bol kdyz usinam…
Asi bych mu na to odpověděla, že tímhle o tu „kundu“ přišel a měla bych co dělat, abych mu jedno nevrazila. Tohle je fakt neskutečné hulvátství ![]()
A jinak ano, podle toho, co píšeš si myslím, že tě podvádí a jeho milenka z tebe ještě na facebooku dělá pěknou blbku ![]()
Jeho minuly vztah skoncil pry tim, ze se vidali jednou za dva tydny a nemeli na sebw cas.
Pockam si az prijede a zeptam se. On je totiz takovy necitelny, jednou se tvari jak nejvetsi chudatko a ublizenec (nevim proc) tak se ho ptam jestli se neco stalo nebo tak. A on ze nic. Pak mi pise a rika, dava najevo lasku, az moc obcas
, pak zase je mezi nami nejake napeti.. Tak ja nevim.. Treba nedavno jsem odesla na par hodin z bytu, sla jsem za rodinou co byla ve meste a on byl takovy nateseny ze muze zustat sam. Drive chtel se mnou travit kazdou minutu a byt se mnou kdykoliv a kdekoliv. Po navratu se prave tvaril, jako kdyby se neco stalo. Pak se snazil hodit nenapadne vinu na mne, ze s nim nejsem stastna.
Jinak co se tyce te,,kundy,,, prvne jsem to presla, ale pprad dal mel pitome reci, tak jsem mu rekla at jde nekam a ze je idiot. Dal mi facku. Jenze ja nevim, najednu stranu je to uzasny chlap a pritel. Ale nw druhou stranu, to co dela doma kdyz to nikdo nevidi je hrozne… Uz nekolikrat jsem mela sbaleno s tim ze odchazim. Vzdy brecel a rikal ze mne miluje a udela pro mne cokoliv.. ![]()
@Anonymní píše:
Jeho minuly vztah skoncil pry tim, ze se vidali jednou za dva tydny a nemeli na sebw cas.
Pockam si az prijede a zeptam se. On je totiz takovy necitelny, jednou se tvari jak nejvetsi chudatko a ublizenec (nevim proc) tak se ho ptam jestli se neco stalo nebo tak. A on ze nic. Pak mi pise a rika, dava najevo lasku, az moc obcas, pak zase je mezi nami nejake napeti.. Tak ja nevim.. Treba nedavno jsem odesla na par hodin z bytu, sla jsem za rodinou co byla ve meste a on byl takovy nateseny ze muze zustat sam. Drive chtel se mnou travit kazdou minutu a byt se mnou kdykoliv a kdekoliv. Po navratu se prave tvaril, jako kdyby se neco stalo. Pak se snazil hodit nenapadne vinu na mne, ze s nim nejsem stastna.
Jinak co se tyce te,,kundy,,, prvne jsem to presla, ale pprad dal mel pitome reci, tak jsem mu rekla at jde nekam a ze je idiot. Dal mi facku. Jenze ja nevim, najednu stranu je to uzasny chlap a pritel. Ale nw druhou stranu, to co dela doma kdyz to nikdo nevidi je hrozne… Uz nekolikrat jsem mela sbaleno s tim ze odchazim. Vzdy brecel a rikal ze mne miluje a udela pro mne cokoliv..
Opravdu nevím, na co ještě čekáš. Vždyť to je nějaký psychopat. Vlastně ho vůbec ani neznáš, kdoví co má za diagnózu. Radím utíkat od něj rychle a daleko.
Ahoj pridavam svuj dotaz…
Pritel pracuje jako obchodak, je casto na cestach a pravidelka utery- ctvrtek mimo domov. Vsechno bylo v pohode, ale pak jedno utery zustal doma a v pul 11 vecer mu nekdo volal. Kdyz jsem se zeptala kdo to byl, choval se divne a vymluvil se, ze to bylo obchodni. Az kdyz na me videl, ze mu to vazne neverim, tak mi zacal tvrdit, ze to bxla jeho byvala, kterou den predtim potkal ve meste… No zhadali jsme se a jsem od te doby celkem paranoidni. Dalsi utery na to mi cely den nebral telefon, dalsi tyden jsem mu navrhla, ze pojedu s nim ( obcas jsme jezdili spolecne a nebyl zadny problem) ale ted uz to najednou nejde, protoze toho ma moc a je prece blbe me nechavat nekde cekat. No a dnes jsme si volali a on byl nekde venku a tvrdil mi, zelezi uz v posteli na pokoji a ze ma jen otevrene okno. Meli jsme ted dost starosti, takze milostny zivot trochu pokulhava..ale ja se nemuzu zbavit dojmu, ze nekoho ma. A kdyz jsem ten stejny pocit mela u byvaleho, tak se stejne nakonec ukazalo, ze me podvadel asi rok…
Co myslite? Jsem paranoidni?
K.
Ahoj, tak na tohle asi odpoved vedet nebudu. Musis se ho zeptat, ale stejne muze lhat. Nebo ho špehovat, ale nevim jak a je to ponizujici. Sama mam taky problem s duverou k partnerovi, ale vim, ze je to muj problem, tezko nekoho uhlidat.
Paranoidni nejsi. Podle me tohle zenska vycejti…Ma prilezitost k nevere a pravidelnou, toho by si mohla nejak vyuzit ne? Je si jisty. Prekvap ho…proste narus ten jeho ritual a pak uvidis, co za tim je.
No holky, my jsme se posledni mesic doma tak nejak mijeli, kdyz jsem ja mela volno on byl na cestach a obracene. A kdyz, jsme byli spolu tak jsme resili hlavne problemy, ktere jsme ted meli a proto jsem si myslela, ze nas to tak pohltilo, ze na sex nemame ani jeden chut. Ale ten dnesek uz me dodelal, navic jsem se ho jen zeptala kde je a on sam mi zacal vypravet, ze ma jen otevrene okno. Neuhodila jsem na nej rovnou, ze je nekde venku. Mobil si nejak nehlida, ale casto telefonuje a i mi dost chodi zpravy ale to tak bylo vzdy- je pravda, ze najednou prede mnou nenecha otevreny email a podobne veci.
Prave, prilezitosti ma vic nez dost a navic vim, ze drive byval celkem na zenske…
Achjo ![]()
Sledovat ho asi nemuzu, to kde ten den prespi se rozhoduje az na cestach a abych za nim jela v noci nekam napenzion je asi blbost…
U nas je to podobne, manzel ma příležitostí dost a nikdy nemam sanci se to dozvedet, pokud by mi to sam neprisel rict. Chce to spis zapracovat na sobe nez ho smirovat, navic kdyby to zjistil, ze za nim šmejdíš… Ta ostuda. A urcite by byl i nastvanej, pokud ho podeziras nepravem. A i kdyby právem. Potřebovaly bychom vetsi sebevědomí ![]()
A to jestli nekoho ma uz jsem se ho narovinu zeptala, rekl mi, ze je to pekna blbost..a hned to zacal otacet na to, jestli ja nekoho nemam..
Jo, to mi manzel dela taky, ze to otoci proti mně. Poradit neumim, nejlepsi by bylo to vubec neresit a nežárlit
Tezko muzes cekat, ze Ti odpovi pravdive, pokud by to tak bylo a mel by nekoho jinyho. A co budes teda delat dal?
Jak to mam neresit, kdyz to mam v hlave uz asi mesic a posledni dobou celkem intezivne?:) Jestli mas nejakou radu sem s tim… Radeji bych vedela na rovinu proti cemu stojim, zit v takovehle nejistote a podezrivani je cesta do pekla a uz sr to na nasem vztahu dost pedepisuje…