Jaký je Váš manžel/přítel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1349
20.12.11 02:42
Mar__tanka1983 píše:
no na to bych zapomněla…jak píše kathy, ten můj má neomezenou mozkovou kapacitu na kravinky, písničky, básničky, říkadla, hry, pohádky…neskutečný jako, pamatuje si to ještě když on byl kluk…já bych nedala dohromady ani „kočka leze dírou“ a on zrovna včera v autě cestou k babičce z voleje vystřihl během řízení „když sem já sloužil to první léto“ a to všechny sloky… 8o ¨
prostě neuvěřitelný, u nás to fakt bude tak, že já budu ta co „utírá zadky a nadává za ušpiněnou podlahu“ a on ten co si hraje a dělá s prckem kraviny… :mrgreen:

No asi na tom s tema detma budeme stejne.A to my se v delani blbin vzajemne doplnujeme,co nevymysli jeden,vymysli druhej.Maly je 15mesicu a treba jsme ji naucili davat vsem onuchat jeji ponozticky a hrozne se u toho ksichtit jakoze fuuuj ty smrdej :mrgreen: .Je vyborny malou pozorovat,jak si da ponozku k nosanku a zacne se xichtit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
20.12.11 04:17

Krasne pozitivni tema a jeste krasnejsi prispevky :potlesk: :potlesk:
Ja mam taky pritele ktereho bych nevymnenila.Je to cizinec,tak ze si obcas v necem nerozumime(kulturni rozdily)ale jinak je milionovej!!Nikdy predtim jsem takovyho cloveka nepotkala.Zrovna ted statecne toleruje moje tehotenske nalady :D :D
Taky bych nemenila a nemam si na nic stezovat :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.12.11 07:19

Já se přidám též k té šťastnější části ženské populace a musím říct, že mám toho nejlepšího manžela, jakého jsem si mohla přát. A nejlepšího otce naší dcerky. Je to moje druhá pulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65454
20.12.11 07:35

Taky bych neměnila…je prostě můj…
a to že se budeme po 7mi letech brát po novém roce je jen známka toho,že je nám spolu dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
20.12.11 07:54

ahoj, taky mám chlapa v pohodě, malému se věnuje, sem tam doma uklidí, nechodí poo hospodách, co na něm nemám ráda je, že je mamánek a jeho hygiena, je fakt prase, ale to už pomalu zpracovávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
20.12.11 07:55

Skvělého a dobrosrdečného. Každému ve všem vyhoví, hodně pracuje a má hromadu povinností, přes které občas zapomene na mě. Ale pak to napraví, sice na poslední chvíli, ale snaží se. Vím, že toho má moc, sama bych si tolik věcí nepamatovala. Zatím co já, přišla unavená z práce a nebyla schopna ničeho, on přišel utahaný a ještě mi bez řečí udělal večeři! Nechápu, kde bere tolik energie.
Jediné, co mě na něm trochu štve, je, že má své tempo v řešení důležitých situacích a že občas změní názor a je nadšený, jak to vymyslel, přitom to byl vlastně můj nápad, se kterým jsem přišla já před nějakou dobou, a tehdy ten nápad byl blbej :-))
Je hodný, slušný.....a děti má moc rád, někdy je až komický, jak si povídá s bříškem :-))

• Citovat
  • Upravit
15659
20.12.11 08:09

Kdysi dávno jsme si s kamarádkama psaly, jak by měl ten budoucí miláček vypadat. Napsala jsem, že potřebuju „tak trochu kamikadze - mám opravdu bláznivý život nacpaný nejrůznějšími situacemi a on je musí zvládnout“ - jako bych si zavolala na osud :srdce: a jako bonus je to ten nejhodnější mužský a moje opora v každé situaci. Všude to občas zajiskří, ale důležité je vše řešit. Pak to nezanechá následky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
20.12.11 09:41

Já bych taky neměnila… je to úžasný člověk, můj nejlepší kamarád a bude ten nejskvělejší táta :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
20.12.11 13:57

Mám úžasného manžela - proto jsem si jej taky vzala. Vím, že by pro mě udělal opravdu hodně - nikdy pro něj není cokoliv problém, co já potřebuji. Vždycky mě podržel, za to si ho cením úplně nejvíc. Jak říkám - proto je můj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.12.11 14:26

Mám co si zasloužím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
20.12.11 14:41

I já má nejlepšího mužskýho,jakýho by jsem si mohla přát.Je úžasnej táta to i nevlastní,chová se skvěle i k mému prvnímu synovi(narozdíl od jeho pravého otce)a svého vlastího zbožňuje.Je ohleduplný,milující a chápavý manžel,vždycky má pro mně pohlazení,slova lásky i rameno na vyplakání i chlapslou ruku na zastání,a v neposlední řadě je i ten nej milenec i přítel.Je to moje láska,nikdy by jsem neměnila :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.12.11 16:44
Lizbeth píše:
Mám co si zasloužím :mrgreen:
:potlesk: :palec: :potlesk: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarka5
20.12.11 21:49

Holky krásné příspěvky :potlesk:
Tak já Vám všem přeji krásné Vánoce a hezký Nový rok :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.11 23:57

Ahojky v prvni rade omluva za anonym, ale nechci aby si to dotycnej nebo nekdo znamej precetl

necetla jsem vsechyn prispevky, ale vsichni tu jen chvalite, takybych mohla chvalit, manzel je fajn, o mayho se stara, o me taky financne, volame si 2× denne do telefonu je to samej milacek, laska a podobne, no myslim ze mame hezkej vztah, mame se radi ALE..
manzel je dlouho v prac ia kdyz prijde domu tak se venuje malymu nez jde malej spat a pak je jen na PC, posledni dobou ale prijde domu a hned nadava aniz bych cokoliv udelala, je na me neprijemnej porad mi rika jak jsem tlusta ikdyz pak rika ze s dela srandu tak vtipny ot neni (ani moc tlusta nejsem jsem proste normalni)
nadava ze je tu bordel (no obcas je, ale kdyz mne vadi ze sam po sobe nic neuklidi, nezvedne, hodi klidne tricko na zem v koupelne a co jako? zvedne se?)
nadava ze nevarim, driv jsem byla vasniva kucharka, lae ted uvarim a on si neda ani jendou a ja to za par dni vyhazuju, naposeldy dneska veprovy na kmine, dala jsem ho do sklenice a odnesla znamy…
je z vecnych jidel v restauraci tak zmlsanej ze mu neni nic dost dobryho…
dnes jsme s dost pohadali, normalne na me nerve a nezvysuje hlas ale dnes mi prisel jako smyslu zbaveny, rikal ze jsem blbka a ze tu jecim jak picha koza a podobne)

budou vanoce, prvni jako rodina a ja se na ne tak netesim…vubec to nechapu
z toho popisu to vypada jako kdyby byl fakt desnej, no ale je to fajn chlap ale poseldni dobou je to divny…
jsem z toho smutna…
jsem na matersky a on mi od ty doby s nicim nepomaha…driv pomahal ale ted vubec..kdyz se zminim tak mi hned predhazuje jak on vydelava a je unavenej a podobne, mimo to je porad pryc vraci se v 6 vecer z prace je doma hodinu a jede hrat hokej…tak ot je asi 3× v tydnu …

no ale abych mu nekrivdila o malyho se dokaze psotarat, klidne by jsem mohla odjet na tyden pryc..miluje ho udelal by pro nej vsechno na svete

jenze jeho zebricek vypda ais takhle
on
malej
hokej
dlouho nic
dlouho nic a
ja ani po tom dlouho nic…

mozna je to moje predstava ale posledni dny jsou rpo me tezky, asi ty pokadeny vanoce :-/

• Citovat
  • Upravit
Izz
23.12.11 17:50

Jsme spolu 2,5roku a jsme pořád zamilovaný, plánujeme mimčo, svatbu…mám neustále pocit, že mě strašně miluje a to je bezva.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky