Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
10.3.14 14:25
@Peticek1987 píše:
Milá Anonymní..velice lidský a krásný příspěvek a já se pod to podepisuji jako,,mladé 26 leté kuře,, :kytka: které si už nyní také prošlo partnerovou nevěrou..stát se to může komukoli, v kterémkoli věku, i kdyby ta dotyčná byla dokonalost sama…já si myslím, že pokud ten vztah je kvalitní a má pevný základ tak ustojí i tu nevěru. :hug:

Kvalitní vztah s pevným základem to sice ustojí, ale je poznamenán ;). Je to vztah před a po. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
10.3.14 14:26
@Anonymní píše:
Nevim jestli to byla otazka na me ale odpovím na ni i ja.Jsem ted v praci, domu vcera nakonec fakt neprijel takze SNAD prespal u rodicu.Dnes mi volala tchyne co se mezi nami stalo, ze tam najednou Patrik spi. Rekla jsem ji ze jsme se v necem nepohodly ale nic jsem ji nerikala.Sice brblala(je zvedava a starostliva),ale jak rikam pokud ja sama nebudu vedet, nikomu to rikat nechci. A ano, ozyva se neustale. Emaily, neprijate hovory, smsky.. (ale to nic neznamená :| )
Jeste jsem s nim nemluvila…

Ano, bylo to na tebe…
myslím, že je rozumné do toho tchýni netahat… protože by se to třeba mohlo obrátit proti tobě… a ty jsi mu řekla, že má odejít?? Nebo sám vyklidil pole? Tohle mi trošku nehraje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.14 14:30
@Tanule23 píše:
Zakladatelko, víš co by mě zajímalo? Psala jsi, že vám to jinak funguje, proč Ti neřekl že ji potkal už tehdy, před těmi vánoci? Neber to prosím jako rýpání, jen se ptám. Protože můj přítel, když potká bývalku, tak mi to řekne. Jednou mu dokonce psala SMS, tak mi ji dával přečíst. A to si o nás rozhodně nemyslím, že máme ideální vztah :)

V poradku, ja to neberu jako rypaní. Ale naprosto netusim proc mi to nerekl. Mozna uz to tenkrat mel v planu, nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.14 14:37
@Selfi píše:
Ano, bylo to na tebe…
myslím, že je rozumné do toho tchýni netahat… protože by se to třeba mohlo obrátit proti tobě… a ty jsi mu řekla, že má odejít?? Nebo sám vyklidil pole? Tohle mi trošku nehraje :nevim:

Rekl, ze jde na par dni k rodicum. Sám vyklidil pole.Vola pise, ale neukaze se.Bud se stydi za to co udelal nebo nevím :| a spis ceka az se mu ozvu já.

• Citovat
  • Upravit
5088
10.3.14 14:41
@Anonymní píše:
Rekl, ze jde na par dni k rodicum. Sám vyklidil pole.Vola pise, ale neukaze se.Bud se stydi za to co udelal nebo nevím :| a spis ceka az se mu ozvu já.

no… to je takové divné :|… buď sám neví, co má dělat a nebo měl strach, abys neodešla ty a tak raději vyklidil pole, aby měl jistotu, že alespoň zůstaneš doma…

a co ty?? řekneš mu, ať se vrátí?? S tou dotyčnou to teda skončil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jakostní_Emilka
10.3.14 14:47
@Selfi píše:
no… to je takové divné :|… buď sám neví, co má dělat a nebo měl strach, abys neodešla ty a tak raději vyklidil pole, aby měl jistotu, že alespoň zůstaneš doma…
..anebo chce čas, aby se mohl domluvit s bývalkou co a jak dál 8o
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.14 14:53
@Selfi píše:
no… to je takové divné :|… buď sám neví, co má dělat a nebo měl strach, abys neodešla ty a tak raději vyklidil pole, aby měl jistotu, že alespoň zůstaneš doma…a co ty?? řekneš mu, ať se vrátí?? S tou dotyčnou to teda skončil?

jestli to s ni skoncil no tak to nevim predpokladam ze snad jo. A ano, myslim ze sam nevi co ma delat. Uzije si ale resim a odnasim to ja :zed:
A jak uz jsem tu psala, nikdy jsem se nechovala tak aby si myslel ze me ma jistou, tudiz se mozna bal abych neodesla.Fakt nevím.
Zatim mu nebudu rikat aby se vratil, ale holky asi me ukamenujete ale chybi mi nejradeji bych si naliskala :x

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.14 14:53
@Jakostní_Emilka píše: ..anebo chce čas, aby se mohl domluvit s bývalkou co a jak dál 8o

jejda, dekuju pekne :?

• Citovat
  • Upravit
Jakostní_Emilka
10.3.14 14:56
@Anonymní píše:
jejda, dekuju pekne :?

holt někteří lidi jsou pěkné svině. Nevěřila bych mu ani nos mezi očima. A ještě bych mu vyčetla, proč se jako schovává u rodičů, když má o tebe bojovat. Ať se vzpamatuje.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.3.14 15:04
@Bohulinka píše:
@Kobliha51 Pod to bych se podepsala. Taky jsem před lety byla v šoku, protože jsem jako správná zamilovaná koza dělala pro ten vzta první poslední. Na otázku proč proboha? Měl jsem pocit, že hodně pracuješ a málo si mě všímáš. Jo ale já běhala mezi školou a brigádou kuli tomu, aby neměl pocit že ho nějak vysávám :? Týká se to každého a kdo si myslí, že jeho určitě ne, tak má nakročeno :)

Nepodváděl tě proto, že jsi si ho málo všímala, ale protože ty sklony k nevěře má v sobě. Člověk buď ty sklony má, nebo nemá a je úplně jedno jak se k němu partner chová, to s tím nesouvisí. Někdo nemá potřebu být nevěrný, ani když s ním druhý zachází jak s kusem hadru a někdo zase žádný důvod nepotřebuje, má doma dokonalého partnera/partnerku a stejně si nedokáže odepřít někoho jiného :roll: V psychologii jsme se učili, že jsou 3 typy lidí - intelektuální - rozhoduje se většinou rozumem, emocionální - dá především na své pocity a pak vyrovnaný - má v rovnováze rozum i pocity. Největší sklony k nevěře má emocionální typ, protože snadno vzplane, snadno se zamiluje a v tu chvíli nevidí, neslyší, dá jen na své momentální pocity. Takže tak ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.14 16:03
@Sonarka píše:
V psychologii jsme se učili, že jsou 3 typy lidí - intelektuální - rozhoduje se většinou rozumem, emocionální - dá především na své pocity a pak vyrovnaný - má v rovnováze rozum i pocity. Největší sklony k nevěře má emocionální typ, protože snadno vzplane, snadno se zamiluje a v tu chvíli nevidí, neslyší, dá jen na své momentální pocity. Takže tak ;)

Třeba já
Hmmmm…tak můj muž je vysoce intelektuální, vše má pod kontrolou a přesto se k nevěře (a dokonale promyšlené, aby mu to dlouho procházelo) snížil. A já - emocionální typ, dojímající se nad štěňátky, housátky apod. jsem už 30 let věrná :nevim:…takže asi nic není černobílé, výjimky jsou na všech stranách…

• Citovat
  • Upravit
karfice
10.3.14 17:44
@Anonymní píše:
Třeba já
Hmmmm…tak můj muž je vysoce intelektuální, vše má pod kontrolou a přesto se k nevěře (a dokonale promyšlené, aby mu to dlouho procházelo) snížil. A já - emocionální typ, dojímající se nad štěňátky, housátky apod. jsem už 30 let věrná :nevim:…takže asi nic není černobílé, výjimky jsou na všech stranách…

Si začni užívat taky. Domů jej zatím neber, dokud se sám nedoplazí. Vyraž si s kamarádkama, běž si zatančit i s chlapama, pozvi někoho na parket, užij si momentální volnost.

• Citovat
  • Upravit
1853
10.3.14 17:51
@Sonarka píše:
Nepodváděl tě proto, že jsi si ho málo všímala, ale protože ty sklony k nevěře má v sobě. Člověk buď ty sklony má, nebo nemá a je úplně jedno jak se k němu partner chová, to s tím nesouvisí. Někdo nemá potřebu být nevěrný, ani když s ním druhý zachází jak s kusem hadru a někdo zase žádný důvod nepotřebuje, má doma dokonalého partnera/partnerku a stejně si nedokáže odepřít někoho jiného :roll: V psychologii jsme se učili, že jsou 3 typy lidí - intelektuální - rozhoduje se většinou rozumem, emocionální - dá především na své pocity a pak vyrovnaný - má v rovnováze rozum i pocity. Největší sklony k nevěře má emocionální typ, protože snadno vzplane, snadno se zamiluje a v tu chvíli nevidí, neslyší, dá jen na své momentální pocity. Takže tak ;)

Já to teda vidím tak, že na těch typech moc nesejde, na čem sejde je míra egocentrismu a sebevědomí dotyčného co podvádí. Většinou tady ti co podvádí a ani nechtěj odejít za a)si myslí, že si může dovolit cokoliv a projde jim to a za b)protože si musí něco dokazovat, na typu nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.3.14 18:49
@Anonymní píše:
Třeba já

Tak tohle je jen základní rozdělení, záleží samozřejmě na spoustě dalších faktorů, každý jsme originál a působí na nás mnoho dalších věcí a okolností. Každý v sobě máme namíchaný jedinečný koktejl vlastností a samozřejmě, to zda bude či nebude člověk nevěrný nelze určit jen dle toho jaký typ je. Např. emocionální typ s vysokými morálními hodnotami, pravděpodobně nevěrný nebude, naopak emoc.typ s nízko nastavenými morál. hodnotami a k tomu požitkářskými sklony, se asi nechá svést snadno a rád..a zrovna tak intelektuál může mít nějakou vlastnost, která přebije ty ostatní a je příčinou toho, že bude nevěrný. Třeba potřeba si něco dokázat, potvrdit si, že na to mám a pod. Ale tohle je prostě v člověku a nemyslím si, že by to ten druhý z partnerů mohl nějak ovlivnit. Jak se někdy říká, že za nevěru mohou oba, tak nesouhlasím, může za to jen ten co podvádí, on se rozhodl, on podvedl, nikdo ho nenutil, mohl přijít a říct, co mu nevyhovuje, nebo odejít..to, že je někdo nevěrný je jen z jeho vlastní vůle.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.3.14 18:52
@Aragua píše:
Já to teda vidím tak, že na těch typech moc nesejde, na čem sejde je míra egocentrismu a sebevědomí dotyčného co podvádí. Většinou tady ti co podvádí a ani nechtěj odejít za a)si myslí, že si může dovolit cokoliv a projde jim to a za b)protože si musí něco dokazovat, na typu nezáleží.

Ano to je taky pravda. Ono těch důvodů pro nevěru bude asi víc, aneb kdo chce, ten si důvod najde vždy ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky