Je to normální chování?

Anonymní
23.5.25 20:41

Je to normální ? Sobecky manžel

Je tohle normální? Mohla bych to napsat do AI, ale tady získám víc názoru. Předem děkuji.

• sedíme na oslavě, kde je i manželova ex manželka, řeší se svatby a manžel řekne před ni a celou rodinou “ k čemu ta svatba vlastně je, k čemu ta naše svatba byla, no řekni “.. to mluvil ke mě - jakoze k ničemu.
  • měli jsme nedávno výročí svatby- zapomněl, ignoroval a neřešil..
  • byl první MAJ, miluju to :srdce: on nic..
  • dnes bylo grilování, my 4 plus manzeluv syn z prvního manželství. Všechno jsem nachystala, pro všechny maso, salát, pecivo a pro sebe syr…. Všichni už jedli, manžel griloval a mě si nevšimal, syr tam byl nejdyl a já seděla a hledela. Pak jsem se vzala a šla pryč.
  • často jsem doma jen kuchařka, uklízečka ATD. Jsem odpad a hadr.. poslední článek k ničemu. O všechno se postaram, skáču kolem všech a na mě si nikdy nikdo nevzpomene….

Moje narozeniny se blíží, jsem zvykla je ignorovat.. manžel mě buď nic nedá a nebo na poslední chvilku zběsile objedná nějaké blbosti.. jsem vzduch..

Snubní prstýnky máme po jeho rodičích s jejich vyrytymi jmény, naše jsme tam ani nedali- jakoby se to ani nestalo, kromě změny mého příjmení..

Manželovi dělám ráno snídani, občas svačiny a pak řeším večeře….. já mám někdy všeho moc s miminkem, ale on neřeší, ze by mě vzal na menicko sebou nebo něco dovezl nebo se vlastně zeptal… stará se vždycky jen o sebe.

Přišla jsem díky němu o dost, odstěhovala jsem se k němu, kde nikoho neznám.. jsem na druhé MD.. takže jsem skončila v práci.

Máme se celkem dobre, manžel umí vydělat… ale tím to asi konci.

Nikdy nezavola, nenapíše, snaha žádná..
Teď se jeho svět točí kolem syna z prvního manželství a pořad něco řeší s ex, to je hovoru a hovoru najednou..

Kolem mě chodí většinou nastvane. Přes den si zmizí na ryby, ani neřekne už…

Přemýšlím, co dal… bez kamarádek blízko, na chudobne mateřské a 2 malé děti….

Přemýšlím o volném manželství, zůstaneme spolu na oko a ať si dela co chce, řešit nic nebudu…..

Ještě dodám, tak měsíc zpět, jsem z legrace řekla něco trosku urážlivého, ale vtip.. byla z toho první facka.. ani ne malá, ani ne velká… omluva nikde

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
23.5.25 20:48

I když bych hoooodně přimhouřila oči nad tím, jak si tě, podle toho co píšeš, nevšímá a očividně ani neváží, tou fackou by to pro mě byla konečná, nadobro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
23.5.25 20:51

A důvod, proč sis ho brala a dělala si s ním děti, byl jaký? Proč sis ze všech nápadníků vybrala zrovna tohohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
23.5.25 20:51
:roll:

Toto snad ne…a ten dodatek je nejhorší.

Máš něco co je na tom vztahu ( jestli to je vztah a ne služka) dobrého?

Taky promiň, ale někdy si to člověk udělá trochu sám, že postupně si nechá vše líbit. Píšeš, že nikdy na oslavy nebyl…mělo se to řešit hned, hned jak se člověku něco nelíbí v dobrým to probrat… teď už to nabobtnalo.

Co je na tom poprvé říci, miláčku je mi líto, že jsi zapoměl na narozeniny, byla bych ráda něco podnikla příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25045
23.5.25 20:52

Odejdi, jestli máš kam. Vzala sis kolosálního burana a trapáka. Mmch proč se rozvedl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2514
23.5.25 20:53

Co tam ještě deláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31318
23.5.25 20:54

Mozna je to jen muj pocit z toho, co a jak pises, ale znis jako „trpitelka“. Proc sis s takovym chlapem delala dite a vzala sis ho? O nic si neteknes, jen trpis.
Nerikej, zes s nim nezazila pred zavazky zadne vyroci, narozeniny, Máj, že nikdy predtim nemel prilezitost umyt nadobi nebo neco obstarat. Mohla si preci pred svatbou trvat na prstynkach, atd atd.
Mohla ses ozvat x-krat, a pripadne ho poslat do háje uz dlouho predtim, nez ses dostala do tyhle situace… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36187
23.5.25 21:00

A proč teda nikdy nic neřekneš? Tiše trpíš, narozeniny přejdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
23.5.25 21:02

Ahoj, mam pocit, ze sis myslela ue po rozvodu oceni, ze ty mas zajem o nej jaky je a nejsi náročná a v duchu doufáš, ze když budes dokonala, udelas pro nej první poslední, tak si te bude vazit.

On to bohuzel nevnima asi tak, ze ty ses skvela, jak vse zvladas a ceho ses vzdala, ale on je prece skvely, když kolem neho tak skáčeš…

Ja moc nejsem na nejake mentalni hry. Ale tady ti podle me fakt zbyva jenom polevit s povinnostmi, byt mila, nad věcí, rikat si o gesta a o veci a chvalit ho. Byt furt v klidu a zamerena na sebe. Uvidis, jeslti to klapne…

• Citovat
  • Upravit
9217
23.5.25 21:15

Jak dlouho jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30456
23.5.25 21:17
@Anonymní píše: Více

Takový sis to udělala. Navíc s ním spíš, pořídila sis miminko, to jsi dobrá. Co chceš slyšet - že je padouch? Holčičko, prstýnky tě nezastavily, žádné varovné signály, nic, tak nebreč. Tobě ta svatba fakt nebyla na nic, v tom má naprostou pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 21:32

@Serpentini

10let, 3 roky svoji..

On se vždycky chvilku snaží a pak je z nej toto…

Vím, dobre mě tak- si říkám často. Šťastná nejsem, život s nim mě nebaví.. ale utéct ani zabit se nemůžu, to dětem neudělám. A tak si říkám, ze to nějak doklepeme…. Budu žít pro děti, jen mě je líto mých rodičů.. snažili se a já si vybrala špatného chlapa a už šťastná nebudu, samozřejmě na ne hrají, ze je všechno sluncem zalite

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
23.5.25 21:39
@Anonymní píše: Více
.

Jestli stastna budey, je furt na tobe. On se nezmeni, ne sam od sebe. Muzes zmenit jen vlaatni přístup a tim se mizna zmeni i jeho chovani k tobe, tim, ze si jinak nastavis hranice. Ona takhle vlastne i funguje i terapie

• Citovat
  • Upravit
5302
23.5.25 21:40

No tak trp, kdyz nic jineho nejde :nevim: Matka trpitelka a otec sobec, to bude detem bajecny priklad do zivota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí